Passen jouw landingspagina's
bij jouw advertenties en posts?

EEN PAGINA DIE AANSLUIT OP JOUW ADVERTENTIE, POST OF GOOGLE RESULT

Zorg voor de perfecte landingspagina

Jouw klanten klikken op een advertentie op bijvoorbeeld Facebook of op AdWords en komen dan uit op een landingspagina. Maar, sluit deze pagina goed aan bij jouw advertentie? Krijgt jouw klant ook echt te zien wat hij of zij in gedachten had of naar op zoek is?

Een goede landingspagina gaat over een specifiek product of dienst. Op deze pagina mag je bezoeker niet worden afgeleid door andere randzaken, want dan haakt je bezoeker af.

Een landingspagina heeft een 100% eigen doel met een pure focus op dat specifieke doel. En aan het eind van de pagina zorg je voor een passende ‘call to action’. Je bezoeker moet tenslotte worden getriggerd om iets aan te schaffen of informatie te vragen.

JE HEBT DE AANDACHT AL GETROKKEN

Pak die kans op conversie

Ze zijn dus op zoek naar dat ene product of die ene dienst. Je hebt met aandacht een veel grotere kans op conversie. Met een goede landingspagina hoeft jouw bezoeker niet na te denken waar de juiste informatie staat. Ze zijn immers al op de goede pagina. Hierdoor haken minder bezoekers af. 

Komen je bezoekers uit Google Adwords? Dan is het belangrijk om te weten dat Google Adwords ook kijkt naar de relevantie van je landingspagina en je advertentie. Hoe beter deze bij elkaar passen, hoe hoger de beoordeling. Minder betalen voor een klik dus. Stap voor stap overtuig jij je klant door de voordelen van jouw belofte. Ook dit zorgt voor meer kans op conversie. 

BENIEUWD HOE DAT DAN GAAT?

En wat wij voor je doen?

Wij helpen met het maken van de perfecte conversiepagina. Pagina’s die zijn gericht op jouw merk en dat wat jij verkoopt. Wij leggen de focus op een product/dienst die jij aanbiedt en vooral wat jouw klant daaraan heeft en waar jouw klant naar zoekt.

Het enige wat jij hoeft te doen is ons informatie aanleveren. Dan kunnen wij voor jou aan de slag met het schrijven van perfecte content. Als wij klaar zijn, sturen wij het naar je op voor de final check. 

Ben jij akkoord? Dan installeren wij de benodigde plugins in jouw WordPress omgeving en maken de landingspagina op en stellen deze voor je in. En niet te vergeten: wij zorgen ook dat elke landingspagina op elk device goed te bekijken is.

Groei aantal gerichte bezoekers

Zo ga je beter scoren dan je concurrent

Vertrouwen opbouwen potentiële klant

De boodschap past bij je doelgroep

Hogere conversie

Gerichte leads worden je klanten

Afgestemd op jouw (SEA) campagne

Zo is je SEO budget beter beheersbaar

Schrijf mijn landingspagina's