Waarom zijn website teksten zo belangrijk?

Omdat ze helpen bij de vindbaarheid, maar dat is niet alles!

Goede website teksten schrijven die ook nog SEO proof zijn?

Website teksten laten schrijven? Geen gek idee.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan jullie website teksten, want goede teksten helpen om beter vindbaar te worden. 

Waar zoekt jullie doelgroep naar in Google? Wat tikken (potentiële) klanten in, waarna ze jullie moeten vinden?
Dát zijn de woorden die je terug wilt laten komen op jullie website. Wij zeggen: iedere pagina, zijn eigen zoekwoorden.
Een zoekwoorden onderzoek geeft snel inzicht in welke zoekwoorden interessant voor jullie zijn.

Maar naast vindbaarheid, gaat het ook om leesbare teksten, teksten die de lezer aanspreken.
En dat is nog niet zo makkelijk. Maar op suffe en saaie teksten zit niemand te wachten, dat snappen we allemaal.

Kortom, besteed tijd aan goede website teksten. Content die aanspreekt én vindbaar is.
Zo worden jullie én beter vindbaar in Google, voor jullie potentiële klant, de klant die écht jullie klant is.

Geen idee waar te starten? Of hoe jullie website teksten SEO proof of aansprekender te maken?
Team F&J helpt haar klanten met de perfecte content.

Bestaande teksten hergebruiken waar het kan

Website teksten redigeren.

Bij de meeste van onze klanten zien we al ontzettend veel content. Op de website, in offertes, presentaties, brochures of waar dan ook. 

Het redigeren van website teksten is dan vaak een hele slimme (lees voordelige en efficiënte) weg om het doel te bereiken. Wij helpen dan de focus zoekwoorden, per website pagina te bepalen en redigeren de teksten. 

Met als doel dat de teksten passen bij jullie bedrijf, de juiste tone of voice hebben en dus aansprekend zijn voor jullie doelgroep én meteen helemaal SEO proof zijn. 

Gaan we nog een stapje verder?

Dan halen wij elk zoekwoord door onze ’tools’ om te onderzoeken wat nog meer slimme content is om toe te voegen. Wat zijn dingen waar opgezocht wordt in Google? Zo komen we tot slimme LSI’s en longtail zoekwoorden, die helpen om nóg beter vindbaar te worden! En we helpen dan ook bij het uitstippelen van de beste menustructuur voor jullie site. Een overzichtelijke site voor Google én jullie klant.

Content marketing

Waarom website teksten laten (her)Schrijven?

Dit leveren echt goede website teksten op

Content is King

Budget beheersbaar oogsten met onze content strippenkaart

Content, goede website teksten, het belang is duidelijk. Website teksten laten (her)schrijven is de investering, zaaien. Om vervolgens de betere posities in Google, de connectie met jullie klant te mogen oogsten. Budget beheersbaar helpen wij onze klanten groeien. Let’s Get You Growing, elke dag een beetje meer.

Het schrijven en redigeren van de webteksten gaat ten laste van de content strippenkaart. Dat is 11 content uren halen, 10 content uren betalen. En werken met een content strippenkaart is snel resultaten mogen boeken.

Alle content werkzaamheden kan Team F&J voor jullie verzorgen. Naast het schrijven of herschrijven van webteksten, kunnen wij de content ook meteen op jullie website plaatsen als dat gewenst is. We werken het snelste met WordPress, maar ook andere CMS systemen kunnen we onderhouden.

Wanneer wij ook de vulling van jullie website voor onze rekening nemen, dan zorgen we meteen voor de juiste pagina opbouw (het TIPS principe), de juiste styling en natuurlijk de juiste call to action! En tot slot controleren we alles op alle devices.

WAT ONS WERK NOU ZO LEUK MAAKT?
De feedback van onze klanten, daar doen we het voor.
F&J heeft super mooie website gemaakt voor mij (dankjewel Jelle!) gezondperspectiefzwolle.nl F&J heeft ervoor gezorgd dat de website optimaal vindbaar is en werkt snel. Krijg veel hulp, creatieve ideeën en schrijftips hoe de site actueel te houden en uit te breiden. Goede service, heel blij mee. Al veel nieuwe klanten hiermee bereikt. Bedankt Team F&J !!!
Response from the owner: Wauw, wat een mooie review Letty, dankjewel! Hier doen we het voor. En inderdaad een speciale dank aan onze Jelle 😉
Team F&J is een hele prettige partij om mee samen te werken. Tijdens het bouwen van onze webshop www.jeroenvandenakker.nl hebben ze ons meegenomen in het hele proces en zijn ze langsgekomen in de fysieke winkel om de sfeer te kunnen doorvertalen naar de online winkel. Nu we draaien houden ze de site constant in de gaten en krijg ik de adviezen die ik nodig heb de webshop goed te laten presteren. Ook de koppeling via Retail2Market werkt goed en overzichtelijk. Super vriendelijke mensen en heel erg goed te bereiken.
Response from the owner: Hoi Noa, wat een mooie review, dankjewel! Op naar een hele succesvolle webshop voor jullie! We gaan ervoor. Joyce
Ik ben tevreden met het eindresultaat van onze vernieuwde website. Er zijn korte lijntjes in de samenwerking.
Response from the owner: Hai Jolien, dank voor je fijne review! Nu op naar jullie online succes?! Joyce
Super blij met de samenwerking met f&j, goede hulp, duidelijke uitleg & waar nodig helpen ze altijd super snel! Heel erg blij met mijn super mooie nieuwe website!
Response from the owner: Wat een superfijne review Zoë, dankjewel! Nu lekker scoren met die mooie webshop van je!
Zeer prettig bedrijf om voor je te hebben werken. Hier is een woord nog iets waard. Zeer klant en oplossing gericht. Team FenJ heeft ons bedrijf op het digitale vlak een enorme groei gebracht.
Response from the owner: Wauw Rober! Wat een mooie review! Dit is precies waar we het voor doen. Het is ook heerlijk werken met jou, we gaan voor een mooie toekomst! Joyce
Mooi bedrijf en erg tevreden met de samenwerking. Service staat hier hoog in het vaandel.
Response from the owner: Dankjewel Steyn voor deze mooie review! Op naar nóg meer online succes voor Unique Mode! 😉
Super samenwerking. Goed contact tijdens het bouwen van de shop. Komen met toffe ideeën en denken altijd in oplossingen.
Response from the owner: Thanks Marlie voor deze mooie review! Het is ook gewoon onwijs leuk werken met jullie Mikes Just For Men team! Op naar een paar mooie jaren 🙂 Joyce
F&J heeft voor onze divisies diverse websites ontwikkeld en in beheer. Professionele organisatie die zich verdiept in de filosofie van de klant, mee denkt en helpt om het beste resultaat te behalen. Wij zijn een zeer tevreden klant.
Response from the owner: Dank team LabMakelaar voor deze mooie review! Mooie klanten die we mogen helpen om online het beste resultaat te behalen, daar doen we het voor. En de fijne samenwerking natuurlijk 🙂
Leuk bedrijf, goede adviezen en denken fijn mee. Zeker een aanrader! Wij zijn super blij met onze nieuwe website.
Response from the owner: Yes, daar doen we het voor! 😉 Dankjewel voor jullie mooie review!
Inmiddels werk(en) wij/ik al een half jaar samen met F&J. Met goede resultaten, en goede service.
Response from the owner: Hoi Jonathan, wauw en dank voor deze mooie woorden! Gelukkig hebben we nog een hoop mooie plannen op stapel staan. Op naar nóg betere resultaten! Namens Team F&J bedankt! Joyce
Dynamisch bedrijf met erg persoonlijke benadering. Weten klantvraag goed helder te krijgen en om te zetten in een mooi product.
Response from the owner: Dankjewel voor deze mooie review en woorden Arjo!
Prettige communicatie, betrouwbaar, goed mee denken, doorgaan tot er een acceptabele oplossing is voor specifieke problemen. Handig systeem voor digitaal ondertekenen aan overgehouden!
Response from the owner: Wat een mooie review, waarvoor dank! Dit is waar we het zo graag voor doen. Heel fijn om dat terug te mogen krijgen.
Fijn om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze denken altijd mee!
Response from the owner: Dat doet ons goed om te lezen, dank daarvoor! Op nog een mooie en fijne samenwerking de komende jaren 😉
F&J hebben onze eerste ‘eigen website’ van tandartspraktijk gemaakt. Goede adviezen, goed inlevingsvermogen wat klant mooi vindt, snelle respons en wij zijn heel trots op het eindresultaat. Ook nadien goede service voor aanpassingen. Aanrader!
Response from the owner: Wauw Maikel, wat een mooie review. Dát zijn precies de dingen waar we sterk in willen zijn. Dank!
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.
Response from the owner: Wauw Frank, wat een prachtige review, dank je wel! Dat we nog vele meters mogen maken samen. Op kwalitatieve schoenen natuurlijk! 🙂
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!
Response from the owner: Wat een super review Ronald, merci beaucoup!C’est très sympa 🙂
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Response from the owner: Dankjewel voor deze super review Arnoud! En we gaan vol gas door, Let’s Keep You Growing 🙂
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Response from the owner: Bedankt voor deze goede review!!
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing!Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten.Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten,Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online ‘leverancier’ voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top!
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief – ze gaan voor de klant en het eindresultaat.Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!
js_loader
Beter vindbaar worden en de échte connectie maken?