Een WooCommerce webshop laten maken?

Kies voor een HIGH-end webshop met échte klantbeleving

Team F&J helpt Retail ondernemers met high-end webshops

Óók een WooCommerce webshop laten maken?

Willen jullie een nieuwe webshop laten maken?
En proberen jullie te bepalen welke webshop software jullie het beste kunnen kiezen?

Hebben jullie al een WooCommerce webshop, maar halen jullie niet het maximale uit de shop?
Of krijgen jullie bepaalde aanpassingen niet doorgevoerd binnen de huidige webshop?

Team F&J helpt Retail ondernemers bij hun online groeiambities.
Met slimme klantbeleving webshops die werken! Denk daarbij aan de klantbeleving die de klant in de winkel mag ervaren, maar dan online.
Een webshop gericht op conversie maken. Wat betekent gerichte resultaten en dus omzet.

Van design tot slimme oplossingen voor het koppelen van je kassasysteem, want dát levert jullie écht veel tijd op!
De mogelijkheid om op één plek producten te beheren en geautomatiseerd naar de WooCommerce webshop te brengen.
En bijvoorbeeld ook te kunnen verkopen op (fashion) marketplaces of andere platformen zoals Bol.com.

Wij doen er alles aan om jullie online leven zo makkelijk mogelijk te maken.
Zo houden jullie focus op waar het echt om gaat, jullie klant.

Wij kunnen wel vertellen dat we goed werk leveren

Maar we laten liever échte online resultaten zien.

WooCommerce webshop voorbeeld Wolkyshop.com
Wolkyshop.com

Een vernieuwde WooCommerce webshop met beleving waar de klant online dezelfde ervaring krijgt als tijdens een bezoek aan één van de Wolkyshops.

WooCommerce Webshop Unique Mode voorbeeld
Uniquemode.nl

Het was helder. De eerste online vestiging moet een high performance krijgen, vooral op mobiel. Maar kiezen we een Lightspeed of een WooCommerce webshop?

WooCommerce webshop LJSport voorbeeld klantcase
L.J. Sport webshop

Een WooCommerce webshop waar elke sporter terecht kan voor het beste advies, de vele handige services én de beste sport outfits en accessoires. Net als in de winkel.

WordPress Listing website voor Nauticlink voorbeeld
Nauticlink.com

Van een oud en stoffig platform naar een fris en eigentijds jasje gebaseerd op WordPress Listing. Dus ook een technische update. Een grote stap voor dit succesvolle online  platform.

WooCommerce webshop voorbeeld Wolkyshop.com
Wolkyshop.com

Een vernieuwde WooCommerce webshop met beleving waar de klant online dezelfde ervaring krijgt als tijdens een bezoek aan één van de Wolkyshops.

WooCommerce Webshop Unique Mode voorbeeld
Uniquemode.nl

Het was helder. De eerste online vestiging moet een high performance krijgen, vooral op mobiel. Maar kiezen we een Lightspeed of een WooCommerce webshop?

WooCommerce webshop LJSport voorbeeld klantcase
L.J. Sport webshop

Een WooCommerce webshop waar elke sporter terecht kan voor het beste advies, de vele handige services én de beste sport outfits en accessoires. Net als in de winkel.

WordPress Listing website voor Nauticlink voorbeeld
Nauticlink.com

Van een oud en stoffig platform naar een fris en eigentijds jasje gebaseerd op WordPress Listing. Dus ook een technische update. Een grote stap voor dit succesvolle online  platform.

Ook jullie online groei ambities waarmaken?

Ga voor (omzet)groei en laat een WooCommerce webshop maken.

Jullie willen (omzet)groei? Samen kijken we met een frisse blik naar jullie organisatie, jullie klanten en de concurrentie online. Want we gaan onderzoeken waar jullie specifieke groeikansen liggen.

Vanuit ervaring en kennis weet Team F&J als geen ander hoe de wereld om de Retail ondernemer aan het veranderen is. En de Retailer heeft het niet makkelijk.

Als Retail ondernemer moet je steeds weer op al die veranderingen inspelen. Dat vraagt om flexibiliteit, schakelen, steeds weer opnieuw de behoeften in kaart brengen. Snel en wendbaar zijn, jullie eigen klant steeds weer centraal zetten (klantbeleving first), ga er maar aan staan.

En ook al zijn de veranderingen heftig, er zijn daardoor ook veel kansen! Bouwen aan een sterke,
high-end webshop met een optimale klantbeleving, kan het vliegwieleffect op gang brengen.

De vraag is: hoe krijgen jullie een succesvolle webshop? En wie gaat die webshop maken? Laten we eerst nog even kort kijken naar de keuze voor het platform. Er zijn zoveel oplossingen. Wordt het Magento, Shopify of toch WooCommerce?

Wij zeggen: laat een WooCommerce webshop maken! WooCommerce is hét e-commerce platform van WordPress. En daarnaast leg je met een WooCommerce webshop een sterke basis, met vele mogelijkheden, naar online succes en groei.

En ja, met de juiste aandacht kan een WooCommerce webshop ook grote hoeveelheden producten en bezoekers aan. Dat fabeltje, ontkrachten we meteen even.

WooCommerce WordPress is zó veelzijdig​

Haal óók alles uit jullie WooCommerce webshop!

Hoe? Door in te spelen op jullie eigen klant, een webshop met klantbeleving is ‘key’!

Iedere klant gebruikt in zijn ‘klantreis’ verschillende online kanalen. Denk daarbij aan het gebruik van zoekmachines tot het lezen van blogs (of het bekijken van video’s) tot het lezen van reviews, een bezoek aan de winkel of een andere vorm van persoonlijk contact. Waar gaat hij jullie vinden?

Het helder krijgen van die klantreis geeft inzicht in jullie online kansen.

En daar voegen we een veelzijdige WooCommerce webshop aan toe, die precies is afgestemd op jullie doelgroepen. Standaard kent WooCommerce veel functionaliteit. Denk aan functionaliteit voor acties en kortingen. En daarnaast kent WooCommerce ontelbaar veel (betaalde) plugins die andere functionaliteit mogelijk maken.

Voor een optimale vindbaarheid werken wij bijvoorbeeld met de YOAST SEO Premium plugin en de Yoast WooCommerce SEO plugin. En met behulp van plugins kunnen wij eenvoudig betaalmethodes koppelen, zoekfunctionaliteit integreren, productcategorieën goed structureren, noem maar op. 

Geen drempels dus die jullie online ontwikkeling tegenwerken. 

Design en functionaliteit

Een goede WooCommerce webshop laten maken?

Onze werkwijze, het proces

De 8 stappen naar jullie succesvolle WooCommerce ‘klantbeleving’ webshop?

Ook aan de slag met WooCommerce?

Waarom een WooCommerce webshop laten maken?

Lagere kosten

In vergelijking met bijvoorbeeld Magento (een lastig, zwaar en complex systeem), zijn de operationele kosten (denk aan: hosting, onderhoud, licentiekosten) en de kosten voor doorontwikkeling van WooCommerce een stuk voordeliger.

Flexibiliteit & zorgeloos doorontwikkelen

We kunnen met WordPress WooCommerce echt alle kanten op. Standaard oplossingen als Lightspeed of Shopify bieden templates met heel beperkte mogelijkheden. Daarnaast is het aanbod WordPress plugins niet te vergelijken met de beperkte mogelijkheden voor Lightspeed en Shopify shops. Kortom, met WooCommerce kun je zorgeloos doorontwikkelen zonder consequenties.

Goede vindbaarheid

Om goed vindbaar te zijn heb je één ding nodig, content! En WordPress is koning als het gaat om content en vindbaarheid. Die kracht zien we ook terug in WooCommerce. Wij kunnen dan ook elke WooCommerce webshop volledig optimaliseren voor SEO. Daar gebruiken we onder andere de Yoast SEO Premium en de YOAST WooCommerce SEO plugin voor.

WooCommerce een wereldwijde speler

WooCommerce is wereldwijd één van de meest gebruikte webshops. En de ontwikkelingen gaan razendsnel. Hebben jullie een functionele wens? Duizenden zijn jullie voorgegaan met hetzelfde vraagstuk of probleem of dezelfde wens. Wedden dat er al een oplossing bestaat.

Simpel in gebruik

Niet zo technisch? Met WooCommerce is het beheren van jullie webshop een makkie. De leercurve is heel klein. En deze eenvoud maakt dat je ook kunt starten met een kleinere shop. WooCommerce schaalt eenvoudig mee, wanneer de groei van de shop daarom vraagt.

Goede performance

WooCommerce webshops zijn niet performant te krijgen, is wat je overal hoort. En dat is dus niet waar! Ook grote webshops, met meer dan 10.000 producten, draaien heel succesvol op WooCommerce. En laat een aantal daarvan nou klant zijn bij Team F&J.

Laat het doen door professionals

Waarom je webshop laten maken door Team F&J?

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de retail branche en de mooie schoenen-, fashion- en sport- webshops die wij al hebben mogen ontwikkelen.

Al onze kennis en ervaring op verschillende vlakken van de online marketing tot aan de techniek staat tot jullie beschikking.

Die kennis hoef je echt niet allemaal zelf te ontwikkelen of in huis te halen.

Waar moet ik op letten?

De veelgestelde vragen

Hoeveel producten kan WooCommerce maximaal aan? Het is een vraag die de gemoederen nogal eens bezighoudt. Kleine en middelgrote webshops kun je met een gerust hart op WooCommerce draaien. De out of the box thema’s en templates kunnen dan prima voldoen.

Absoluut! Voor grotere next level webshops geldt vooral dat wij kiezen voor een uniek design, een optimale installatie en een goed gecodeerde webshop op een hele stevige voor WooCommerce geschikte hosting omgeving. Kom maar op met die grote webshop!

WooCommerce kent vele voordelen ten opzichte van andere webshop oplossingen. En er is natuurlijk een grote overlap met redenen waarom wij WooCommerce adviseren. We houden het voor nu even bij de drie belangrijkste voordelen van WooCommerce: flexibiliteit, design vrijheid en vindbaarheid.

Verschillende van onze klanten kwamen bij ons terecht met frustraties over de beperkingen waar ze telkens tegenaan liepen. En die beperkingen zitten in verschillende systemen. Van het logge, niet gebruiksvriendelijke Magento (voor de ‘gewone’ retailer en winkelmedewerker) tot de footer van je webshop niet kunnen aanpassen in Shopify. Tot het eigen kassasysteem niet zonder gevolgen kunnen koppelen aan Lightspeed.

Een groot voordeel van WooCommerce in al die situaties? Flexibiliteit.
Want, door de ruimte keuze aan functionaliteiten in de vorm van plugins en extensies kun je WooCommerce flink uitbreiden.

Op nummer 2 de design vrijheid. Jullie eigen uitstraling. Een uitstraling die past bij de fysieke winkels en jullie klant aanspreekt. Ook online wil je een klantbeleving bieden die de klant ook in de winkel ervaart. Dat maakt jullie jullie. En daar hoort een eigen look and feel bij.

En op nummer 3, de vindbaarheid. Een WooCommerce webshop is heel SEO proof. WooCommerce biedt de kracht van WordPress en aangevuld met plugins als Yoast SEO (en en slim online marketing bureau die werkt aan jullie positionering), kun je werken aan een optimale vindbaarheid in Google.

Er zijn vele webshop oplossingen denk aan Shopify, Magento, CCV Shop, Lightspeed, etc. Allemaal grote en succesvolle webshop platformen. De ene flexibeler dan de andere. Waarom wij adviseren om een WooCommerce webshop te laten maken?

  1. Allereerst omdat we een unieke webshop neer kunnen zetten. Een webshop met een mooi design en dezelfde beleving als in de fysieke winkel(s). Een webshop die aansluit op de verwachtingen en de wensen van jullie klant. Een webshop die uniek is en jullie doelgroep(en) aanspreekt.
  2. Ten tweede biedt WooCommerce heel veel flexibiliteit om de webshop uit te breiden met alle functionaliteit die we maar wensen. Als je online begint te groeien met je webshop, dan krijg je wensen. Met WooCommerce hebben we de perfecte basis in handen die we alle kanten op kunnen doorontwikkelen en uitbreiden, omdat alles aanpasbaar is.

Daarnaast is WooCommerce continu in ontwikkeling er wordt wereldwijd door een trouwe community gewerkt aan de doorontwikkeling van WooCommerce. En dat maakt dat WooCommerce ondertussen een hele waardevolle e-commerce oplossing is geworden.

Een andere reden waarom wij adviseren om een WooCommerce webshop te laten maken is dat WooCommerce eenvoudig te koppelen is aan andere systemen en oplossingen. Denk aan boekhoudpakketten, verzend partijen, betaalplatformen en noem maar op. Doordat WooCommerce wereldwijd zoveel gebruikt wordt, zijn er vele plugins ‘gewoon’ al beschikbaar voor gebruik.

Nog een voordeel van WooCommerce en het eenvoudig kunnen koppelen is dat je gebruik kunt maken van de zogenoemde API’s. Dat maakt het voor ons bijvoorbeeld mogelijk om het ERP of kassasysteem van onze klant te koppelen aan WooCommerce. Dat levert onze klant ontzettend veel tijdwinst op qua webshop beheer, want op die manier komen producten geautomatiseerd online met de juiste omschrijving, afbeeldingen en voorraadposities.

En tot slot, adviseren wij WooCommerce ook graag vanuit de vindbaarheid. Als het gaat om de positionering in Google, dan is de combinatie WooCommerce en de Yoast SEO plugin voor WooCommerce wat ons betreft hét gouden ei.

Het is moeilijk om vooraf te zeggen wat een WooCommerce webshop kost. Dat hangt vooral af van jullie wensen en eisen. Willen je een webshop starten om te kijken of online voor jullie kan werken? Of zijn jullie toe aan die ‘next step’ webshop die nóg meer uit online moet halen?

In het eerste geval kunnen we misschien wel uit de voeten met een thema webshop en kunnen wij al iets moois voor jullie neerzetten voor een investering die rond de € 5.000,- excl. 21% BTW ligt.

In het tweede geval zijn jullie toe aan een next step webshop. Misschien al wel de 3e, 4e of 5e versie. Dan zijn jullie toe aan een vernieuwd eigen uniek design, een webshop die in elk opzicht een betere versie is dan de huidige. En waarschijnlijk is er sprake van (maatwerk)koppelingen met bijvoorbeeld jullie ERP of kassasysteem. Een professionele klantbeleving webshop met goed ingerichte processen. De eenmalige investering start vanaf € 15.000,- en kan wel oplopen tot over de € 50.000,- excl 21% BTW.

Wij hebben het dan hoe dan ook graag met jullie over de vraag ‘wat zijn jullie online groeiambities?’. Want als wij dat weten, dan weten we ook wat de uitdaging is waar we voor komen te staan. En kunnen wij inschatten hoeveel tijd en aandacht we die uitdaging nodig heeft.

Zijn jullie toe aan de next step online? Wij bespreken jullie wensen en de mogelijkheden graag in een vrijblijvend gesprek en werken aansluitend een passende offerte voor jullie uit.

Met de juiste aandacht en oplossingen is een WooCommerce webshop veilig. Wij doen er alles aan om jullie webshop veilig te houden. En dat begint al bij een veilige basis, de juiste plugins en wat extra oplossingen rondom veiligheid die essentieel zijn.En omdat wij alle benodigde updates secuur en frequent uitvoeren zijn onze WooCommerce webshops veilig.

Daarnaast is onze hosting oplossing ingericht voor een WooCommerce webshop. Slecht verkeer wordt vakkundig buiten de deur gehouden. Dankzij automatische dagelijkse backups zijn de e-commerce gegevens veilig. En onze webshops worden elke 2 minuten gemonitord, dat is 720 keer per dag.En als het nodig is kunnen we kiezen voor extra schaalbare hosting, om plotselinge pieken in het websiteverkeer aan te kunnen.

WAT ONS WERK NOU ZO LEUK MAAKT?
De feedback van onze klanten, daar doen we het voor.
F&J heeft voor onze divisies diverse websites ontwikkeld en in beheer. Professionele organisatie die zich verdiept in de filosofie van de klant, mee denkt en helpt om het beste resultaat te behalen. Wij zijn een zeer tevreden klant.Lees meer
Leuk bedrijf, goede adviezen en denken fijn mee. Zeker een aanrader! Wij zijn super blij met onze nieuwe website.
Inmiddels werk(en) wij/ik al een half jaar samen met F&J. Met goede resultaten, en goede service.
Dynamisch bedrijf met erg persoonlijke benadering. Weten klantvraag goed helder te krijgen en om te zetten in een mooi product.
Prettige communicatie, betrouwbaar, goed mee denken, doorgaan tot er een acceptabele oplossing is voor specifieke problemen. Handig systeem voor digitaal ondertekenen aan overgehouden!Lees meer
Fijn om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze denken altijd mee!
F&J hebben onze eerste ‘eigen website’ van tandartspraktijk gemaakt. Goede adviezen, goed inlevingsvermogen wat klant mooi vindt, snelle respons en wij zijn heel trots op het eindresultaat. Ook nadien goede service voor aanpassingen. Aanrader!Lees meer
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.Lees meer
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing!Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten.Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten,Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online ‘leverancier’ voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top!Lees meer
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief – ze gaan voor de klant en het eindresultaat.Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
js_loader
Aan de slag met jullie WooCommerce Webshop?