Zijn jouw blogs geen succes?
Laat jouw website blogs schrijven

Start met zakelijk bloggen

Actualiteit zorgt voor autoriteit

Zit je er ook over na te denken om een blog te gaan schrijven? Maar weet je niet hoe je een goede SEO blog schrijft? Zie je het nut er niet van in? Of heb je geen idee hoe je die AMP HTML technieken of heading tags moet toevoegen? Dan is ons blog pakket precies wat jij nodig hebt! Want hiermee kan jij succesvol bloggen. Dus, een website blog laten schrijven? Laat ons je helpen. 

SUCCESVOL BLOGGEN?

Hoe pakken wij dat aan?

We starten met een strategiegesprek, waarna we op basis van een zoekwoorden-en concurrentieanalyse de beste blog onderwerpen voor jou bepalen. Succes begint namelijk bij een goede basis! En vanuit daar kunnen wij verder werken om te scoren. We stellen samen met jou de ultieme blog jaarplanning op.

Zo weten wij precies wat, wanneer geplaatst moet worden. Jij levert de content aan (of wij schrijven die als je wilt) en laat ons jouw perfecte SEO blog schrijven! En natuurlijk houden we jouw blogs nauwlettend in de gaten. Want als we niet bereiken wat we willen, is aanpassing noodzakelijk.

SUCCESVOL BLOGGEN?

Wij zorgen voor succesvolle zakelijke blogs

Succesvol bloggen over actuele items zorgt voor autoriteit in Google. Maar dat is niet alles. Door het schrijven van blogs die gerelateerd zijn aan jouw business, zet jij jezelf neer als expert. Jij bent tenslotte degene met kennis en ervaring. En dat is de reden waarom je moet bloggen! 

Naast het geven van gericht advies om doelstellingen te halen. Integreren wij AMP HTML technieken en streven daarmee naar jouw positie 0 in Google (de zogenoemde question box). Technieken die ervoor zorgen dat jouw pagina direct geladen wordt op welk devices dan ook. 

Je werkt aan jouw autoriteit

En hierdoor ga je hoger scoren in Google.

Je krijgt meer gerichte bezoekers op je website

Je bouwt steeds meer kwalitatieve links op in Google die jouw autoriteit bevestigen.

Potentiële klanten weten je steeds beter te vinden

Jouw blogs sluiten aan op de zoektocht van de klant.

Meer gerichte bezoekers betekent meer conversie

Online gaat steeds beter voor je werken.

Autoriteit creëren in Google?
Gebruik ons blogpakket