Ga voor succes

Haal meer rendement uit jouw Google advertenties

Ben jij al begonnen met adverteren op Google? Maar, is je campagne niet rendabel (genoeg)? Of lukt het opzetten van een succesvolle SEA campagne je gewoon niet goed?

Twijfel je aan je zoekwoorden? Of past de website pagina waar je naar verwijst niet bij je advertenties? Kortom, ben je het overzicht kwijt? Schakel dan onze hulp in! 

Wij kunnen je er namelijk alles over vertellen! Laat Team F&J helpen met jouw Search Engine Advertising. Wij zijn specialist in het verbeteren en opzetten van Google Adwords campagnes.

En samen met jou halen wij een zo groot mogelijk rendement uit jouw Google Adwords campagnes! Zo kan jij oogsten met jouw advertenties.

laptop en telefoon met statistieken/SEA campagne opzetten
adverteren op google
Google Ads

Het nut van adverteren op Google

Wist je bijvoorbeeld dat de prijs voor een klik bij Google niet alleen afhankelijk is van het budget en de advertentie? Maar ook wordt bepaald door in hoeverre de website pagina waar naar verwezen wordt past bij de advertentie?

Dit levert dan ook vaak de meeste problemen op. Je gaat vol goede moed aan de slag, maar loopt al snel weer vast. De advertentie en de pagina sluiten niet goed op elkaar aan. 

Are you ready?
Start jouw SEA branded campagne

Wij kijken graag samen met jou hoe optimaal jouw campagne ingericht is. Zo weten wij in één oogopslag waar jouw kansen ter verbetering liggen. Dit kan bijvoorbeeld het optimaliseren van website pagina’s zijn.

Dan wel het opzetten of optimaliseren van nieuwe landingspagina’s. Wij zorgen ervoor dat we tot de meest optimale conversie pagina’s komen. Die we vervolgens kunnen inzetten voor jouw advertenties.

Tot slot gaan we aan de slag met het redigeren van teksten voor jouw conversie pagina’s. Alles met de focus op jouw customer journey.

En zo gaan wij samen streven naar maximaal rendement uit jouw advertenties. Naast dat we je helpen met het compleet inrichten of optimaliseren van jouw SEA campagne.

Monitoren wij gedurende de looptijd van de advertentie de resultaten. En als het nodig is, passen wij conversie optimalisaties toe in de SEA campagnes of de conversie pagina’s.

vrouw met potlood in hand en schrijfblok, koffie en een laptop
2 SEA specialisten aan boord

Wij hebben twee deskundigen in ons team, die jou kunnen helpen met alles op het gebied van SEA en kijken waar echte kansen voor jou liggen.  

Bouwen aan jouw naamsbekendheid met een branded campagne

Doordat steeds meer mensen opzoek zijn naar jouw website, verhoogt jouw waardering in Google.

Zoekwoorden onderzoek

Door enkel te adverteren met zoekwoorden waarin jouw bedrijfsnaam voorkomt, creëren we naamsbekendheid. Zo kan niemand meer om je heen!

Geen standaard rapportages

Van ons krijg je geen standaard rapportage waar je eigenlijk niets mee kunt als ‘leek’. Wij zorgen voor rapportages die ook jij begrijpt! 

iemand die wijst naar het scherm van een macbook
LAAT ONS JOUW SEA BEHEREN!
Dit gaat het jou opleveren
  • Meer focus in jouw online business
  • Enkel advertenties waarmee je kunt scoren
  • Geen ‘geld’ over de balk smijten, zonder dat het wat oplevert
  • Gerichte campagnes die echt wat opleveren
  • Standaard monitoring (wij houden echt alles voor je bij)
  • Gericht advies
  • Trail & Error (wij blijven kijken naar wat werkt voor jou)

Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat.

Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.

F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!

Marc Vorgers

In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.

Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.

Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!

Eduard de Boer

Meer halen uit jouw Google advertenties?
Start jouw SEA campagne
Start direct
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer