Zet online marketing in!

JOUW DOELEN PASSEND BIJ JOUW MARKETINGSTRATEGIE?

Het is een combinatie van onderdelen die zorgt voor succes!

Jouw online marketing inzetten zodat het echt werkt? Team F&J is hét online marketingbureau van Zwolle en omstreken. Met een team van 12 specialisten, weten wij alles op het gebied van bijvoorbeeld jouw e-marketing. En wij zorgen ervoor dat de inzet van internetmarketing helpt om jouw online doelstellingen te behalen. Want zo boek jij succes! 

Voor het uitzetten van een goede online marketing strategie is het van belang dat je voor ogen hebt welke doelstellingen jij nou eigenlijk wilt behalen. Allemaal vragen die wij graag met je bekijken en voor je oplossen. Want wij geloven in groei door de juiste aandacht.

Let's start

Wij leggen jouw basis voor online succes

De website is maar een onderdeel van jouw gehele online marketing strategie. En alleen door alle onderdelen goed in te zetten bereik je succes. Samen zorgen we ervoor dat jouw online marketingstrategie doet wat jij wilt! En als je wilt? Verzorgen wij de daadwerkelijke invulling en uitvoering van jouw marketingstrategie. The choice is yours!

Team F&J houdt zich bezig met verschillende vormen van online marketing, wij kunnen je helpen bij: een stevige online strategie, zoekmachine optimalisatie, social media, succesvol bloggen, het schrijven en redigeren van webteksten, e-mailmarketing campagnes en het adverteren op Google. 

Google Work Space
WAAROM EEN ONLINE MARKETING STRATEGIE?

De juiste inzet van e-marketing zorgt voor online resultaat!

01
Snel kwalitatieve topposities pakken in Google?
We zorgen ervoor dat jij een stevige positie bereikt
02
Meer gerichte bezoekers op jouw website
We zorgen dat jij hoger gaat scoren dan jouw concurrenten!
03
Meer contactmomenten met potentiële klanten
Jouw online boodschap past steeds beter bij de zoektocht van jouw klant.
04
Meer verkopen
Jouw aanbod sluit aan bij de vraag van jouw klant.
WELKE VORMEN VAN ONLINE MARKETING BIEDEN WIJ AAN
Ons aanbod op het gebied van internet marketing
Online marketing strategie

Aan de hand van een strategiesessie zorgen wij voor een stevige online marketing strategie. Waar we alle kanalen op kunnen baseren die voor jou gewenst en relevant zijn. Op naar online succes.

Zoekwoorden onderzoek

Start jouw online groei met een goed zoekwoorden onderzoek. Naast dat het een mooie basis is voor al je online marketingactiviteiten, geeft het vooral inzicht in jouw online klant. Met de juist zoekwoorden ben je vindbaar. En als beloning sta je hoger in de Google resultaten!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, zoals de naam al zegt, legt een basis voor goede vindbaarheid. Wij hebben alle tools en kennis in huis om te kunnen scoren in Google. Beter vindbaar worden dus, beter dan jouw concurrent 😉

Social media

Het doordacht inzetten van social media zorgt voor meer betrokkenheid, een betere vindbaarheid en meer leads. Wij helpen jou bij het kiezen (en optimaliseren) van de juiste kanalen, het schrijven van een jaarplan, het redigeren van posts, op naar nog meer online groei!

Bloggen

Bloggen zorgt voor een stijging van het aantal website bezoekers en een hogere conversie. Door meer en meer in te spelen op vraagstukken van jouw potentiële klant, zet je jezelf neer als autoriteit, ook in Google. 

Webteksten schrijven en redigeren

Wij zijn altijd op zoek naar de balans tussen aansprekende teksten voor jouw website bezoekers, die bijdragen aan een hogere conversie en tegelijk helemaal aansluiten op alle SEO-regels voor een optimale vindbaarheid.

E-mailmarketing

Jouw mailinglijst is goud waard! Al die adressen van klanten en geïnteresseerden, de kans is groot dat je er veel te weinig mee doet. Terwijl een goede e-mailmarketing campagne juist helpt bij het opbouwen van waardevolle relaties.

Adverteren op Google

Een gerichte SEA campagne past bij de zoektocht van je klant en spreekt precies de juiste doelgroep aan. Zo trekt je de juiste klanten naar jouw website. En dan is het van belang dat de landingspagina ook optimaal aansluit op de zoektocht van je klant.

Wie gingen je voor?
Een selectie
0
Enthousiaste
F&J Medewerkers
0
WordPress
websites
0
SEO
pakketten
0
Hardwerkende
stagiaires
Direct jouw project starten?