Haal jij nog niet uit je site wat erin zit?
Laat jouw WordPress website optimaliseren

Maximaal
LEVERT JOUW WORDPRESS WEBSITE NOG NIET OP WAT JE VERWACHT

Laat jouw WordPress website optimaliseren

Heb je eigenlijk nog nooit nagedacht over het toepassen van zoekwoorden? Is je website niet optimaal ingericht voor mobiel of tablet? Duurt het laden van jouw website pagina’s een eeuwigheid? Of straalt jouw website nog niet voldoende uit wie je bent, wat je doet en past hij niet bij je doelgroep? 

Je weet dat er iets niet helemaal goed is, maar ziet op tegen weer een nieuwe website ontwikkeling. Herkenbaar? Laat ons met je meekijken, want met een goede WordPress website als basis is herontwikkeling misschien helemaal niet nodig. 

Wij optimaliseren dagelijks WordPress websites in Zwolle en omgeving. En wij gaan ook graag met die van jou aan de slag. Resultaat bereik je tenslotte pas als klanten jou kunnen vinden. Laat ons dus jouw WordPress website maken! 

HOE WE DAT DOEN?

Een persoonlijk gesprek

We gaan eerst met je in gesprek, zodat we weten waar je heen wilt en welke doelstellingen jij hebt. En om een gedegen basis te leggen voor jouw succes, voeren wij een zoekwoordenonderzoek uit. Deze bevindingen leggen wij vast in een lekker concreet strategisch plan van aanpak voor jouw website. 

En naast het geven van advies, specifiek afgestemd op jouw doelgroep, product of dienst spitten wij jouw hele website door en kijken wat er beter kan. We helpen je bij het bepalen van de juiste zoekwoorden en richten jouw website daarop in.

We gaan landingspagina’s voor jou ontwikkelen, waarbij de focus ligt op jouw product of dienst. En heb je al mooie landingspagina’s? Dan zullen wij deze optimaliseren, zodat ze nóg beter aansluiten op jouw doelstellingen. 

Kortom, we gaan voor een betere vindbaarheid, meer gerichte bezoekers en een hogere conversie. Team F&J laat het web voor je werken. Wij doen alles voor jouw succes. Zo kan jij het maximale eruit halen. 

Dak
EEN GOEDE WORDPRESS WEBSITE ZORGT VOOR MEER SUCCES

Wij helpen je met verschillende onderdelen

  • Constant verbeteren van jouw vindbaarheid en positie in Google
  • Jouw online boodschap scherp en duidelijk neerzetten
  • Meer relevante bezoekers naar jouw website halen
  • Optimaliseren van jouw conversie
  • Jouw website bewaken, zodat deze via elk device bekeken kan worden.
Professionele uitstraling

Een eigentijds design en uitstraling. Een website die je uniek maakt is onderscheidend ten opzichte van de concurrentie. Als jouw website opvalt, is je bereik vele malen groter.

Duidelijk doel

Het doel van jouw website is meer naamsbekendheid creëren en zorgen voor meer contactaanvragen. Hoe bekender je bent, hoe beter je zult scoren! 

Werkbaar op disverse devices

Jouw website past zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker jouw website bekijkt. Dit noemen wij ook wel responsive. Het maakt dus niet uit waar of waarmee jouw klant de website bekijkt. Jouw website is op elk device te bekijken.

Meer online verkopen

Door een WordPress website te laten maken, vergroot je het aantal online verkopen. Je website is van goede kwaliteit en zal daarom resultaat gerichter zijn. 

Optimaliseer mijn WordPress website