Social media uitbesteden?

Zet social media succesvol in binnen jullie marketing mix

Haal meer uit jullie social media activiteiten

Laat ons helpen de strategie te bepalen.

Je wilt online jullie plek veroveren. Maar, belangrijker nog, je wilt een relatie bouwen met jullie doelgroep.
Met een slimme social media strategie kun je deze twee doelen allebei bereiken. En daarom is het slim om social media uit te besteden.

Want de social media strategie kun je als het ware ophangen aan jullie online marketing strategie.
Op die manier sluiten alle online inspanningen logisch op elkaar aan. 

Want waarom doen jullie wat jullie doen? Wat is jullie missie? Waar staan jullie voor? Wat zijn jullie kernwaarden?
En waar zijn jullie echt, maar dan ook echt goed in? Wie is jullie doelgroep? En op welke online kanalen bevindt jullie doelgroep zich?
Door dit soort vragen te beantwoorden vormt zich jullie eigen, unieke social media strategie.

Laat social media voor jullie werken

Besteed het maken van een social media plan en planning uit!

Jullie zijn actief op misschien wel meerdere social media kanalen. Maar eigenlijk doen jullie maar wat. Je hebt niet bewust gekozen voor één of meer kanalen. Je weet niet precies wat slim is om te posten. Of op welk moment. Het bereik is nihil. Je ziet geen groei in aantallen volgers en eerlijk gezegd is er ook helemaal geen social media plan, laat staan planning.

En dat is jammer, want social media kan écht voor jullie werken. Tenminste, met een goed plan. Wij helpen onze klanten om met social media meer leads te genereren, de naamsbekendheid te vergroten en vooral te werken aan de klantrelatie en het opbouwen van een waardevolle community.

Wij kijken welke social media kanalen het beste passen bij jullie bedrijf en dan vooral bij jullie doelgroep en jullie diensten of producten. En uiteraard helpen wij concreet mee om te optimaliseren of richten we de kanalen zelfs compleet voor jullie in.

Besteed je jullie social media aan ons uit? Dan stellen we samen ook een half jaar plan (of jaarplan) op. Zo weet je precies wat, wanneer geplaatst moet worden. Geen schrijftoppers in huis? Laat ons helpen. We vertellen jullie échte verhaal, gaan op zoek naar de verbinding en de échte connectie met jullie potentiële klant.

HAAL MEER UIT SOCIAL MEDIA MARKETING!

Wat gaat team F&J voor jullie doen?

Social media uitbesteden?

Dit zal het jullie opleveren.

Vergroten naamsbekendheid
& bereik

Doordat bijna iedereen social media gebruikt, is het bereik gigantisch. Social media vergroot dan ook jullie online aanwezigheid en op die manier ook jullie naamsbekendheid.

Betere vindbaarheid
& meer verkeer

Goed ingerichte social media kanalen zorgen voor een betere vindbaarheid. Met de juiste content en ontstaat interactie en meer verkeer naar jullie eigen website. En ook dat is goed voor de vindbaarheid in Google.

Meer volgers, meer likes & meer populariteit

We vertellen jullie échte verhaal, we maken de échte connectie en dat maakt dat mensen aanhaken. Zo werk je aan meer volgers, likes en een grotere bereik.​

Meer leads
& meer omzet

Door groei van jullie kanalen en aantallen volgers, groeit ook jullie expert status (je autoriteit zijn). Je mag dan ook meer website verkeer verwachten, dus meer leads en uiteindelijk meer klanten (omzet).

Social media ook voor jullie laten werken?