Een snelle ontwikkeling van jouw organisatie?

Kies voor G Suite als mailoplossing

Je kent het vast wel. Je bent onderweg en hebt even wat tijd over tussen alle afspraken door en denkt: laat ik nog even de laatste offerte uitwerken. Tenslotte ben je toch nog (lang) niet thuis. 

Of je wilt nog even werken aan de presentatie die je morgen moet geven aan de directie. Misschien krijg je zelfs ineens wel een goede ingeving die je echt nog even snel moet uitwerken? Maar, jouw collega is in het bestand aan het werken waardoor jij er niet in kunt. 

Wij hebben DE oplossing voor jou, namelijk G Suite. Dat is alles wat jij nodig hebt om lekker efficiënt te kunnen werken, zodat jouw organisatie zich sneller kan ontwikkelen en dus kan groeien!

Waarom kiezen voor G Suite?

Oneindig veel gebruiksgemak

G Suite is een fantastische alles-in-één cloud oplossing met een totaalpakket aan programma’s. Met G Suite, als jouw office pakket in the cloud, kun je waar je maar wilt en wanneer je maar wilt zorgeloos werken.

Je werkt tenslotte in ‘the cloud’ en je kunt zelfs offline werken als je even geen internet hebt. Altijd dezelfde gebruikservaringen en gebruiksgemak, het maakt niet uit waar ter wereld jij je bevindt. En je werkt op het device dat jij zelf het prettigst vindt. 

meid met parasol op een terras met laptop en mobiel
G Suite van Google

Ondersteuning door vele programma’s

Wil jij altijd en overal kunnen werken aan jouw documenten, presentaties, spreadsheets, Gmail en je agenda bijhouden, waar je maar bent?

Met G Suite kan dat super eenvoudig! Je hebt nooit meer last met versiebeheer of ander ingewikkeld gedoe. Gewoon je device aan en werken maar!

Producten waarmee jij altijd kunt werken
G Suite op telefoon, tablet
en computer

Je bent helemaal vergeten dat je vandaag eigenlijk een heel belangrijke presentatie zou geven. Tijdens het ontbijt flans je daarom snel nog even een concept in elkaar. Vervolgens lees je jezelf onderweg even goed in en breng je net voor de vergadering nog wat aanpassingen aan op je telefoon. 

Terwijl je dat allemaal aan het doen bent, is die super collega van jou ook nog even wat hele goede aanvullingen aan het doorvoeren voor je! Want dat is zo lekker aan G Suite. Je kunt gewoon lekker met zijn allen in één document werken en zo supersnel en efficiënt met elkaar communiceren en samenwerken. 

Illustratie laptop,computer,tablet en telefoon

Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!

Ronal Mekking

Kies jij ook voor G Suite
als jouw office pakket in de cloud
Welke producten mag je van ons verwachten?
 • Gmail; dat is dus gewoon de fijnste mailoplossing die er is, als wij het mogen zeggen.
 • Google Agenda; een agenda, spreekt voor zich 😉
 • Google Hangouts; makkelijk chatten met je collega’s
 • Wij mGoogle Drive; je eigen online opslagdienst
 • Google Documenten; DE online tekstverwerker
 • Google Spreadsheets; voor al jouw rekenkundige bewerkingen
 • Google Formulieren; leg informatie gestructureerd vast
 • Google Presentaties; hiermee maak je de beste presentaties
 • Google+; Tja, of je hier echt wat aan zult hebben, dat denken we eigenlijk niet, maar goed het zit erin)
G-suite logo en andere google logo's
post it met tekst
Er zijn zoveel mogelijkheden binnen G suite
Wat kun je o.a. met G suite?

Jij wilt altijd en overal, op het voor jou fijnste device, kunnen werken? Dan zijn er een paar dingen die je echt nog even moet weten. 

 • Verzenden van een e-mail ongedaan maken. En dat is handiger dan je misschien op voorhand denkt.
 • Verzending van een e-mail inplannen. Zo hoef je je collega’s in de avond niet te storen met mailtjes, want je kunt ze plannen voor bijvoorbeeld de ochtend.
 • Microsoft documenten rechtstreeks in je browser bewerken. Je hoeft geen Microsoft Office pakketten en licenties meer aan te schaffen.
 • Grote bijlagen versturen? Geen zorgen, gewoon verzenden per mail, tenminste als je ontvanger ook Gmail heeft
 • Makkelijk een PDF download maken van je document, presentatie of bijvoorbeeld spreadsheet.
 • Gebruik G Suite voor de opslag en back-ups van je bestanden. Het is veilig, snel en ‘in the cloud’, je hebt veel ruimte.
 • Voeg, zonder al te veel gedoe en beperkingen, een agenda toe aan je website. Dat biedt veel mogelijkheden, zonder duur programmeerwerk aan je site of extra plugins.
Altijd en overal werken?
Ga voor G Suite!
bestel nu
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer