"Joyce, kun je me helpen met mijn website?"

Een ... website voor ...

Dat was de vraag die Ivo me stelde. Ik weet het nog goed, want we hadden ons rondje weerribben weer gewandeld. Ivo is één van mijn business coaches.

En zo zaten we ineens met een goeie kop koffie aan de tekentafel op Ivo zijn mooie werkplek aan de rand van de Weerribben. Te praten over Ivo.

Ik begon mijn kritische vragen te stellen. Voor wie ben je er Ivo? Waarom besta je? Wat maakt jou als coach anders dan anderen? Waarom wil ik jou als coach en niet een ander? Waarom zou ik naar Basse rijden als ik ook in Zwolle de wereld aan coaches kan vinden.

Wat wil je dat de website voor je gaat doen? Waar word jij gelukkig van? Als je mag kiezen, wat doe je dan de hele dag? En wie is je ideale klant?

Pain in the ass

Voor wie mij nog niet kent, ik ben soms een beetje een ‘pain in the ass’. Maar ja, als je wilt dat wij je goed op de online kaart zetten, dan moet je één ding, nadenken. En dan mag het best wel even pijn doen.

Ivo vond online eigenlijk nog niet zo belangrijk. Hij wilde gewoon aanwezig zijn. Maar met dat we aan de klets raakten over zijn ambities, kwamen we tot de conclusie dat online misschien toch veel interessanter was dan gedacht.

Aan de slag dus met o.a. een slimme website, de SEO (positionering in Google) en uiteindelijk ook de SEA. Want Ivo kwam erachter, het werkt!

Dit is wat Ivo zegt:

Dat dus..

En eerlijk gezegd kan ik het niet beter verwoorden. Dit is waar het om gaat.

Het resultaat in 1 jaar?

Meer dan 20 serieuze leads.

Aan een leuk aantal het coaching traject verkocht.

De investering bij Team F&J is x6 terugverdiend .

de meeste leads komen nog steeds uit zijn eigen netwerk , dus ook daar blijft Ivo in investeren.

"We gaan door" zegt Ivo.

En dat doen we graag, want niet alleen is Ivo een hele fijne business coach, iemand die je altijd clarity geeft. Ivo is ook een hele leuke klant om voor te werken. Wel een tikkie een eigenwijze klant, maar ja, daar houden wij juist van. Challenge the status quo.

Ook toe aan een klantbeleving website?