Een WooCommerce klantbeleving webshop

Van 4 prachtige fysieke kledingzaken, naar een 5e online vestiging.

Dat er een webshop moest komen was een feit. Het werd een WooCommerce klantbeleving webshop.

Een webshop starten is een avontuur (en investering) op zich. De klant heeft dan ook meerdere e-commerce oplossingen bekeken, van Lightspeed tot WooCommerce (en alles wat er tussenzit). En wat is dan de beste oplossing?

Lightspeed of WooCommerce? Wij zeggen WooCommerce!

Lightspeed is ‘out of the box’ een prima e-commerce oplossing. Maar als je wilt groeien met je shop
dan raak je gevangen in de standaarden van Lightspeed. De analytics in Lightspeed zijn bijvoorbeeld beperkt,
wil je Google Tag Manager implementeren of een tool als Hotjar? Dat kan wel, maar je krijgt geen updates meer.
En dat geldt ook voor ‘kleine’ verbeteringen aan je bestelproces of de footer.

En er zijn nog veel meer redenen wat ons betreft waarom WooCommerce de voorkeur geniet boven een oplossing als Lightspeed
(of andere SaaS webshop oplossingen :))

Eigentijdse WooCommerce Fashion webshop

Terug maar Unique Mode, tijd voor een 5e vestiging dus, maar nu eentje online. Een belangrijk uitgangspunt is dat de klantbeleving van de fysieke winkels ook online tot uiting komt.

Want winkelen bij één van de Unique Mode vestigingen is al meer dan 100 jaar persoonlijk en gemakkelijk, eerlijk en oprecht.

Naast klantbeleving van de WooCommerce webshop is ook de mobiele gebruikservaring een belangrijk uitgangspunt. Snelheid, gebruiksgemak en beleving staan dan ook centraal.

We zijn gestart met het uitdenken en ontwerpen van het responsive webdesign (kijk ook even naar de toffe ‘switch’ tussen dames en heren op de home). Na akkoord op de ontwerpen zijn we aan de slag gegaan met de daadwerkelijke ontwikkeling.

En door het kassasysteem Winstore Online (waarin alle productinformatie, productkenmerken en voorraadposities aanwezig zijn) te koppelen aan onze slimme SaaS oplossing Retail2Market kan ook Unique Mode haar aanbod realtime en geautomatiseerd online brengen op de WooCommerce webshop. En dankzij Retail2Market worden bijvoorbeeld de voorraadposities ook weer automatisch bijgewerkt in het kassasysteem.

Terwijl de koppeling met Retail2Market in de maak was, hebben wij ons ontfermd over de (SEO) teksten en samen met de klant flink gas gegeven op de totstandkoming van de volledig nieuwe webshop.

Met een eindresultaat waar wij ook weer erg trots op zijn!

Unique Mode logo
Ook toe aan een klantbeleving webshop?