Wat is online marketing? En wat kan het voor jullie doen?

De Online zoektocht naar jullie potentiële klant

het begint bij een goede marketing strategie

Wat is online marketing?

Online marketing is de marketing van jullie producten of diensten, maar dan online.

Online marketing gaat over het bereiken van meer gerichte potentiële klanten. Door in te spelen op vraagstukken of problemen van jullie potentiële klant. Het bereiken van de juiste potentiële klanten kan door te werken aan een goede positie in Google.
Het onbetaalde deel (dat noemen we SEO) of juist door te adverteren (dat noemen we SEA).
Maar je kunt ook denken aan adverteren op social media platformen.

Zomaar aan de slag gaan met je SEO positie in Google of wat advertenties online knallen, dát gaat niet werken.
Wil je succesvol worden met jullie online marketing activiteiten? Dan is het belangrijk om eerst te onderzoeken waar jullie doelgroep zich bevindt online. En wat jullie doelgroep bezighoudt en hoe we hen het beste kunnen aanspreken.
Want hen bereiken dat is stap 1, maar hen ook aanspreken en verleiden om naar jullie online ‘winkel’ te komen in stap 2.

Content, goede teksten, spelen dus een ontzettend belangrijke rol. Door mensen aan te spreken met de juiste tone of voice,
die past bij jullie bedrijf, kun je meer gerichte bezoekers naar jullie website of webshop krijgen.

Bekijk Google eens als een winkelstraat met winkels. Als eerste moeten we zorgen dat mensen jullie winkel vinden.
Bijvoorbeeld door een advertentie of door een hoge positie in Google. En dan gaat het om jullie etalage.
Als wij zorgen dat jullie advertentie en presentatie in Google er goed uitziet, dan kunnen we mensen verleiden om de etalage niet alleen te bekijken, maar vooral binnen te komen kijken. De klik naar jullie website of webshop.

Let's start met de online marketing strategie

Eerst leggen we de basis voor jullie online succes

De website zelf is een ontzettend belangrijk middel in de online marketing mix. Maar het is maar een onderdeel van de gehele online marketing strategie. En alleen door alle onderdelen goed in te zetten en op elkaar aan te laten sluiten kun je online succes bereiken.

Met een goeie online marketing strategie zorgen we er samen voor dat online gaat doen wat jullie willen! En hebben jullie niet de juiste mensen in huis om te helpen bij de uitvoering? Team F&J helpt bij de daadwerkelijke invulling en uitvoering van jullie marketingstrategie. Vlieg ons in daar waar je ons nodig hebt. The choice is yours!

Maar eerst dat fundament, een stevige online marketing strategie, wil je meer weten over hoe wij werken? Je leest het allemaal op onze pagina online marketing strategie.

Waarom online marketing?

De juiste basis en de juiste mix, zorgt voor online resultaat!

Snel kwalitatieve topposities pakken in Google!

Wij zorgen ervoor dat jullie die stevige positie online pakken!

Meer gerichte bezoekers op jullie website of webshop

Wij zorgen ervoor dat jullie die stevige positie online pakken!

Meer contactmomenten met potentiële klanten

Jullie online boodschap past steeds beter bij de zoektocht van jullie klant. Dus je bereikt jullie potentiële klantengroep veel beter.

Meer verkopen (of leads)

Meer gerichte bezoekers en een website of webshop die is afgestemd op jullie doelgroep? Dat betekent conversie maken.

WELKE diensten VAN ONLINE MARKETING BIEDEN WIJ AAN

Ons online marketing aanbod

Online marketing strategie

Aan de hand van een strategiesessie zorgen wij voor een stevige online marketing strategie. Waar we alle kanalen op kunnen baseren die voor jou gewenst en relevant zijn. Op naar online succes.

Zoekwoorden onderzoek

Start jouw online groei met een goed zoekwoorden onderzoek. Naast dat het een mooie basis is voor al je online marketingactiviteiten, geeft het vooral inzicht in jouw online klant. Met de juist zoekwoorden ben je vindbaar. En als beloning sta je hoger in de Google resultaten!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, zoals de naam al zegt, legt een basis voor goede vindbaarheid. Wij hebben alle tools en kennis in huis om te kunnen scoren in Google. Beter vindbaar worden dus, beter dan jouw concurrent 😉

Social media

Het doordacht inzetten van social media zorgt voor meer betrokkenheid, een betere vindbaarheid en meer leads. Wij helpen jou bij het kiezen (en optimaliseren) van de juiste kanalen, het schrijven van een jaarplan, het redigeren van posts, op naar nog meer online groei!

Bloggen

Bloggen zorgt voor een stijging van het aantal website bezoekers en een hogere conversie. Door meer en meer in te spelen op vraagstukken van jouw potentiële klant, zet je jezelf neer als autoriteit, ook in Google. 

Webteksten schrijven en redigeren

Wij zijn altijd op zoek naar de balans tussen aansprekende teksten voor jouw website bezoekers, die bijdragen aan een hogere conversie en tegelijk helemaal aansluiten op alle SEO-regels voor een optimale vindbaarheid.

E-mailmarketing

Jouw mailinglijst is goud waard! Al die adressen van klanten en geïnteresseerden, de kans is groot dat je er veel te weinig mee doet. Terwijl een goede e-mailmarketing campagne juist helpt bij het opbouwen van waardevolle relaties.

Adverteren op Google

Een gerichte SEA campagne past bij de zoektocht van je klant en spreekt precies de juiste doelgroep aan. Zo trekt je de juiste klanten naar jouw website. En dan is het van belang dat de landingspagina ook optimaal aansluit op de zoektocht van je klant.

F&J heeft super mooie website gemaakt voor mij (dankjewel Jelle!) gezondperspectiefzwolle.nl F&J heeft ervoor gezorgd dat de website optimaal vindbaar is en werkt snel. Krijg veel hulp, creatieve ideeën en schrijftips hoe de site actueel te houden en uit te breiden. Goede service, heel blij mee. Al veel nieuwe klanten hiermee bereikt. Bedankt Team F&J !!!
Reactie van de eigenaar: Wauw, wat een mooie review Letty, dankjewel! Hier doen we het voor. En inderdaad een speciale dank aan onze Jelle 😉
Team F&J is een hele prettige partij om mee samen te werken. Tijdens het bouwen van onze webshop www.jeroenvandenakker.nl hebben ze ons meegenomen in het hele proces en zijn ze langsgekomen in de fysieke winkel om de sfeer te kunnen doorvertalen naar de online winkel. Nu we draaien houden ze de site constant in de gaten en krijg ik de adviezen die ik nodig heb de webshop goed te laten presteren. Ook de koppeling via Retail2Market werkt goed en overzichtelijk. Super vriendelijke mensen en heel erg goed te bereiken.
Reactie van de eigenaar: Hoi Noa, wat een mooie review, dankjewel! Op naar een hele succesvolle webshop voor jullie! We gaan ervoor. Joyce
Ik ben tevreden met het eindresultaat van onze vernieuwde website. Er zijn korte lijntjes in de samenwerking.
Reactie van de eigenaar: Hai Jolien, dank voor je fijne review! Nu op naar jullie online succes?! Joyce
Super blij met de samenwerking met f&j, goede hulp, duidelijke uitleg & waar nodig helpen ze altijd super snel! Heel erg blij met mijn super mooie nieuwe website!
Reactie van de eigenaar: Wat een superfijne review Zoë, dankjewel! Nu lekker scoren met die mooie webshop van je!
Zeer prettig bedrijf om voor je te hebben werken. Hier is een woord nog iets waard. Zeer klant en oplossing gericht. Team FenJ heeft ons bedrijf op het digitale vlak een enorme groei gebracht.
Reactie van de eigenaar: Wauw Rober! Wat een mooie review! Dit is precies waar we het voor doen. Het is ook heerlijk werken met jou, we gaan voor een mooie toekomst! Joyce
Mooi bedrijf en erg tevreden met de samenwerking. Service staat hier hoog in het vaandel.
Reactie van de eigenaar: Dankjewel Steyn voor deze mooie review! Op naar nóg meer online succes voor Unique Mode! 😉
Super samenwerking. Goed contact tijdens het bouwen van de shop. Komen met toffe ideeën en denken altijd in oplossingen.
Reactie van de eigenaar: Thanks Marlie voor deze mooie review! Het is ook gewoon onwijs leuk werken met jullie Mikes Just For Men team! Op naar een paar mooie jaren 🙂 Joyce
F&J heeft voor onze divisies diverse websites ontwikkeld en in beheer. Professionele organisatie die zich verdiept in de filosofie van de klant, mee denkt en helpt om het beste resultaat te behalen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie van de eigenaar: Dank team LabMakelaar voor deze mooie review! Mooie klanten die we mogen helpen om online het beste resultaat te behalen, daar doen we het voor. En de fijne samenwerking natuurlijk 🙂
Leuk bedrijf, goede adviezen en denken fijn mee. Zeker een aanrader! Wij zijn super blij met onze nieuwe website.
Reactie van de eigenaar: Yes, daar doen we het voor! 😉 Dankjewel voor jullie mooie review!
Inmiddels werk(en) wij/ik al een half jaar samen met F&J. Met goede resultaten, en goede service.
Reactie van de eigenaar: Hoi Jonathan, wauw en dank voor deze mooie woorden! Gelukkig hebben we nog een hoop mooie plannen op stapel staan. Op naar nóg betere resultaten! Namens Team F&J bedankt! Joyce
Dynamisch bedrijf met erg persoonlijke benadering. Weten klantvraag goed helder te krijgen en om te zetten in een mooi product.
Reactie van de eigenaar: Dankjewel voor deze mooie review en woorden Arjo!
Prettige communicatie, betrouwbaar, goed mee denken, doorgaan tot er een acceptabele oplossing is voor specifieke problemen. Handig systeem voor digitaal ondertekenen aan overgehouden!
Reactie van de eigenaar: Wat een mooie review, waarvoor dank! Dit is waar we het zo graag voor doen. Heel fijn om dat terug te mogen krijgen.
Fijn om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze denken altijd mee!
Reactie van de eigenaar: Dat doet ons goed om te lezen, dank daarvoor! Op nog een mooie en fijne samenwerking de komende jaren 😉
F&J hebben onze eerste ‘eigen website’ van tandartspraktijk gemaakt. Goede adviezen, goed inlevingsvermogen wat klant mooi vindt, snelle respons en wij zijn heel trots op het eindresultaat. Ook nadien goede service voor aanpassingen. Aanrader!
Reactie van de eigenaar: Wauw Maikel, wat een mooie review. Dát zijn precies de dingen waar we sterk in willen zijn. Dank!
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.
Reactie van de eigenaar: Wauw Frank, wat een prachtige review, dank je wel! Dat we nog vele meters mogen maken samen. Op kwalitatieve schoenen natuurlijk! 🙂
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!
Reactie van de eigenaar: Wat een super review Ronald, merci beaucoup!C’est très sympa 🙂
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Reactie van de eigenaar: Dankjewel voor deze super review Arnoud! En we gaan vol gas door, Let’s Keep You Growing 🙂
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor deze goede review!!
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing!Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten.Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten,Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online ‘leverancier’ voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top!
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief – ze gaan voor de klant en het eindresultaat.Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!
js_loader
043-goal

online marketing bureau in Zwolle

Team F&J helpt jullie (online) groeiambities te behalen.

Team F&J helpt haar MKB en retail klant om te komen tot de juiste boodschap, via het juiste kanaal. Onze missie is: Let’s Get You Growing, elke dag een beetje meer.

Met een team van meer dan 14 specialisten, weten wij alles over online marketing. Van een goede vindbaarheid in Google tot het adverteren online. Tot het schrijven van de beste content, tot het ontwikkelen en uitvoeren van jullie e-marketing plannen. We zetten in op jullie online succes! 

Door oprechte aandacht en samenwerken helpen wij om jullie échte verhaal online te brengen. Wij geloven in jullie groei.

Zullen we jullie helpen bij jullie online groeiambities?