Online levert nog niets op?

Zet jouw online marketing strategie optimaal in.

Je hebt een eigen website, Facebookpagina of Instagram. Verstuurt nieuwsbrieven en schrijft blogs. Eigenlijk ben je hartstikke druk met al jouw online activiteiten, toch levert het ‘gevoelsmatig’ niets op. Komt dit jou bekend voor?

Laat ons dan helpen om orde in jouw online chaos te creëren. Wij helpen je met het neerzetten van jouw online marketing strategie.

Samen bouwen we een stevig fundament, een startpunt, zie het als een kapstok, waar we al jouw online marketing activiteiten aan op kunnen hangen. Kortom jouw online houvast!

plant met toetsenbord, telefoon met de tekst online marketing en stijgende grafiek, leesbril en koffie
LET'S START

We starten met een strategiesessie

Hierin vragen we jou het hemd van je lijf. Daarna brengen wij je huidige situatie en waar je naartoe wilt in kaart. We helpen je met je focus, lopen al je online kanalen en uitingen langs, zoomen in op je doelgroep, je producten of diensten en je online concurrenten.

En met al die input zien wij jouw online kansen naar een betere vindbaarheid en meer bezoekers, leadgeneratie en alles wat erbij hoort. We leggen het allemaal vast in jouw eigen strategische plan. Zo leggen wij een sterke basis naar jouw online succes. 

We maken het wel zo concreet mogelijk natuurlijk met een plan van aanpak. Bovendien zit de ‘winst’ vaak in waarde toevoegen. Denk aan: de juiste zoekwoorden toevoegen aan jouw blogs, AdWords of Facebook berichten, het ontwerpen en inzetten van doelgerichte landingspagina, die jou écht wat opleveren.

Ook zorgen we dat jouw resultaten in Google passen bij jouw potentiële klanten. Want pas als alles is afgestemd op de zoektocht van jouw klant, kun jij online gaan scoren met jouw online marketing strategie!

Wij meten

Maar dat is nog niet alles

En hier stopt het niet. We blijven testen, meten en analyseren en verbeteren. Door te analyseren krijgen we inzicht in de effecten van jouw online marketing strategie.

Hiermee kunnen we leren en verder bouwen aan jouw online succes! Boosten dus! Want de kracht zit vooral in het doorlopende proces en de continuïteit. 

Naast het uitzetten van jouw online marketing strategie en het concreet vastleggen van de taken in het plan van aanpak. Kunnen wij jou ook helpen bij het uitvoeren en uitrollen van de strategie.

Denk bijvoorbeeld aan het maken van jouw social jaarplanning, het posten van te gekke facebookberichten en nieuwsbrief topics waar niemand omheen kan. Maar ook het bijhouden van jouw social media kanalen. En ga zo maar door! 

Tablet met online marketing strategie

Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat.

Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.

F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!

Marc Vorgers

In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.

Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.

Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!

Eduard de Boer

Wat gaat online marketing jou opleveren?
Grip op jouw online marketing strategie

Door de focus die we samen aanbrengen.

Online kansen bepalen

We kennen je doelgroep, product, dienst, concurrentie en de kracht van jouw bedrijf. Door die combi kunnen we exact bepalen waar jouw kansen liggen.

Inzicht in je doelgroep

Je snapt de ‘reis’ van je klant en de fases waarin jouw potentiële klanten zich bevinden in het besluitvormingsproces, daar spelen we op in. 

Benchmark en doelen stellen

Je brengt focus aan in jouw marketing inspanningen en de doelen zijn heel helder. Zo weten we precies welke stappen nodig zijn om de doelstellingen te kunnen behalen.

Autoriteit

Je gaat werken aan het goed neerzetten van je expertises, de reden waarom je bedrijf bestaat.

Topposities in Google

Online ga je groeien. Je zult geweldig gaan scoren in Google, waardoor iedereen je kan vinden! 

Meer gerichte bezoekers naar jouw website

Door doelgericht jouw potentiële klant te benaderen, zul je beter gaan scoren dan jouw online concurrenten.

Meer resultaat

Uiteindelijk ga je meer leads genereren en meer ‘verkopen’.

Meer halen uit online?
Het kan met een stevige online marketing strategie.
Start direct
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer