Haal gewoon meer uit jouw mailinglijst

Laat je e-mailmarketing uitbesteden

Ondanks de opkomst van social media is e-mailmarketing nog steeds onmisbaar in het bedrijfsleven. Ben je nou niet zo goed in e-mailmarketing? Of weet je niet hoe je het aan moet pakken? Laat het aan ons over!

Ten eerste is e-mailmarketing nog steeds een uitstekend middel voor het genereren van betrokkenheid, leads, online traffic naar je website en daadwerkelijke conversie! Je kunt namelijk grote groepen benaderen met jouw boodschap afgestemd op die van een individu.

Ten tweede is het juist jouw mailinglijst die goud waard is! En daarmee ‘moet’ je scoren. Je kunt een slim uitgedachte jaarplanning opzetten om klanten te binden. Of een e-mailmarketing funnel, waarmee jij geïnteresseerden tot klant maakt.

Door heel heel heel veel waarde toe te voegen, bind jij klanten aan jouw bedrijf. Want als jij op het goede moment met jouw onweerstaanbare aanbod komt, is de kans op conversie enorm groot! 

Waarom e-mailmarketing toepassen in mijn bedrijf?

Het zorgt voor betrokkenheid!

Nu ben je waarschijnlijk al enigszins overtuigd van het ‘nut’ van e-mailmarketing. Maar, je weet niet goed hoe je het aan moet pakken? Geen zorgen, laat je e-mailmarketing verzorgen. 

Wij helpen je graag met het compleet inrichten van jouw eigen e-mailmarketing kanaal met ons e-mailmarketing pakket. De specialisten van Team F&J kijken welke e-mailmarketing strategie aansluit op jouw online marketing doelstellingen. 

Wij werken aan het bouwen van jouw e-mailmarketing funnel. En zo weten wij welke weg jouw klant doorloopt vanaf het moment dat hij of zij in aanraking komt met jouw bedrijf tot aan het worden van een klant.

En met deze input kunnen wij perfect afgestemde mailings voor je genereren. Mailings die binnen komen op het goede moment en dus bijdragen aan conversie.

Envelop met brief en takken met blaadjes
een digitale tekening van een brief, envelop, vergrootglas, grafiek, mobiel en gevouwen vliegtuig
Maar wij gaan veel verder dan dat

Wij stellen jouw
e-mailmarketing strategie op

Naast het geven van persoonlijk advies, afgestemd op jouw doelgroep en product, stellen wij een e-mailmarketing jaarplan voor je op, helpen bij de inrichting van Mailchimp en maken perfect gestylde Mailchimp sjablonen voor je.

En dat is niet alles. Wij werken aan jouw naamsbekendheid en online identiteit. En willen natuurlijk polsen hoe jouw nieuwsbrief door jouw doelgroep is ontvangen. Als het nodig is, sturen wij gewoon een beetje bij.

Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.

Arnoud van Guilik

Een goed gevulde mailinglijst is een echte ‘must have’

Wat mag je van Team F&J verwachten?

  • Samen stippelen we jouw e-mailmarketing strategie uit.
  • Wij stellen het e-mailmarketing jaarplan op.
  • Wij maken een account voor je aan bij Mailchimp.
  • Wij installeren de juiste plugin in jouw WordPress website voor Mailchimp.
  • Wij zorgen dat we jouw website bezoekers verleiden om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.
  • Wij creëren een mooie template en design voor jouw nieuwsbrief.
  • Wij importeren de e-mailadressen die jij ons aanlevert en maken een lijst aan.
  • Wij zorgen dat de opt-in en opt-out berichten aangepast en gestyled zijn.
macbook met handen en koffie
Groei gerichte bezoekers

Je gaat het beter doen dan jouw concurrent

Betere conversie

Gerichte leads worden klanten

Vertrouwen opbouwen
potentiële klant

Boodschap past bij de doelgroep

Meer upselling

Aanbod dat aansluit op de behoefte

Met effectieve nieuwsbrieven
jouw bereik vergroten?
Start mijn e-mailmarketing nu
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer