Duizelt het jou ook? Al die zoekwoorden?

Zoekwoorden onderzoek

Zo start je met een stevige basis om vanuit verder te bouwen!

zoekwoorden-onderzoek
schrijven blog met pen en papier

Alles halen uit jouw website of webshop?

Start met een goed zoekwoorden onderzoek!

Je hebt een website, maar dan? Heb jij ook het idee dat je meer uit online kunt halen?
Wil je weten wat de behoeften van jouw potentiële klanten zijn? Waar bevinden zij zich online? Met welke zoekwoorden zoeken ze als ze jouw producten of diensten zoeken?

Wat is de behoefte van jouw potentiële klant? En waar bevindt jouw klant zich online, hoe bereik je jouw klant eigenlijk? Welke zoekwoorden gebruiken zij in Google?

Kortom, op welke zoekwoorden wordt jouw site gevonden? Passen die zoekwoorden ook bij de zoektocht van jouw klant? De klant die jij wilt hebben? En vinden ze op jouw website dan ook precies dát wat zij zoeken?

Hoor je naast al die vragen ook nog regelmatig termen als SEO, SEA, online marketing strategie, zoekwoorden onderzoek, maar waar begin je?! Weg met de worsteling, klaar om te boosten? Dan begint jouw reis bij Team F&J. Wij helpen je door een gedegen keyword onderzoek uit te voeren, op naar online succes!

Laat ons helpen met een a-tot-z analyse van jouw online klant

Een zoekwoorden onderzoek is meer dan woorden

Weet jij wie je bent met jouw onderneming? Voor wie je er bent, wat je doet en waarom jij daar goed in bent? Waar liggen dan jouw online kansen?

Het fundament voor jouw vragen is een zoekwoorden onderzoek. Vindbaarheid is belangrijk. Ook krijg je door dit onderzoek meer inzicht in jouw online doelgroep.

We kijken samen met welke zoektermen jouw klant zoekt naar jouw product of dienst. Vervolgens onderzoeken we of dit de woorden zijn waarop jullie gevonden willen worden. Ontmoeten jullie elkaar op hetzelfde punt?

Naast een zoekwoorden onderzoek werken wij een (visuele) URL – sitemap structuur uit. De structuur is gebaseerd op jullie doelen, onze adviezen en zoekvolumes op zoekwoorden.

De verschillende type bezoekers (en doelgroepen) en de fase waarin jouw klant zich bevindt online. Het resultaat is de basis van jouw website.

Je online doelen benoemen is 1, maar ze behalen is 2!

Team F&J

Een zoekwoorden onderzoek doen we wel een beetje samen

Keyword onderzoek

Wij leggen je een vragenlijst voor met vragen over o.a. zoekwoorden, zoekvragen, je concurrentie en natuurlijk jouw missie. De antwoorden hierop vormen de basis van het zoekwoorden onderzoek.

Daarnaast voegen wij onze kennis over doelgroepen, generaties, online, Google, marketing, fases in besluitvormingstrajecten én ons boerenverstand aan toe.

Verder maken we gebruik van een aantal hele slimme SEO tools, waaronder Google Analytics en SEMrush. Zo krijgen we een heel compleet beeld van alle écht relevante en interessante zoekwoorden voor jouw business.

Kijken en meten

Vanuit het onderzoek filteren wij de woorden die jouw dienst en/ of product raken en gaan we meten. Daardoor krijgen we een lijst met de beste én grootste kansen.

We kijken naar slimme zoekwoorden, met een niet al te hoge 'keyword difficulty' zoals dat heet, maar wel een interessant zoekvolume. Hoe specifieker jij inzet op een bepaalde zoekwoordcombinatie, hoe dichter jij bij jouw bezoeker komt.

Bijvoorbeeld het woord hotel. Zet dit in de zoekbalk van Google en je krijgt een hele lijst aan hotels. Maak je het concreter door ¨romantisch twee personen Zwolle arrangement¨ eraan toe te voegen. Dan krijg je zoekwoorden die echt dicht aansluiten bij de zoektocht van jouw bezoeker.

Jouw online basis

Het zoekwoorden onderzoek is nu eerst compleet. De volgende stap is het inrichten van een stabiele online basis. Dit kan een nieuwe WordPress website zijn, maar ook een verbeterslag zijn in jouw huidige website.

Door pagina's te optimaliseren willen we het doel 'conversie verbeteren' behalen. Uiteindelijk willen we dat meer klanten jouw website bezoeken en ook daadwerkelijk overgaan tot een aankoop van een product of dienst.

Iedere pagina binnen een website heeft 1 doel. En duidelijke call 2 actions. Optimaliseren is the keyword!

Wat levert het op?

Jij krijgt steeds meer inzichten en gaat beter jouw online kansen inzien. Én benutten! Slimme oplossingen. Slimme functionaliteiten om online optimaal voor je te laten werken :).

Het gaat je echt wat opleveren, want het gaat om drie dingen namelijk: betere zichtbaarheid in Google, meer gerichte bezoekers naar je website. Én een hogere conversie en dat betekent verkoop van jouw product en/ of dienst.

Het doel is een sterkere website die beter afgestemd is op de zoektocht van de bezoeker, jouw potentiële klant!

Online doelen bereiken met SEO zoekwoorden onderzoek

Je online doelen benoemen is 1, maar ze behalen is 2. Laat ons je helpen!

Team FenJ is het online marketingbureau in Zwolle en omgeving. Voor het MKB en retail. We zijn gespecialiseerd in online marketing en helpen jou om online verder te komen. Dit doen we stapje voor stapje, op jouw tempo.

We doen het samen, maar we richten de samenwerking zo in dat jij wordt ontzorgd. We kijken naar wat je nu hebt. Én onderzoeken wat nodig is om online te groeien. Het uitgangspunt is helder krijgen wie en wat je wilt bereiken. Op basis daarvan kan er gericht content ingezet worden.

Het doel is dat jouw product of dienst online beter vindbaar wordt. En jouw online positionering sterker wordt. De basis hiervoor ligt in het zoekwoorden onderzoek. Wij zijn jouw online marketing bureau uit Zwolle. Én helpen om jouw online doelen te behalen!

De voordelen voor jou op een rijtje

Waarom een keyword onderzoek door Team F&J?

Korte lijnen, één aanspreekpunt

Wij sturen je niet van het kastje naar de muur

Wij denken verder dan alleen de zoekwoorden!

En als je wilt, schrijven wij met die zoekwoorden ook de beste SEO teksten

We kijken natuurlijk ook naar wat je concurrent doet!

Wij zorgen voor de juiste zoekwoorden om zo vindbaar te zijn online

Wij helpen je ook met het inrichten van je menustructuur

Je kunt bij ons terecht met al je vragen

Zeer betaalbaar

Weg met de worsteling, klaar om te boosten?

Met een SEO zoekwoorden onderzoek ga je scoren!

De informatie die uit een online marketing onderzoek naar voren komt is heel waardevol voor jouw organisatie. En niet alleen voor SEO of SEA. Je kunt deze basis gebruiken voor al je marketing uitingen.

We maken het onderzoek niet complex. We houden het eenvoudig en behapbaar.

Zo starten jouw online groeiproces met een zoekwoorden onderzoek. Dit wordt ook wel een keyword onderzoek genoemd. In no-time weten we welke woorden bezoekers gebruiken in hun online zoektocht. Én dat zijn woorden die interessant zijn voor jouw website of webshop!

Met een zoekwoorden onderzoek leggen wij dé basis voor het optimaliseren van jouw content. SEO gericht!

Want met de juiste zoekwoorden in jouw teksten ben je (beter) vindbaar! Wat weer bijdraagt aan een hogere score in Google. En dat is wat we willen bereiken!

Keyword onderzoek - zoekwoorden onderzoek - SEO zoekwoorden

Wat levert een zoekwoorden onderzoek in samenwerking met een online marketingbureau je op?

Ben je al overtuigd wat de waarde van een zoekwoorden onderzoek voor jouw business kan betekenen? We benoemen ze nog even in het kort:

Meer redenen waarom een zoekwoorden onderzoek belangrijk is, lees je hier!

Wil je werken aan jouw online fundament en scoren in Google?

Laat onze SEO specialisten jou helpen. Wij maken een overzichtelijke SEO strategie voor jou!