Levert jouw WordPress website nog niet op wat je verwacht

Laat jouw WordPress website optimaliseren

Heb je eigenlijk nog nooit nagedacht over het toepassen van zoekwoorden? Is je website niet optimaal ingericht voor mobiel of tablet? Duurt het laden van jouw website pagina’s een eeuwigheid? Of straalt jouw website nog niet voldoende uit wie je bent, wat je doet en past hij niet bij je doelgroep? 

Je weet dat er iets niet helemaal goed is, maar ziet op tegen weer een nieuwe website ontwikkeling. Herkenbaar? Laat ons met je meekijken, want met een goede WordPress website als basis is herontwikkeling misschien helemaal niet nodig. 

Wij optimaliseren dagelijks WordPress websites in Zwolle en omgeving. En wij gaan ook graag met die van jou aan de slag. Resultaat bereik je tenslotte pas als klanten jou kunnen vinden. Laat ons dus jouw WordPress website maken! 

Hoe we dat doen?

Een persoonlijk gesprek

We gaan eerst met je in gesprek, zodat we weten waar je heen wilt en welke doelstellingen jij hebt. En om een gedegen basis te leggen voor jouw succes, voeren wij een zoekwoordenonderzoek uit. Deze bevindingen leggen wij vast in een lekker concreet strategisch plan van aanpak voor jouw website. 

En naast het geven van advies, specifiek afgestemd op jouw doelgroep, product of dienst spitten wij jouw hele website door en kijken wat er beter kan. We helpen je bij het bepalen van de juiste zoekwoorden en richten jouw website daarop in.

We gaan landingspagina’s voor jou ontwikkelen, waarbij de focus ligt op jouw product of dienst. En heb je al mooie landingspagina’s? Dan zullen wij deze optimaliseren, zodat ze nóg beter aansluiten op jouw doelstellingen. 

Kortom, we gaan voor een betere vindbaarheid, meer gerichte bezoekers en een hogere conversie. Team F&J laat het web voor je werken. Wij doen alles voor jouw succes. Zo kan jij het maximale eruit halen. 

2 personen die met elkaar in gesprek zijn
laptop met toetsen en tekst create

Een goede WordPress website zorgt voor meer succes

Wij helpen je met verschillende onderdelen
  • Constant verbeteren van jouw vindbaarheid en positie in Google
  • Jouw online boodschap scherp en duidelijk neerzetten
  • Meer relevante bezoekers naar jouw website halen
  • Optimaliseren van jouw conversie
  • Jouw website bewaken, zodat deze via elk device bekeken kan worden.
Professionele uitstraling

Een eigentijds design en uitstraling. Een website die je uniek maakt is onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. Als jouw website opvalt, is je bereik vele malen groter.

Werkbaar op diverse devices

Jouw website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker jouw website bekijkt. Dit noemen wij ook wel responsive. Het maakt dus niet uit waar of waarmee jouw klant de website bekijkt. Jouw website is op elk device te bekijken.

Duidelijk doel

Het doel van jouw website is meer naamsbekendheid creëren en zorgen voor meer contactaanvragen. Hoe bekender je bent, hoe beter je zult scoren! 

Meer online verkopen

Door een WordPress website te laten maken, vergroot je het aantal online verkopen. Je website is van goede kwaliteit en zal daarom resultaat gerichter zijn. 

Ik wil alles eruit halen!
Optimaliseer mijn WordPress website
Let's go
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer