Een WooCommerce sport webshop, met klantbeleving

Een sportieve webshop voor Sport2000 winkel van L.J. Sport

Naast de fysieke sportwinkel in de bollenstreek is nu ook de WooCommerce sport webshop van L.J. Sport
(onderdeel van Sport2000) ‘geopend’.

L.J. Sport is een sportwinkel waar het echt draait om persoonlijke aandacht (klantbeleving), jarenlange kennis en ervaring
en deskundige medewerkers met passie voor de sport. En dát is ook meteen het succes en geheim van L.J. Sport in Sassenheim.

De behoefte voor een webshop werd groter en groter voor deze mooie ondernemers. De verkopen op Bol.com gingen al goed, een eigen webshop zou wenselijk zijn, maar kan het beheer van de producten dan niet op één plek plaatsvinden?

Want producten online krijgen op Bol.com is een zeer tijdrovende klus waar eigenlijk niemand in de organisatie tijd voor heeft.

Eigentijdse WooCommerce sport webshop

Goed, we beginnen even bij het begin. Een mooi webdesign, passend bij de sportwinkel en natuurlijk de Sport2000 uitstraling, maar vooral het L.J. Sport gevoel. Na de ontwerpfase zijn we gestart met de technische ontwikkeling van LJsport.nl.

Een belangrijk uitgangspunt bij de herontwikkeling is de vraag kunnen we de producten die naar online moeten niet op één plek beheren?

Door gebruik te maken van onze SaaS oplossing Retail2Market (eigenlijk een product van ons broertje X6.nl, maar goed).

We hebben het kassasysteem (waarin alle productinformatie, productkenmerken en voorraadposities aanwezig zijn) gekoppeld aan Retail2Market en zo worden producten realtime en geautomatiseerd naar de WooCommerce webshop gebracht.

En dat is niet alles. Ook bol.com wordt binnenkort volledig automatisch gevuld met de producten die naar Bol.com mogen. En Bol.com verkopen worden weer verwerkt in het kassasysteem.

En daarnaast zal het leven rondom de afbeeldingen op korte termijn makkelijker worden, omdat Retail2Market een mooie module heeft om productafbeeldingen te beheren.

Met zo min mogelijk inspanning online verkopen, op de eigen webshop en op marketplaces als Bol.com. Dat is waar onze klanten mee geholpen zijn.

En ondertussen is Team F&J druk bezig met de online positionering van deze nieuwe WooCommerce webshop. We love it!

"Dat volgt binnenkort"

Want wij laten onze klanten graag zelf vertellen wat ze van onze dienstverlening vinden 🙂 

Logo L.J.Sport
Ook toe aan een klantbeleving webshop?