Zijn jullie op zoek naar slimme tips?

Online marketing blogs.

In onze online marketing blogs, deelt ons team tips en trends en ervaringen die helpen om jullie online groei te laten knallen!

Zijn jullie zoek naar gerichte tips? Of willen jullie juist alles weten over online marketing? In onze online marketing blogs vind je veel interessante artikelen over online marketing, SEO, SEA, content, conversie, optimalisatie en trends.

Hebben jullie behoefte aan meer informatie of wil je eens met één van ons brainstormen?
Maak een (online) afspraak of vraag bijvoorbeeld de gratis online marketing scan aan.

Speciaal voor jullie

Onze sterke verhalen.

Online veiligheid
Openbare Wifi?

Op een terrasje in Parijs besluit je eens te kijken of de gelegenheid waar je zit, ook Wifi heeft. Ah, nog beter. Een ander openbaar wifinetwerk! Kun je mooi even die foto’s versturen van de Eiffeltoren. Oh en ook even checken hoe je banksaldo er voor staat na de shopsessie op de Champs d’elysees.

Online veiligheid
Sterke wachtwoorden

Er moet een account aangemaakt worden voordat je de bestelling kunt afronden. Het veldje wachtwoord is aan de beurt.

Online veiligheid
Veilig online winkelen

Aaah, een leuke jas! En voor een mooie prijs! Die had je nou net nodig voor de komende winter. Vol enthousiasme bestel je de jas en rekent hem af. En nu…wachten maar!

Conversie optimalisatie
Verlaten winkelwagens

Stel je voor: je hebt opeens een ontzettende drang om te snaaien. Dat kennen we allemaal, toch?

Google Work Space
Online marketing trends
DuckDuckGo; krijgt Google concurrentie?

DuckDuckGo klinkt als een spelletje, maar in werkelijkheid is het de snelst groeiende zoekmachine. Iedereen weet wel dat Google de meest gebruikte zoekmachine is, sterker nog, de meeste bedrijven doen er alles aan om in Google (en uiteraard ook de andere zoekmachines) een goede positie te krijgen met hun website.

Online marketing trends
Social afterlife

Facebook, Instagram en Twitter, de meeste mensen hebben wel een account bij een van die social media. Maar wat als je er niet meer bent?
Een tijdje terug zagen we een mooi voorbeeld. Henk krol die via Facebook Joost Zwagerman feliciteerde, terwijl Joost Zwagerman al was overleden. Een pijnlijke vergissing.

Online marketing trends
Alles verandert, maar niets verandert

Wat een rare/vage uitspraak hè? Ja. Dat vond ik ook. Na een intensieve werkdag zat ik in de auto opweg naar huis,stilstaand voor het zoveelste verkeerslicht. De radio stond aan, maar ik was niet heel bewust aan het luisteren. Toch trok een commercial mijn aandacht,een waar het ging over videobanden, hoe je die huurde en baalde als ze terug moesten.

Dit waren als onze blogs, niet gevonden waar je naar zocht? Neem dan contact met ons op!