Succes op social media?
Laat je social media uitbesteden!

website conversie optimalisatie

Laat social media voor je werken en besteed het uit!

Je wilt actief zijn op social media, maar eigenlijk doe je maar wat? Weet niet wat goede posts zijn? Je bereik is nihil? En een social media planning heb je niet? Ben jij dit? Dan haal je immers niet het maximale uit je social media marketing. Dat is jammer, want social media kan namelijk écht voor je werken. Tenminste, als je een goed plan ten grondslag hebt liggen. 

 

Maar, niet getreurd, ons social media pakket biedt dé uitkomst. Dus laat je social media uitbesteden! Wij hebben immers online toppers in huis, die alles weten op het gebied van social media. En door de juiste inzet is het mogelijk om met social media meer leads te genereren, naamsbekendheid, klantrelaties en o.a. community op te bouwen. 

Responsive optimaliseren ook belangrijk
MEER HALEN UIT JOUW SOCIAL MEDIA?

Laat ons jouw social media strategie doen

Als je online een plek wilt veroveren, is het belangrijk dat je jezelf neerzet als autoriteit. Hierbij is de inzet van social media bijna ondenkbaar. Ook kan het enorm helpen om ervoor te zorgen dat Google jou als autoriteit ziet. Tevens draagt het ook bij aan jouw positionering en de loyaliteit van jouw doelgroep!

Wij kijken welke social media kanalen passen bij jouw bedrijf, doelgroep, dienst of product, en richten deze kanaal compleet voor jou in. Samen met jou blijven wij kijken waar en of het nog beter kan en bedenken we een passende social media strategie. Echt alles voor jouw optimale succes!

 

Je kan ons jouw social media jaarplan laten maken. Zo weet je precies wat, wanneer geplaatst moet worden. Maar dat is nog niet alles. Lever ons jouw input aan en wij gaan actief bezig met het beheren van jouw kanalen.

En als jij nou geen schrijf topper bent, geen probleem. Laat ons jouw berichten schrijven waar geen concurrent omheen kan. Deze plaatsen wij vervolgens op een correcte manier op jouw social media kanalen. Zo kan het scoren beginnen! Kortom, laat team F&J jouw social media doen.

HAAL MEER UIT SOCIAL MEDIA MARKETING!

Wat gaat team F&J voor je doen?

Groter bereik
Doordat (bijna) iedereen op social media zit is jouw bereik gigantisch.
Omzetstijging
Door het actief inzetten van sociale media verhoogt de omzet.
Expertstatus
Door het plaatsen van bijvoorbeeld branche gerelateerd nieuws, positioneer jij jezelf als expert!
Meer naamsbekendheid
Social media vergroot jouw online aanwezigheid. Hierdoor zullen consumenten jou eerder herkennen en blijf je top-of-mind.
Beter vindbaar in google
Een goed ingericht social media kanaal met juiste content en interactie zorgt voor betere vindbaarheid.
Meer verkeer naar jouw website
Via meerdere wegen wordt naar jouw website verwezen.
Meer volgers en likes
Hoe meer volgers en likes, hoe populairder jouw bedrijf wordt.
Werk aan mijn social media strategie!