Adverteren op Google
met meer rendement?

Google Work Space
Ga voor succes

Haal meer rendement uit jouw Google advertenties

Ben jij al begonnen met adverteren op Google? Maar, is je campagne niet rendabel (genoeg)? Of lukt het opzetten van een succesvolle SEA campagne je gewoon niet goed?

Twijfel je aan je zoekwoorden? Of past de website pagina waar je naar verwijst niet bij je advertenties? Kortom, ben je het overzicht kwijt? Schakel dan onze hulp in! 

 

Wij kunnen je er namelijk alles over vertellen! Laat Team F&J helpen met jouw Search Engine Advertising. Wij zijn specialist in het verbeteren en opzetten van Google Adwords campagnes.

En samen met jou halen wij een zo groot mogelijk rendement uit jouw Google Adwords campagnes! Zo kan jij oogsten met jouw advertenties.

Maximaal
GOOGLE ADS

Het nut van adverteren op Google

Wist je bijvoorbeeld dat de prijs voor een klik bij Google niet alleen afhankelijk is van het budget en de advertentie? Maar ook wordt bepaald door in hoeverre de website pagina waar naar verwezen wordt past bij de advertentie?

Dit levert dan ook vaak de meeste problemen op. Je gaat vol goede moed aan de slag, maar loopt al snel weer vast. De advertentie en de pagina sluiten niet goed op elkaar aan. 

Are you ready?

Start jouw SEA branded campagne

Wij kijken graag samen met jou hoe optimaal jouw campagne ingericht is. Zo weten wij in één oogopslag waar jouw kansen ter verbetering liggen. Dit kan bijvoorbeeld het optimaliseren van website pagina’s zijn.

Dan wel het opzetten of optimaliseren van nieuwe landingspagina’s. Wij zorgen ervoor dat we tot de meest optimale conversie pagina’s komen. Die we vervolgens kunnen inzetten voor jouw advertenties.

 

Tot slot gaan we aan de slag met het redigeren van teksten voor jouw conversie pagina’s. Alles met de focus op jouw customer journey.

En zo gaan wij samen streven naar maximaal rendement uit jouw advertenties. Naast dat we je helpen met het compleet inrichten of optimaliseren van jouw SEA campagne.

Monitoren wij gedurende de looptijd van de advertentie de resultaten. En als het nodig is, passen wij conversie optimalisaties toe in de SEA campagnes of de conversie pagina’s.

2 SEA specialisten aan boord

Wij hebben twee deskundigen in ons team, die jou kunnen helpen met alles op het gebied van SEA en kijken waar echte kansen voor jou liggen.

Bouwen aan jouw naamsbekendheid met een branded campagne

Doordat steeds meer mensen opzoek zijn naar jouw website, verhoogt jouw waardering in Google.

Zoekwoorden onderzoek

Door enkel te adverteren met zoekwoorden waarin jouw bedrijfsnaam voorkomt, creëren we naamsbekendheid. Zo kan niemand meer om je heen!

Geen standaard rapportages

Van ons krijg je geen standaard rapportage waar je eigenlijk niets mee kunt als ‘leek’. Wij zorgen voor rapportages die ook jij begrijpt!

LAAT ONS JOUW SEA BEHEREN!

Dit gaat het jou opleveren

Start jouw SEA campagne