Chat with us, powered by LiveChat
JOUW DOELEN PASSEND BIJ JOUW MARKETINGSTRATEGIE?

Het is een combinatie van onderdelen die zorgt voor succes!

Jouw online marketing inzetten zodat het echt werkt? Team F&J is hét online marketingbureau van Zwolle en omstreken. Met een team van 12 specialisten, weten wij alles op het gebied van bijvoorbeeld jouw e-marketing. En wij zorgen ervoor dat de inzet van internetmarketing helpt om jouw online doelstellingen te behalen. Want zo boek jij succes! 

Voor het uitzetten van een goede online marketing strategie is het van belang dat je voor ogen hebt welke doelstellingen jij nou eigenlijk wilt behalen! Allemaal vragen die wij graag met je bekijken en voor je oplossen! Want wij geloven in groei door de juiste aandacht.

LET'S START

Wij leggen jouw basis voor online succes

De website is maar een onderdeel van jouw gehele online marketing strategie. En alleen door alle onderdelen goed in te zetten bereik je succes. Samen zorgen we ervoor dat jouw online marketingstrategie doet wat jij wilt! En als je wilt? Verzorgen wij de daadwerkelijke invulling en uitvoering van jouw marketingstrategie. The choice is yours!

Team F&J houdt zich bezig met verschillende vormen van online marketing, zoals bijvoorbeeld: zoekmachine optimalisatie, sociale media, bloggen, het redigeren van webteksten, e-mailmarketing en het adverteren op Google. 

social media icons, vergrootglas, envelop, potlood met hand, computer met google, brief met pen, website en de tekst online marketing met een duim
WAAROM EEN ONLINE MARKETING STRATEGIE?
De juiste inzet van e-marketing
zorgt voor online resultaat!
01
Snel kwalitatieve topposities pakken in Google

We zorgen ervoor dat jij een stevige positie bereikt.

02
Meer gerichte bezoekers op jouw website

We zorgen dat jij hoger gaat scoren dan jouw concurrenten!

03
Meer contactmomenten met potentiële klanten

Jouw online boodschap past steeds beter bij de zoektocht van jouw klant.

04
Meer verkopen

Jouw aanbod sluit aan bij de vraag van jouw klant.

WELKE VORMEN VAN ONLINE MARKETING BIEDEN WIJ AAN
Ons aanbod op het gebied van
internet marketing
Schrift met strategie en stijgende grafiek
Online marketing strategie

Aan de hand van een strategiesessie zorgen wij voor ervoor dat alle vormen van online marketing juist wordt ingezet om te zorgen voor online succes.

Bekijk online marketing strategie
Google met vergrootglas
Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, zoals de naam al zegt, legt een basis voor goede vindbaarheid. Er zijn nu eenmaal tools die wij nodig hebben om samen met jou te kunnen werken aan een goede vindbaarheid.

Bekijk zoekmachine optimalisatie
Sociale media

Een goede inzet van sociale media zorgt voor meer leads. Wij helpen jou bij het opzetten van een jaarplan. En het redigeren van posts.

Bekijk social media uitbesteden
hand met macbook, iphone met een pen en schriften
Bloggen

Bloggen zorgt voor een stijging van het aantal bezoekers en de conversie. Door meer items op de website te plaatsen, die antwoord geven op waar bezoekers op zoeken in Google.

bekijk website blogs laten schrijven
handen met een pen en papier met een macbook
Webteksten redigeren

Goede webteksten zijn belangrijk om jouw vindbaarheid te vergroten. Wij redigeren teksten die aansluiten bij SEO-regels. Geen klant kan meer om jouw website heen! 

bekijk webteksten laten schrijven
plant met macbook en briefjes met de tekst e-mail marketing en envelop
E-mailmarketing

Een juiste inzet van e-mailmarketing zorgt ervoor dat jij meer in contact staat met jouw klanten. En ook genereer je zo meer leads. 

Bekijk e-mailmarketing uitbesteden
Tablet met google pagina en toetsenbord
Adverteren op Google

Door het opzetten van een goede SEA campagne zorgen wij ervoor dat jouw advertenties klanten naar jouw website trekken. 

bekijk adverteren op Google
WIE GINGEN JE VOOR?
Een selectie
logo jade hairstyle
logo Baz bouwundig advies
Visscher Advies logo
logo stichting het hervormd weeshuis
10
ENTHOUSIASTE
F&J MEDEWERKERS
120
WORDPRESS
WEBSITES
30
SEO
PAKETTEN
2
HARDWERKENDE
STAGAIRES
WIJ HELPEN GRAAG MET JOUW PROJECT STARTEN
Direct jouw project starten?
ZET ONLINE MARKETING IN
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer