Ontdek het Avontuur van Jeroen van den Akker Mannenmode

Een mode-avontuur begint niet alleen in de fysieke winkel, maar ook online.

Dat begreep Jeroen van den Akker Mannenmode maar al te goed toen ze besloten dat het tijd was voor een digitale update. Een eigentijdse webshop, die niet alleen goed werkt, maar ook het karakter van Jeroen van den Akker Mannenmode perfect weerspiegelt.

Maar, ah, de eeuwige vraag: Shopify of WooCommerce? Een dilemma dat ons in gesprek bracht met het team van Jeroen. Zou het de gestroomlijnde elegantie van Shopify worden of juist de flexibele kracht van WooCommerce? Samen hebben we de mogelijkheden onderzocht.

De reis naar een eigentijdse webshop

Met het oog op de wensen en de toekomst had Team F&J een lichte voorkeur voor WooCommerce. Na wat rondvragen, besloot Jeroen van den Akker Mannenmode mee te gaan in het WooCommerce avontuur. En zo begon de creatie van een webshop die niet alleen functioneel is, maar ook een maatwerk design heeft dat het unieke ‘Jeroen van den Akker Mannenmode gevoel’ heeft.

Een andere belangrijke wens? Een naadloze koppeling tussen het kassasysteem en de webshop. Producten die automatisch hun weg vinden naar de webshop, zonder gedoe. En natuurlijk een synchrone winkel- en online voorraad. Hier komt Retail2Market om de hoek kijken, als dé SaaS-oplossing die automatisch producten met de juiste voorraad en afbeeldingen op de WooCommerce webshop plaatst. Hoe? Door een slimme koppeling met het kassasysteem Softwear naar WooCommerce.

De nieuwe webshop staat! En de klanten zijn ook erg enthousiast! Maar het avontuur stopt niet hier. Samen met Jeroen van den Akker Mannenmode duiken we nu in de wereld van online vindbaarheid, zichtbaarheid en conversie. Het is tijd om de mannenmode naar nieuwe hoogten te tillen, zowel in de winkel als online.

Jeroen van den Akker Mannenmode logo
Ook toe aan een klantbeleving webshop?