Een pagina die aansluit op jouw advertentie, post of Google result

Zorg voor de perfecte landingspagina

Jouw klanten klikken op een advertentie op bijvoorbeeld Facebook of op AdWords en komen dan uit op een landingspagina. Maar, sluit deze pagina goed aan bij jouw advertentie? Krijgt jouw klant ook echt te zien wat hij of zij in gedachten had of naar op zoek is? 

Een goede landingspagina gaat over een specifiek product of dienst. Op deze pagina mag je bezoeker niet worden afgeleid door andere randzaken, want dan haakt je bezoeker af. 

Een landingspagina heeft een 100% eigen doel met een pure focus op dat specifieke doel. En aan het eind van de pagina zorg je voor een passende ‘call to action’. Je bezoeker moet tenslotte worden getriggerd om iets aan te schaffen of informatie te vragen. 

man met baard en tablet met koffie
houten tafel en blokjes met letters
Je hebt de aandacht al getrokken

Pak die kans op conversie

Ze zijn dus op zoek naar dat ene product of die ene dienst. Je hebt met aandacht een veel grotere kans op conversie. Met een goede landingspagina hoeft jouw bezoeker niet na te denken waar de juiste informatie staat. Ze zijn immers al op de goede pagina. Hierdoor haken minder bezoekers af. 

Komen je bezoekers uit Google Adwords? Dan is het belangrijk om te weten dat Google Adwords ook kijkt naar de relevantie van je landingspagina en je advertentie. Hoe beter deze bij elkaar passen, hoe hoger de beoordeling. Minder betalen voor een klik dus. Stap voor stap overtuig jij je klant door de voordelen van jouw belofte. Ook dit zorgt voor meer kans op conversie. 

Benieuwd hoe dat dan gaat?
En wat wij voor je doen?

Wij helpen met het maken van de perfecte conversiepagina. Pagina’s die zijn gericht op jouw merk en dat wat jij verkoopt. Wij leggen de focus op een product/dienst die jij aanbiedt en vooral wat jouw klant daaraan heeft en waar jouw klant naar zoekt.

Het enige wat jij hoeft te doen is ons informatie aanleveren. Dan kunnen wij voor jou aan de slag met het schrijven van perfecte content. Als wij klaar zijn, sturen wij het naar je op voor de final check. 

Ben jij akkoord? Dan installeren wij de benodigde plugins in jouw WordPress omgeving en maken de landingspagina op en stellen deze voor je in. En niet te vergeten: wij zorgen ook dat elke landingspagina op elk device goed te bekijken is.

mensen om houten tafel met laptops, tablets en telefoons

Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat.

Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.

F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!

Marc Vorgers

In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.

Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.

Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!

Eduard de Boer

Groei aantal gerichte bezoekers

Zo ga je beter scoren dan je concurrent

Vertrouwen opbouwen
potentiële klant

De boodschap past bij je doelgroep

 

Hogere conversie

Gerichte leads worden je klanten

Afgestemd op jouw (SEA) campagne

Zo is je SEO budget beter beheersbaar

Geweldige conversie pagina's
Schrijf mijn landingspagina's
Neem contact op
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer