Meer halen uit al jullie online marketing?

Start met een online marketing strategie

Leveren jullie online inspanningen onvoldoende op?

Tijd voor een werkbare online marketing strategie.

Als bedrijf hebben jullie een mooie website, sociale media kanalen als een Facebookpagina, een LinkedIn bedrijfspagina én wellicht ook een Instagram account. Misschien versturen jullie zelfs regelmatig nieuwsbrieven en schrijven jullie nieuwe blogs.

Onze klanten zijn vaak druk met allerlei soorten online activiteiten, maar toch leveren deze activiteiten ´gevoelsmatig´ niets tot weinig op. De online marketing activiteiten raken vaak ondergesneeuwd in de ´waan van de dag´. Komt dat bekend voor?

Team F&J helpt MKB en Retail organisaties met het opstellen van hun online marketing strategie. We helpen orde scheppen in de online ´chaos´, met concrete plannen en acties. Dit om online successen te behalen voor MKB en Retail organisaties.

Samen bouwen we een stevig fundament, een online startpunt. Zie het als een kapstok waar we alle online activiteiten aan op gaan hangen. Het resultaat?

Een overzichtelijke maar vooral werkbare online marketing strategie met concrete handvatten. We blijven de nodige stappen zetten om zo de gewenste (online) resultaten te behalen. Zie de online marketing strategie als jullie online houvast!

Een online marketing strategie

Je online zichtbaarheid verbeteren

Een online marketingstrategie, jullie hebben het misschien weleens voorbij horen komen in de wandelgangen. Een online marketing strategie is een stevig plan dat wordt gebruikt om jullie bedrijfsdoelstellingen te realiseren met behulp van online marketing methoden. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een online marketingstrategie wanneer jullie merken dat de stappen die jullie zetten meer tijd innemen dan dat ze opleveren.

Zo zijn er verschillende manieren om online beter zichtbaar én vindbaarder te zijn voor jullie klanten en potentiële klanten. We sommen een aantal opties voor je op.

De website optimaliseren voor een betere vindbaarheid. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) om hoger in de zoekresultaten te verschijnen. Zoekmachine marketing (SEA) om producten of diensten betaald te adverteren. Social media marketing voor een goede online zichtbaarheid. Contentmarketing voor het delen van waardevolle informatie en kennis. E-mailmarketing om klanten op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen.

Een opsomming van de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk maar dat vertellen we jullie liever zelf tijdens een kennismakingsgesprek! Tenminste als jij die MKB of Retail ondernemer bent die online wil knallen! Want dan zijn we vast en zeker een goede match.

Ook knallen met je bedrijf? Tuurlijk!

Bij een marketing strategie hoort een strategiesessie

Wie zijn jullie? Voor wie zijn jullie er en wat maakt jullie uniek?

Wij zijn benieuwd wie jullie concurrenten zijn, waar jullie krachten liggen en waar jullie écht goed in zijn. Waar willen jullie naartoe met het bedrijf en wat zijn de bijbehorende groeiambities?

We nemen dit samen door en bekijken ook jullie online kanalen en social media uitingen. We gaan inzoomen op de doelgroep, de producten of diensten die jullie aanbieden maar gaan ook kijken naar de (online) concurrenten. 

Op basis van al deze informatie bouwen wij jullie online marketing strategie. Wij brengen de huidige situatie (en waar jullie naartoe willen) in kaart. We helpen jullie keuzes te maken en de focus te pakken. We gaan inspelen op jullie ‘gat’ in de online markt. En dat leggen we vast in een concreet strategisch plan van aanpak.

Worden we jouw online marketing collega’s? Dan ontzorgen wij jullie ook in al jullie online marketingacties en zorgen samen voor een doordachte strategie. En als je wilt, ontwerpen én ontwikkelen wij dus die compleet nieuwe website. Of we optimaliseren jullie oude website naar een geweldige WordPress website, waar jullie klanten niet meer omheen kunnen!

Een concreet strategisch plan van aanpak

Een concreet online marketing strategie plan

We leggen alles dus vast in jullie eigen strategische plan van aanpak. Waar bevindt jullie doelgroep zich? Hoe kunnen we hen het beste bereiken? Welke online kanalen moeten we daar voor inzetten?

Wat kun je van Team F&J verwachten? Allereerst komen we met concrete, uitvoerbare acties. De ‘winst’ zit vaak in waarde toevoegen. Bijvoorbeeld door de juiste zoekwoorden toe te voegen aan de website, blogs, social media berichten, noem maar op.

Daarnaast kijken we naar andere online kansen. Het inzetten van doelgerichte landingspagina’s bijvoorbeeld. Of heel gerichte Google Ads campagnes (budget beheersbaar). Alles wat jullie écht iets kan opleveren.

Verder zoomen we in op jullie huidige Google resultaten. Met kleine wijzigingen kunnen we die nóg beter afstemmen op de zoektocht van jullie potentiële klant.

Kortom. Concrete acties en plannen, afgestemd op jullie online kansen.

Met als resultaat; jullie doelgroep bereiken, een betere vindbaarheid, meer gerichte bezoekers en een hogere conversie (meer leads) uit online halen.

Aandacht = resultaat! We zorgen samen dat jullie online resultaat wordt verbeterd! Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van jullie online marketing strategie!

aAn de slag!

De online marketing strategie uitvoeren. Hoe?

Wij ontwikkelen jullie online marketing strategie en leggen concrete taken en acties vast in het plan van aanpak. Daar kunnen jullie zelf mee aan de slag.

Maar wij kunnen jullie natuurlijk ook helpen bij het uitrollen en uitvoeren van die taken en acties. Team F&J gaat aan het werk, waar en wanneer je ons nodig hebt. Jullie online marketing collega’s op ‘afroep’.

Bijvoorbeeld met ons (SEO) Servicepakket ‘Let’s Get You Growing‘ waarmee we continu werken aan jullie vindbaarheid in Google.

Maar we ontfermen ons ook graag over jullie e-mailmarketing, social media jaarplanningen, het posten van te gekke facebook berichten, het schrijven van teksten, het succesvol maken van jullie online advertenties. En ga zo maar door!

Gebruik al onze kennis en ervaring op de verschillende vlakken van online marketing. Die kennis hoef je echt niet allemaal zelf te ontwikkelen of in huis te halen. Wij helpen focus te houden. Testen, meten en analyseren. Zodat we kunnen bijsturen en blijven bouwen aan jullie online succes!

Wat kunnen jullie van Team F&J verwachten?

Wat bereik je met een online marketing strategie bij Team F&J

WAT ONS WERK NOU ZO LEUK MAAKT?

De feedback van onze klanten, daar doen we het voor.

Ik ben tevreden met het eindresultaat van onze vernieuwde website. Er zijn korte lijntjes in de samenwerking.
Super blij met de samenwerking met f&j, goede hulp, duidelijke uitleg & waar nodig helpen ze altijd super snel! Heel erg blij met mijn super mooie nieuwe website!lees meer
Zeer prettig bedrijf om voor je te hebben werken. Hier is een woord nog iets waard. Zeer klant en oplossing gericht. Team FenJ heeft ons bedrijf op het digitale vlak een enorme groei gebracht.lees meer
Mooi bedrijf en erg tevreden met de samenwerking. Service staat hier hoog in het vaandel.
Super samenwerking. Goed contact tijdens het bouwen van de shop. Komen met toffe ideeën en denken altijd in oplossingen.
F&J heeft voor onze divisies diverse websites ontwikkeld en in beheer. Professionele organisatie die zich verdiept in de filosofie van de klant, mee denkt en helpt om het beste resultaat te behalen. Wij zijn een zeer tevreden klant.lees meer
Leuk bedrijf, goede adviezen en denken fijn mee. Zeker een aanrader! Wij zijn super blij met onze nieuwe website.
Inmiddels werk(en) wij/ik al een half jaar samen met F&J. Met goede resultaten, en goede service.
Dynamisch bedrijf met erg persoonlijke benadering. Weten klantvraag goed helder te krijgen en om te zetten in een mooi product.
Prettige communicatie, betrouwbaar, goed mee denken, doorgaan tot er een acceptabele oplossing is voor specifieke problemen. Handig systeem voor digitaal ondertekenen aan overgehouden!lees meer
Fijn om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze denken altijd mee!
F&J hebben onze eerste ‘eigen website’ van tandartspraktijk gemaakt. Goede adviezen, goed inlevingsvermogen wat klant mooi vindt, snelle respons en wij zijn heel trots op het eindresultaat. Ook nadien goede service voor aanpassingen. Aanrader!lees meer
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.lees meer
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!lees meer
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing!Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten.Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten,Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.lees meer
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online ‘leverancier’ voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)lees meer
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top!lees meer
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief – ze gaan voor de klant en het eindresultaat.Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!lees meer
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!lees meer
js_loader

Ook starten met een online marketing strategie?