Jouw mailinglijst is goud waard!
Behandel jij hem ook zo?

HAAL GEWOON MEER UIT JOUW MAILINGLIJST

Laat je e-mailmarketing uitbesteden

Ondanks de opkomst van social media is e-mailmarketing nog steeds onmisbaar in het bedrijfsleven. Ben je nou niet zo goed in e-mailmarketing? Of weet je niet hoe je het aan moet pakken? Laat het aan ons over!

Ten eerste is e-mailmarketing nog steeds een uitstekend middel voor het genereren van betrokkenheid, leads, online traffic naar je website en daadwerkelijke conversie! Je kunt namelijk grote groepen benaderen met jouw boodschap afgestemd op die van een individu.

Ten tweede is het juist jouw mailinglijst die goud waard is! En daarmee ‘moet’ je scoren. Je kunt een slim uitgedachte jaarplanning opzetten om klanten te binden. Of een e-mailmarketing funnel, waarmee jij geïnteresseerden tot klant maakt.

Door heel heel heel veel waarde toe te voegen, bind jij klanten aan jouw bedrijf. Want als jij op het goede moment met jouw onweerstaanbare aanbod komt, is de kans op conversie enorm groot! 

WAAROM E-MAILMARKETING TOEPASSEN IN MIJN BEDRIJF?

Het zorgt voor betrokkenheid!

Nu ben je waarschijnlijk al enigszins overtuigd van het ‘nut’ van e-mailmarketing. Maar, je weet niet goed hoe je het aan moet pakken? Geen zorgen, laat je e-mailmarketing verzorgen.

Wij helpen je graag met het compleet inrichten van jouw eigen e-mailmarketing kanaal met ons e-mailmarketing pakket. De specialisten van Team F&J kijken welke e-mailmarketing strategie aansluit op jouw online marketing doelstellingen.

Wij werken aan het bouwen van jouw e-mailmarketing funnel. En zo weten wij welke weg jouw klant doorloopt vanaf het moment dat hij of zij in aanraking komt met jouw bedrijf tot aan het worden van een klant.

En met deze input kunnen wij perfect afgestemde mailings voor je genereren. Mailings die binnen komen op het goede moment en dus bijdragen aan conversie.

MAAR WIJ GAAN VEEL VERDER DAN DAT

Wij stellen jouw e-mailmarketing strategie op

Naast het geven van persoonlijk advies, afgestemd op jouw doelgroep en product, stellen wij een e-mailmarketing jaarplan voor je op, helpen bij de inrichting van Mailchimp en maken perfect gestylde Mailchimp sjablonen voor je.

En dat is niet alles. Wij werken aan jouw naamsbekendheid en online identiteit. En willen natuurlijk polsen hoe jouw nieuwsbrief door jouw doelgroep is ontvangen. Als het nodig is, sturen wij gewoon een beetje bij.

EEN GOED GEVULDE MAILINGLIJST IS EEN ECHTE ‘MUST HAVE’
Wat mag je van Team F&J verwachten?
schrijven blog met pen en papier
Groei gerichte bezoekers

Je gaat het beter doen dan jouw concurrent

Betere conversie

Gerichte leads worden klanten

Vertrouwen opbouwen potentiële klant

Boodschap past bij de doelgroep

Meer upselling

Aanbod dat aansluit op de behoefte

Met effectieve nieuwsbrieven
jouw bereik vergroten?