Team F&J

Het leukste online marketing bureau in Zwolle!

Hét online marketing bureau voor MKB en Retail in Zwolle

Team F&J zet jouw bedrijf online beter op de kaart

Heb jij een sterk ondernemershart en wil je naast offline ook online stappen maken? Laat online marketing bureau Team F&J uit Zwolle je helpen! Ons motto is Let’s Get You Growing, elke dag een beetje meer. Door oprechte aandacht en samenwerken helpen wij om jouw échte verhaal ook online te brengen. Wij geloven in online groei én blijven groeien.

Wij werken voor MKB en Retail ondernemers die aan alles voelen dat er meer uit online te halen is.
Én, die zin hebben om online te knallen. In de notendop zijn dát de ondernemers die wij onze Perfecte Klant noemen.

Onze missie is om te helpen bij het bereiken van jullie (online) groeiambities. Maar dat kan alleen als jullie er zelf ook echt voor gaan. Want dan zijn we vast en zeker een goede match.

Onze belofte? Wij zullen ons echt verdiepen in jullie business, want alleen dan kunnen wij de beste online positionering neerzetten. Wij positioneren jullie als hét bedrijf waar je niet omheen kunt. Team F&J helpt met langdurig online resultaat.

Team F&J online marketing bureau Zwolle

Wat kan Team F&J als online marketing bureau Zwolle voor jou betekenen?

Als online marketing bureau in Zwolle ondersteunen wij onze klanten op het gebied van online. Van SEO tot SEA, social media, campagnes, contentmarketing, e-mailmarketing, Google Shopping, Google Display, noem maar op. En alsof dat nog niet genoeg is. Wij helpen onze klanten ook bij het maken en ontwerpen van de mooiste WordPress websites en WooCommerce webshops in Zwolle. En we gaan voor een buitengewoon online resultaat, waarmee wij jullie keer op keer zullen blijven verwonderen!

Onze kracht zit in het binden van jullie klanten aan jullie organisatie. De échte connectie maken, daar zoeken wij naar. Wij vertalen jullie bedrijfsstrategie naar een doeltreffende online strategie. Geen wollige stukken of niet te doorgronden rapportages, maar concrete acties en stappenplannen.

Hebben we een stevige basis neergezet samen? Dan is het tijd om online te gaan scoren! Dan gaan we aan de slag met één of meer van onze maandabonnementen.

Naast ons maandelijkse (SEO) servicepakket ‘Lets Get You Growing’, kies je de bouwstenen die jullie nodig hebben. Wil je dat wij helpen met content schrijven? Wil je de e-mailmarketing of social media steviger neerzetten, een website of webshop laten bouwen of zelfs helemaal uitbesteden? 

Je mag ons inzetten hoe en wanneer jullie willen. Zie ons als jullie online marketing collega’s op afroep. Door een samenwerking met team F&J ontstaan nieuwe online uitdagingen, wat betekent dat onze producten en diensten hun werk doen en er blijvend behoefte is aan jullie producten of diensten. Wij ontzorgen jou dan ook in al jullie online marketingacties en we zorgen samen voor een doordachte strategie.

Online marketing bureau Team F&J Zwolle

......welke online diensten leveren wij?

Online doe je er niet zomaar bij

We helpen jullie met online vraagstukken

Ondernemers, we herkennen jullie frustratie, online doe je er niet zomaar bij helaas. Ontbreekt het jullie aan tijd in de agenda? Of schuift het thema ‘online marketing’ of ‘website en webshop’ maar door en door?

Of is de tijd er wel, maar is het schrijven van teksten niet helemaal jullie ding? Krijgen jullie nog geen eenheid in alle marketing uitingen? Missen jullie munitie om de vindbaarheid te verbeteren? Wat jullie vraagstuk ook is, online marketing bureau Team F&J uit Zwolle helpt jullie graag vooruit. Let’s Get You Growing?!

En uiteraard kunnen jullie bij ons ook een website laten maken in Zwolle. De perfecte WordPress website waar niemand omheen kan. En wij zorgen dat deze er helemaal tip top uitziet. Een nieuwe website of jullie bestaande site optimaliseren? Het kan allemaal. En die doorontwikkeling hangen we op aan de door ons samen uitgedachte strategie.

Onze knappe koppen

Wie er aan jullie online marketing vraagstukken zullen werken?

Een stelletje super gemotiveerde en gedreven knapperds! Én we hebben bergen kennis en kunde in huis. We zijn zo flexibel als een elastiekje en schakelen snel mee met alle ontwikkelingen. Alles voor jullie groei. Dat is waar we het voor doen.

We zijn een hecht team en kijken altijd met elkaar mee om zo de gewenste resultaten te behalen. Zo bestaat ons team uit strategen, een gestructureerde project manager, enthousiaste online marketeers, gemotiveerde content marketeers, webmasters voor de technische taken, een webdesigner die zorgt voor de mooiste designs en een front-end developer die technische problemen oplost op aan de achterkant. Dé perfecte mix al zeggen we het zelf!

Waarom online marketing?

De juiste basis en de juiste mix, zorgt voor online resultaat!

Snel kwalitatieve topposities pakken in Google!

Wij zorgen ervoor dat jullie die stevige positie online pakken!

Meer gerichte bezoekers op jullie website of webshop

Wij zorgen ervoor dat jullie die stevige positie online pakken!

Meer contactmomenten met potentiële klanten

Jullie online boodschap past steeds beter bij de zoektocht van jullie klant. Dus je bereikt jullie potentiële klantengroep veel beter.

Meer verkopen (of leads)

Meer gerichte bezoekers en een website of webshop die is afgestemd op jullie doelgroep? Dat betekent conversie maken.

Ook aan de slag met een online marketing bureau in Zwolle?

Waarom Team F&J

Benieuwd waar jouw online kansen liggen?!

Doe een vrijblijvende online marketing scan

Voelen jullie aan alles dat er meer uit online te halen is? Krijgen jullie de website of de webshop niet lekker op de rit?
Hebben jullie geen idee waar te beginnen of wat de oplossing is?

Doe dan geheel vrijblijvend een online marketing scan. We bekijken waar jullie online kansen liggen. Natuurlijk kunnen we aansluitend stap voor stap de resultaten doornemen onder het genot van een lekker bakje koffie of thee bij online marketing bureau Team F&J Zwolle!

Wij hebben de leukste online marketing vacatures in Zwolle!

......online marketing expert, content marketeer of marketing stagair

Ben jij opzoek naar een nieuwe baan? Misschien omdat je net bent afgestudeerd en jij je kennis in de praktijk wil brengen? Of opzoek bent naar een nieuwe uitdagende baan in een wereld die nooit stil staat? Kom dan werken bij Team F&J!

Of word jij onze nieuwe Online Marketing Expert?! Heb je ervaring in het schrijven van succesvolle strategische strijdplannen én weet jij deze duidelijk te vertalen naar concrete acties? Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en weet jij hoe je de online positionering van de onze klanten nóg meer kunt versterken? Bekijk dan snel onze vacature Online Marketing Expert!

Zit jij op het HBO en zoek jij voor de aankomende stageperiode nog een te gekke stageplek? Dan ben je aan het juiste adres bij Team F&J in Zwolle! Wil je meer leren over online marketing? Steek jij je houden uit de mouwen om de zichtbaarheid en vindbaarheid van onze klanten te versterken? Wil jij jezelf graag ontwikkelen op het gebied van online marketing? Bekijk dan snel onze vacature Marketing Stagiair!

Onze nieuwe collega Lana heeft het naar haar zin bij Team F&J!
Ook werken bij Team F&J Zwolle?

Ook online gaan knallen met jullie bedrijf!?

WAT ONS WERK NOU ZO LEUK MAAKT?

De feedback van onze klanten, daar doen we het voor.

F&J heeft super mooie website gemaakt voor mij (dankjewel Jelle!) gezondperspectiefzwolle.nl F&J heeft ervoor gezorgd dat de website optimaal vindbaar is en werkt snel. Krijg veel hulp, creatieve ideeën en schrijftips hoe de site actueel te houden en uit te breiden. Goede service, heel blij mee. Al veel nieuwe klanten hiermee bereikt. Bedankt Team F&J !!!
Response from the owner: Wauw, wat een mooie review Letty, dankjewel! Hier doen we het voor. En inderdaad een speciale dank aan onze Jelle 😉
Team F&J is een hele prettige partij om mee samen te werken. Tijdens het bouwen van onze webshop www.jeroenvandenakker.nl hebben ze ons meegenomen in het hele proces en zijn ze langsgekomen in de fysieke winkel om de sfeer te kunnen doorvertalen naar de online winkel. Nu we draaien houden ze de site constant in de gaten en krijg ik de adviezen die ik nodig heb de webshop goed te laten presteren. Ook de koppeling via Retail2Market werkt goed en overzichtelijk. Super vriendelijke mensen en heel erg goed te bereiken.
Response from the owner: Hoi Noa, wat een mooie review, dankjewel! Op naar een hele succesvolle webshop voor jullie! We gaan ervoor. Joyce
Ik ben tevreden met het eindresultaat van onze vernieuwde website. Er zijn korte lijntjes in de samenwerking.
Response from the owner: Hai Jolien, dank voor je fijne review! Nu op naar jullie online succes?! Joyce
Super blij met de samenwerking met f&j, goede hulp, duidelijke uitleg & waar nodig helpen ze altijd super snel! Heel erg blij met mijn super mooie nieuwe website!
Response from the owner: Wat een superfijne review Zoë, dankjewel! Nu lekker scoren met die mooie webshop van je!
Zeer prettig bedrijf om voor je te hebben werken. Hier is een woord nog iets waard. Zeer klant en oplossing gericht. Team FenJ heeft ons bedrijf op het digitale vlak een enorme groei gebracht.
Response from the owner: Wauw Rober! Wat een mooie review! Dit is precies waar we het voor doen. Het is ook heerlijk werken met jou, we gaan voor een mooie toekomst! Joyce
Mooi bedrijf en erg tevreden met de samenwerking. Service staat hier hoog in het vaandel.
Response from the owner: Dankjewel Steyn voor deze mooie review! Op naar nóg meer online succes voor Unique Mode! 😉
Super samenwerking. Goed contact tijdens het bouwen van de shop. Komen met toffe ideeën en denken altijd in oplossingen.
Response from the owner: Thanks Marlie voor deze mooie review! Het is ook gewoon onwijs leuk werken met jullie Mikes Just For Men team! Op naar een paar mooie jaren 🙂 Joyce
F&J heeft voor onze divisies diverse websites ontwikkeld en in beheer. Professionele organisatie die zich verdiept in de filosofie van de klant, mee denkt en helpt om het beste resultaat te behalen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Response from the owner: Dank team LabMakelaar voor deze mooie review! Mooie klanten die we mogen helpen om online het beste resultaat te behalen, daar doen we het voor. En de fijne samenwerking natuurlijk 🙂
Leuk bedrijf, goede adviezen en denken fijn mee. Zeker een aanrader! Wij zijn super blij met onze nieuwe website.
Response from the owner: Yes, daar doen we het voor! 😉 Dankjewel voor jullie mooie review!
Inmiddels werk(en) wij/ik al een half jaar samen met F&J. Met goede resultaten, en goede service.
Response from the owner: Hoi Jonathan, wauw en dank voor deze mooie woorden! Gelukkig hebben we nog een hoop mooie plannen op stapel staan. Op naar nóg betere resultaten! Namens Team F&J bedankt! Joyce
Dynamisch bedrijf met erg persoonlijke benadering. Weten klantvraag goed helder te krijgen en om te zetten in een mooi product.
Response from the owner: Dankjewel voor deze mooie review en woorden Arjo!
Prettige communicatie, betrouwbaar, goed mee denken, doorgaan tot er een acceptabele oplossing is voor specifieke problemen. Handig systeem voor digitaal ondertekenen aan overgehouden!
Response from the owner: Wat een mooie review, waarvoor dank! Dit is waar we het zo graag voor doen. Heel fijn om dat terug te mogen krijgen.
Fijn om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze denken altijd mee!
Response from the owner: Dat doet ons goed om te lezen, dank daarvoor! Op nog een mooie en fijne samenwerking de komende jaren 😉
F&J hebben onze eerste ‘eigen website’ van tandartspraktijk gemaakt. Goede adviezen, goed inlevingsvermogen wat klant mooi vindt, snelle respons en wij zijn heel trots op het eindresultaat. Ook nadien goede service voor aanpassingen. Aanrader!
Response from the owner: Wauw Maikel, wat een mooie review. Dát zijn precies de dingen waar we sterk in willen zijn. Dank!
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.
Response from the owner: Wauw Frank, wat een prachtige review, dank je wel! Dat we nog vele meters mogen maken samen. Op kwalitatieve schoenen natuurlijk! 🙂
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!
Response from the owner: Wat een super review Ronald, merci beaucoup!C’est très sympa 🙂
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Response from the owner: Dankjewel voor deze super review Arnoud! En we gaan vol gas door, Let’s Keep You Growing 🙂
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Response from the owner: Bedankt voor deze goede review!!
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing!Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten.Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten,Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online ‘leverancier’ voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top!
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief – ze gaan voor de klant en het eindresultaat.Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!
js_loader
Jeroen van den Akker Mannenmode
Retail2Market
KWglas
Unique Mode
L.J. Sport
Wolkyshop
Slagerij Van Guilik
Oh My Lash
Klinkenberg
Mondzorg Parkzicht