Alles wat je altijd al wilde weten over Team F&J

Het leukste online marketing bureau van de regio Zwolle

Het leukste online marketing bureau voor MKB en Retail

Hallo! Wij zijn Team F&J

Het leukste online marketingbureau voor MKB en Retail en we zitten in Zwolle.

Wij werken voor MKB en Retail ondernemers die aan alles voelen dat er meer uit online te halen is.
Én, die zin hebben om online te knallen. In de notendop zijn dat de ondernemers die wij onze Perfecte Klant noemen.

Elke dag een beetje beter, elke dag een beetje meer

Onze missie?

Let’s Get You Growing! Elke dag een beetje meer.
Wij gaan voor online groei van onze klant.

Onze visie?
Wij geloven dat MKB en Retail ondernemers veel meer uit online kunnen halen dan ze doorgaans doen. Bedrijven met groeiambitie zijn bij ons dan ook aan het goede adres.

Ons Team F&J helpt bij het vervullen van die ambities door in te zetten op de online groei. Samen zetten we een sterke online positionering neer en werken we toe naar het genereren van meer leads of online verkopen.

Hoe we onze missie waarmaken?
Wij ontwikkelen een stevige online strategie. Die combineren we met een (nieuwe of verbeterde) mooie en slimme website of webshop en van daaruit gaan we aan de slag.

Aan de slag met de online zichtbaarheid en vindbaarheid, opzoek naar nieuwe klanten en (bestaande) klanten binden en we zetten in op jullie ‘autoriteit zijn’.

Of het nou gaat om toffe en aansprekende teksten, SEO, SEA, E-mailmarketing of social media of het opzetten van succesvolle advertentie campagnes of het bouwen van funnels.

Wij gaan voor online impact, jullie groei en we maken de voor jullie succesvolle mix.

Gewoon een stelletje leukerds!

De mensen in ons team?

Dat zijn ‘gewoon’ leuke mensen. We hebben geen ‘poeha aan de konte’ en we pretenderen ook niet dat we de wijsheid in pacht hebben. 

Maar we zijn wel super gemotiveerd en gedreven! Én we hebben bergen kennis en kunde in huis, we zijn zo flexibel als een elastiekje en schakelen snel mee met alle ontwikkelingen. 

Alles voor jullie groei.

Dit is waar we voor gaan en staan

We blijven trouw aan onze kernwaarden:

Ondernemend

Wij zijn frisse, energieke en enthousiaste optimisten die denken in kansen. We zijn besluitvaardig, we hebben lef. We handelen proactief en nemen initiatief. En we zijn je kennispartner.

Gedreven

We zijn gedreven. En we zijn gecommit aan het gewenste resultaat. We willen elke dag een beetje beter zijn en resultaat boeken. En we werken daarom efficiënt en met oprechte aandacht aan een duidelijk doel.

Fair

Wij zijn open en transparant en zeggen waar het op staat. Wij zijn eerlijk over wat we wél en niet kunnen. We doen wat we beloven, want afspraak is afspraak. We zijn direct, maar we behandelen onze klanten, leveranciers en onze mensen met respect. En laten iedereen in zijn waarde.

Plezier

We hebben plezier in écht contact met onze klanten, leveranciers en collega’s. We gaan voor de verbinding. We werken samen en mogen mooie dingen doen. We praten met elkaar, we luisteren naar elkaar én we hebben lol met elkaar. En ja, we zijn dus ook heel servicegericht en klantgericht, we willen onze klant graag vooruit helpen.

Slim

We zijn intelligent en ontzorgen jullie met slimme, creatieve en technologisch sterke oplossingen. Wij hebben sterke schouders en sterke processen. Dus geef jullie online vraagstukken maar aan ons, wij lossen het op! We kijken altijd naar het geheel der dingen. Dat is online een must en zo komen we ook tot nieuwe inzichten. En we leren van onze fouten.

Ook aan de slag met Team F&J?