Meer halen uit jouw
online marketing strategie?

Online levert nog niets op?

Zet jouw online marketing strategie optimaal in.

Je hebt een eigen website, Facebookpagina of Instagram. Verstuurt nieuwsbrieven en schrijft blogs. Eigenlijk ben je hartstikke druk met al jouw online activiteiten, toch levert het ‘gevoelsmatig’ niets op. Komt dit jou bekend voor?

Laat ons dan helpen om orde in jouw online chaos te creëren. Wij helpen je met het neerzetten van jouw online marketing strategie.

Samen bouwen we een stevig fundament, een startpunt, zie het als een kapstok, waar we al jouw online marketing activiteiten aan op kunnen hangen. Kortom jouw online houvast!

Maximaal
Let's start

We starten met een strategiesessie

Hierin vragen we jou het hemd van je lijf. Daarna brengen wij je huidige situatie en waar je naartoe wilt in kaart. We helpen je met je focus, lopen al je online kanalen en uitingen langs, zoomen in op je doelgroep, je producten of diensten en je online concurrenten.

En met al die input zien wij jouw online kansen naar een betere vindbaarheid en meer bezoekers, leadgeneratie en alles wat erbij hoort. We leggen het allemaal vast in jouw eigen strategische plan. Zo leggen wij een sterke basis naar jouw online succes. 

We maken het wel zo concreet mogelijk natuurlijk met een plan van aanpak. Bovendien zit de ‘winst’ vaak in waarde toevoegen. Denk aan: de juiste zoekwoorden toevoegen aan jouw blogs, AdWords of Facebook berichten, het ontwerpen en inzetten van doelgerichte landingspagina, die jou écht wat opleveren.

Ook zorgen we dat jouw resultaten in Google passen bij jouw potentiële klanten. Want pas als alles is afgestemd op de zoektocht van jouw klant, kun jij online gaan scoren met jouw online marketing strategie!

Wij meten

Maar dat is nog niet alles

En hier stopt het niet. We blijven testen, meten en analyseren en verbeteren. Door te analyseren krijgen we inzicht in de effecten van jouw online marketing strategie.

Hiermee kunnen we leren en verder bouwen aan jouw online succes! Boosten dus! Want de kracht zit vooral in het doorlopende proces en de continuïteit. 

Naast het uitzetten van jouw online marketing strategie en het concreet vastleggen van de taken in het plan van aanpak. Kunnen wij jou ook helpen bij het uitvoeren en uitrollen van de strategie.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van jouw social jaarplanning, het posten van te gekke facebookberichten en nieuwsbrief topics waar niemand omheen kan. Maar ook het bijhouden van jouw social media kanalen. En ga zo maar door! 

Wat gaat online marketing jou opleveren?
Grip op jouw online marketing strategie
Door de focus die we samen aanbrengen.
Autoriteit
Je gaat werken aan het goed neerzetten van je expertises, de reden waarom je bedrijf bestaat.
Online kansen bepalen
We kennen je doelgroep, product, dienst, concurrentie en de kracht van jouw bedrijf. Door die combi kunnen we exact bepalen waar jouw kansen liggen.
Topposities in Google
Online ga je groeien. Je zult geweldig gaan scoren in Google, waardoor iedereen je kan vinden!
Inzicht in je doelgroep
Je snapt de ‘reis’ van je klant en de fases waarin jouw potentiële klanten zich bevinden in het besluitvormingsproces, daar spelen we op in.
Meer gerichte bezoekers naar jouw website
Door doelgericht jouw potentiële klant te benaderen, zul je beter gaan scoren dan jouw online concurrenten.
Benchmark en doelen stellen
Je brengt focus aan in jouw marketing inspanningen en de doelen zijn heel helder. Zo weten we precies welke stappen nodig zijn om de doelstellingen te kunnen behalen.
Meer resultaat
Uiteindelijk ga je meer leads genereren en meer ‘verkopen’.
Het kan met een stevige online marketing strategie.