Meer omzet halen uit je webshop?!

WooCommerce Webshops

Kies voor WooCommerce, team F&J en een stevig online startpunt.

WooCommerce Webshop F&J

Goed vindbaar en een hogere conversie?

Succesvolle WooCommerce webshop laten maken in Zwolle?

Je hebt een webshop, maar je haalt er niet uit wat erin zit? Of je gaat een nieuwe webshop of webwinkel beginnen. Maar, er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel CMS platformen. De vraag is: hoe krijg ik een succesvolle webshop? En wie gaat mijn webshop maken? 

Laten we beginnen bij de keuze voor het platform. Wordt het Magento, Shopify of toch WooCommerce? Wij zeggen: laat een WooCommerce webshop maken!

WooCommerce is hét e-commerce platform van WordPress. En met een WooCommerce webshop leg je een sterke basis, met vele mogelijkheden naar online succes en groei. Daarnaast kun je met WooCommerce heel eenvoudig zelf jouw eigen website beheren, zonder al te veel technische kennis. 

Team F&J heeft dé kennis in huis om voor jou een goed werkende webshop te maken. En dit doen wij niet met standaard thema’s, maar geheel afgestemd op jouw wensen. Zo start jij direct goed! 

WooCommerce WordPress is zó veelzijdig

Haal meer uit een WooCommerce Webshop

Wil je boosten online? Meer focussen op vindbaarheid of acties of ben je op zoek naar meer functionele opties? Er zijn ontelbaar veel (betaalde) plugins die je bij al deze wensen kunnen helpen, als het niet al in de basis van WooCommerce WordPress bestaat.

Voor het werken aan een optimale vindbaarheid werken wij bijvoorbeeld met de YOAST SEO Premium en de Yoast WooCommerce SEO plugin.

De meeste acties en kortingen die je bedenkt, zitten al standaard in de WooCommerce WordPress oplossing. Met behulp van plugins kunnen we betaalmethodes koppelen, zoekfunctionaliteit integreren, productcategorieën goed structureren, noem maar op.

En goed om te weten: WooCommerce WordPress blijft doorontwikkelen en uitbreiden. En ook de vele WordPress en WooCommerce plugins zijn en blijven in ontwikkeling. Er zijn zoveel mogelijkheden.En trouwens, wij ontwikkelen natuurlijk ook door met jou. Samen kijken we naar de stappen die jij extra kunt zetten, naar nóg meer online succes en verkopen. Als dat niet goed klinkt 🙂

Onze 5 redenen om te kiezen voor WooCommerce?

Lage kosten

Als je jouw WooCommerce webshop goed doordacht laat opzetten. Dan kun je enorme winst behalen op de operationele kosten.

Want doorontwikkelen kan bijvoorbeeld echt makkelijk met de vele plugins die beschikbaar zijn (en aanzienlijk voordeliger dan de meeste Magento plugins).

En daarnaast is de ontwikkeling en het onderhoud op bijvoorbeeld Magento best lastig en complex en dus best prijzig.

En als je dan ook nog kiest voor de juiste WordPress en WooCommerce hosting, dan kun je zelf op dat vlak wel eens voordeliger uit zijn.

Goede vindbaarheid

Je hebt content nodig om goed vindbaar te zijn. Content, content, content, content. Veel, en vooral goede content op je webshop zorgt ervoor dat je vindbaar bent.

Je weet vast al dat WordPress is ingericht op content (van oorsprong door het bloggen) en die kracht zien we terug in WooCommerce.

En daarnaast kun je je webshop helemaal optimaliseren voor SEO. Door gebruik van de YOAST SEO Premium en de Yoast WooCommerce SEO plugin.

WooCommerce is één van de meest gebruikte webshops

Er draaien zoveel webshops wereldwijd op WooCommerce. En dat is een groot voordeel voor jou. De ontwikkelingen gaan razendsnel, heb je een vraag, probleem of wens?

Duizenden zijn je voorgegaan met hetzelfde vraagstuk of probleem of dezelfde wens. Wedden dat er al een oplossing bestaat.

Simpel in gebruik

Ook al ben jij niet zo technisch, met WooCommerce is het beheren van je webshop een makkie. Als je de basis van WordPress snapt, dan is de leercurve heel klein.

En de eenvoud van WooCommerce maakt dat je kunt starten met een kleine shop, want met WooCommerce is het heel eenvoudig om mee te schalen, wanneer de groei van je shop daarom vraagt.

Performance

Er wordt altijd aan getwijfeld. WooCommerce webshops zijn niet performant te krijgen, is wat je overal hoort. En dat is dus niet waar. Er zijn genoeg grote webshops, met meer dan 10.000 producten, die heel succesvol draaien op WooCommerce.

En laat een aantal daarvan nou klant zijn bij team F&J. Het gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf, wij kiezen natuurlijk ook voor onze premier league hosting oplossingen, dat scheelt al een hoop.

Zullen wij jou ook helpen om jouw webshop tot een succes te maken? Wij helpen jou bij de ontwikkeling van jouw eigen webshop. 

En als je al een webshop hebt en toe bent aan de next step. No problem! Wij helpen je graag met de doorontwikkelen of herontwikkelen.
Het is maar net wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt!

Een kleine impressie van wat wij voor je doen

Het opzetten van jouw WooCommerce webshop

Ontwerp

Samen met jou zoeken wij naar een geschikt thema of we gaan een uniek ontwerp voor je designen.

WooCommerce

Wij ontwikkelen je webshop op WordPress en WooCommerce, zodat je alle tools in huis hebt om je shop goed vindbaar te maken en online te boosten.

Stabiele basis

We starten met een stabiel basis, die we makkelijk kunnen blijven doorontwikkelen.

Rust

Wij maken een schaduwomgeving aan, zodat jij de webshop in alle rust kunt vullen en inrichten. Liever dat wij dat voor je doen? Dan doen we dat 😉

Bestelproces

Wij zorgen voor een slim bestelproces, dat past bij jouw doelgroep.

Integratie

We integreren de benodigde betaalwijzen, zorgen dat je orderbevestigingen en facturen er goed uitzien en stellen eventueel verzendkosten, kortingscodes of andere functionaliteiten voor je in.

Uitleg

En wij geven je uitleg over hoe jij aan de slag kan met jouw WooCommerce shop.

Laat het doen door professionals

Waarom je webshop laten maken door Team F&J

Toe aan een succesvolle webshop?