Adverteren op Google met meer rendement?

Een Google Ads campagne, maar dan 'gericht'

Ga voor een succesvolle Google Ads campagne

Haal meer rendement uit Google advertenties.

Zijn jullie al begonnen met adverteren op Google? Maar, is jullie campagne niet rendabel (genoeg)?
Of lukt het opzetten van een succesvolle Google Ads (SEA) campagne gewoon niet goed

Gebruiken jullie de juiste zoekwoorden? Past de landingspagina (conversiepagina) wel bij de advertentie?
Met andere woorden krijgt de bezoeker wel wat hij verwacht te krijgen?
Halen jullie een optimale kwaliteitsscore en daarmee een zo laag mogelijke CPC (cost per click)?

Adverteren in Google, dus het inzetten van Google Ads, is minder makkelijk dan het lijkt.
Tenminste als je gaat voor rendement en een zo optimale mogelijke opbrengst van jullie investeringen.
Twijfel je aan de kwaliteit van jullie campagnes? Of willen jullie starten met Google Ads? Laat ons helpen. 

Team F&J is specialist in het verbeteren en optimaliseren van Google Ads campagnes.
Maar uiteraard kunnen we ook meedenken in het optimaal inrichten en opzetten van nieuwe Google Ads campagnes. 

Wij geloven in gerichte campagnes. Eén boodschap, één doel, per advertentie en per landingspagina.
Focus helpt om te komen tot een zo hoog mogelijke kwaliteitsscore. Én focus helpt ook om te komen tot een optimaal rendement.
Zo kunnen jullie écht oogsten

Google ads; Search Engine Advertising

Het nut van adverteren op Google

Eerlijk is eerlijk je kunt je marketing budgetten prima kwijt aan Google. En dat is ook precies wat er zal gebeuren als je zomaar aan de slag gaat met adverteren op Google. Google Ads campagnes moet je ook goed uitdenken. 

Op welke vraagstukken van je klant wil je inspelen? Vraagt dat om één of meer campagnes? We zijn vaak geneigd om alles in één grote campagne te stoppen. Maar als je daar iets beter over nadenkt? Is het denk je slimmer om te adverteren op Google met de zoekwoord combinatie website bouwen of professionele website laten bouwen? Wij hebben meer aan klanten die het laatste intikken. En natuurlijk wordt daar minder vaak op gezocht, maar wel veel treffender voor ons.

Kortom, wij geloven in focus. Juist ook in jullie Google Ads campagnes. Hoe meer focus, hoe gerichter je boodschap, hoe kleiner de doelgroep die je aanspreekt, maar hoe groter de kans dat je de juiste potentiële klanten bereikt én  aanspreekt. En dan is het nut van adverteren op Google ineens heel groot.

Wist je bijvoorbeeld dat de prijs voor een klik bij Google niet alleen afhankelijk is van het budget en de advertentie? Maar ook wordt bepaald door de mate waarin de landingspagina waar naar verwezen wordt aansluit op de advertentie? Hoe beter die focus, hoe beter het resultaat. 

Dit soort punten leveren dan ook vaak de meeste problemen op. Jullie gaan vol goede moed aan de slag, maar lopen al snel weer vast. De advertentie en de pagina sluiten niet voldoende op elkaar aan. je weet niet goed op welke woorden of combinaties van woorden jullie moeten inzetten. Stiekem zetten jullie de campagne toch weer te breed in. 

Are You Ready voor Google Ads?

Jullie Google Ads campagnes
monitoren is key

Wij kijken met jullie mee. Hoe optimaal is jullie campagne ingericht? Zo zien wij vaak in één oogopslag waar kansen ter verbetering liggen. Dit kan bijvoorbeeld het uitsluiten van zoekwoorden zijn of meer focus aanbrengen in de campagnes. Maar vaak is er ook veel winst te behalen door de landingspagina (achterliggende website pagina) te optimaliseren.

Wij zorgen ervoor dat we tot de meest optimale landingspagina of conversiepagina komen. Die we vervolgens kunnen inzetten voor jullie advertenties. Altijd gedacht vanuit jullie klant, hun online reis.

Wij streven naar een maximaal rendement van jullie advertenties en advertentiebudget. Dus naast het compleet inrichten of optimaliseren van jullie Google Ads campagne, monitoren wij ook wat de resultaten zijn. En als het nodig is, passen wij conversie optimalisaties toe in de Google Ads campagnes of op de conversie pagina’s.

En één tip. Als jullie zelf aan de slag gaan. Zet ook altijd een Google Ads branded campagne op. Die zal de andere advertentie campagnes (en hun budget) ten goede komen. 

LAAT JE ONS JULLIE GOOGLE ADS BEHEREN?

Dit zal het doen en dit gaan wij doen

Vergroten naamsbekendheid

Onze SEA specialisten kijken waar jullie online kansen liggen. We adverteren gericht met zoekwoorden en zo bouwen we aan jullie naamsbekendheid.

Meer focus in jullie Google Ads

Een gericht Google Ads campagne levert echt wat op! Je haalt specifieke bezoekers uit Google naar jullie website en juist door die focus zijn de budgetten ook beheersbaar.

Trail & Error

Het is niet van te voren te bepalen wat gaat werken voor jullie business. Elk product, elke dienst, elke doelgroep vraagt om een andere aanpak. Wij zoeken jullie gouden ei.

Monitoring & Bijsturen

Team F&J zit bovenop jullie Google Ads campagnes. We sturen bij waar nodig. Is de kwaliteitsscore hoog genoeg? Moeten we zoekwoorden uitsluiten of juist insluiten.

Maak een optimaal rendement en haal eruit wat erin zit!

Waarom adverteren met Google Ads?

WAT ONS WERK NOU ZO LEUK MAAKT?
De feedback van onze klanten, daar doen we het voor.
F&J heeft super mooie website gemaakt voor mij (dankjewel Jelle!) gezondperspectiefzwolle.nl F&J heeft ervoor gezorgd dat de website optimaal vindbaar is en werkt snel. Krijg veel hulp, creatieve ideeën en schrijftips hoe de site actueel te houden en uit te breiden. Goede service, heel blij mee. Al veel nieuwe klanten hiermee bereikt. Bedankt Team F&J !!!
Reactie van de eigenaar: Wauw, wat een mooie review Letty, dankjewel! Hier doen we het voor. En inderdaad een speciale dank aan onze Jelle 😉
Team F&J is een hele prettige partij om mee samen te werken. Tijdens het bouwen van onze webshop www.jeroenvandenakker.nl hebben ze ons meegenomen in het hele proces en zijn ze langsgekomen in de fysieke winkel om de sfeer te kunnen doorvertalen naar de online winkel. Nu we draaien houden ze de site constant in de gaten en krijg ik de adviezen die ik nodig heb de webshop goed te laten presteren. Ook de koppeling via Retail2Market werkt goed en overzichtelijk. Super vriendelijke mensen en heel erg goed te bereiken.
Reactie van de eigenaar: Hoi Noa, wat een mooie review, dankjewel! Op naar een hele succesvolle webshop voor jullie! We gaan ervoor. Joyce
Ik ben tevreden met het eindresultaat van onze vernieuwde website. Er zijn korte lijntjes in de samenwerking.
Reactie van de eigenaar: Hai Jolien, dank voor je fijne review! Nu op naar jullie online succes?! Joyce
Super blij met de samenwerking met f&j, goede hulp, duidelijke uitleg & waar nodig helpen ze altijd super snel! Heel erg blij met mijn super mooie nieuwe website!
Reactie van de eigenaar: Wat een superfijne review Zoë, dankjewel! Nu lekker scoren met die mooie webshop van je!
Zeer prettig bedrijf om voor je te hebben werken. Hier is een woord nog iets waard. Zeer klant en oplossing gericht. Team FenJ heeft ons bedrijf op het digitale vlak een enorme groei gebracht.
Reactie van de eigenaar: Wauw Rober! Wat een mooie review! Dit is precies waar we het voor doen. Het is ook heerlijk werken met jou, we gaan voor een mooie toekomst! Joyce
Mooi bedrijf en erg tevreden met de samenwerking. Service staat hier hoog in het vaandel.
Reactie van de eigenaar: Dankjewel Steyn voor deze mooie review! Op naar nóg meer online succes voor Unique Mode! 😉
Super samenwerking. Goed contact tijdens het bouwen van de shop. Komen met toffe ideeën en denken altijd in oplossingen.
Reactie van de eigenaar: Thanks Marlie voor deze mooie review! Het is ook gewoon onwijs leuk werken met jullie Mikes Just For Men team! Op naar een paar mooie jaren 🙂 Joyce
F&J heeft voor onze divisies diverse websites ontwikkeld en in beheer. Professionele organisatie die zich verdiept in de filosofie van de klant, mee denkt en helpt om het beste resultaat te behalen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Reactie van de eigenaar: Dank team LabMakelaar voor deze mooie review! Mooie klanten die we mogen helpen om online het beste resultaat te behalen, daar doen we het voor. En de fijne samenwerking natuurlijk 🙂
Leuk bedrijf, goede adviezen en denken fijn mee. Zeker een aanrader! Wij zijn super blij met onze nieuwe website.
Reactie van de eigenaar: Yes, daar doen we het voor! 😉 Dankjewel voor jullie mooie review!
Inmiddels werk(en) wij/ik al een half jaar samen met F&J. Met goede resultaten, en goede service.
Reactie van de eigenaar: Hoi Jonathan, wauw en dank voor deze mooie woorden! Gelukkig hebben we nog een hoop mooie plannen op stapel staan. Op naar nóg betere resultaten! Namens Team F&J bedankt! Joyce
Dynamisch bedrijf met erg persoonlijke benadering. Weten klantvraag goed helder te krijgen en om te zetten in een mooi product.
Reactie van de eigenaar: Dankjewel voor deze mooie review en woorden Arjo!
Prettige communicatie, betrouwbaar, goed mee denken, doorgaan tot er een acceptabele oplossing is voor specifieke problemen. Handig systeem voor digitaal ondertekenen aan overgehouden!
Reactie van de eigenaar: Wat een mooie review, waarvoor dank! Dit is waar we het zo graag voor doen. Heel fijn om dat terug te mogen krijgen.
Fijn om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze denken altijd mee!
Reactie van de eigenaar: Dat doet ons goed om te lezen, dank daarvoor! Op nog een mooie en fijne samenwerking de komende jaren 😉
F&J hebben onze eerste ‘eigen website’ van tandartspraktijk gemaakt. Goede adviezen, goed inlevingsvermogen wat klant mooi vindt, snelle respons en wij zijn heel trots op het eindresultaat. Ook nadien goede service voor aanpassingen. Aanrader!
Reactie van de eigenaar: Wauw Maikel, wat een mooie review. Dát zijn precies de dingen waar we sterk in willen zijn. Dank!
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.
Reactie van de eigenaar: Wauw Frank, wat een prachtige review, dank je wel! Dat we nog vele meters mogen maken samen. Op kwalitatieve schoenen natuurlijk! 🙂
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!
Reactie van de eigenaar: Wat een super review Ronald, merci beaucoup!C’est très sympa 🙂
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Reactie van de eigenaar: Dankjewel voor deze super review Arnoud! En we gaan vol gas door, Let’s Keep You Growing 🙂
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Reactie van de eigenaar: Bedankt voor deze goede review!!
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing!Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten.Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten,Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online ‘leverancier’ voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top!
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief – ze gaan voor de klant en het eindresultaat.Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!
js_loader
Ga vooral gericht adverteren op Google, overtuigd?