Altijd en overal kunnen werken?
Wij zijn jouw G Suite reseller

EEN SNELLE ONTWIKKELING VAN JOUW ORGANISATIE?

Kies voor G Suite als mailoplossing

Je kent het vast wel. Je bent onderweg en hebt even wat tijd over tussen alle afspraken door en denkt: laat ik nog even de laatste offerte uitwerken. Tenslotte ben je toch nog (lang) niet thuis.

Of je wilt nog even werken aan de presentatie die je morgen moet geven aan de directie. Misschien krijg je zelfs ineens wel een goede ingeving die je echt nog even snel moet uitwerken? Maar, jouw collega is in het bestand aan het werken waardoor jij er niet in kunt.

Wij hebben DE oplossing voor jou, namelijk G Suite. Dat is alles wat jij nodig hebt om lekker efficiënt te kunnen werken, zodat jouw organisatie zich sneller kan ontwikkelen en dus kan groeien!

WAAROM KIEZEN VOOR G SUITE?

Oneindig veel gebruiksgemak

G Suite is een fantastische alles-in-één cloud oplossing met een totaalpakket aan programma’s. Met G Suite, als jouw office pakket in the cloud, kun je waar je maar wilt en wanneer je maar wilt zorgeloos werken.

Je werkt tenslotte in ‘the cloud’ en je kunt zelfs offline werken als je even geen internet hebt. Altijd dezelfde gebruikservaringen en gebruiksgemak, het maakt niet uit waar ter wereld jij je bevindt. En je werkt op het device dat jij zelf het prettigst vindt.

G SUITE VAN GOOGLE

Ondersteuning door vele programma’s

Wil jij altijd en overal kunnen werken aan jouw documenten, presentaties, spreadsheets, Gmail en je agenda bijhouden, waar je maar bent?

Met G Suite kan dat super eenvoudig! Je hebt nooit meer last met versiebeheer of ander ingewikkeld gedoe. Gewoon je device aan en werken maar!

PRODUCTEN WAARMEE JIJ ALTIJD KUNT WERKEN
G Suite op telefoon, tablet en computer

Je bent helemaal vergeten dat je vandaag eigenlijk een heel belangrijke presentatie zou geven. Tijdens het ontbijt flans je daarom snel nog even een concept in elkaar. Vervolgens lees je jezelf onderweg even goed in en breng je net voor de vergadering nog wat aanpassingen aan op je telefoon.

Terwijl je dat allemaal aan het doen bent, is die super collega van jou ook nog even wat hele goede aanvullingen aan het doorvoeren voor je! Want dat is zo lekker aan G Suite. Je kunt gewoon lekker met zijn allen in één document werken en zo supersnel en efficiënt met elkaar communiceren en samenwerken.

KIES JIJ OOK VOOR G SUITE
ALS JOUW OFFICE PAKKET IN DE CLOUD
Welke producten mag je van ons verwachten?
 • Gmail; dat is dus gewoon de fijnste mailoplossing die er is, als wij het mogen zeggen.
 • Google Agenda; een agenda, spreekt voor zich 😉
 • Google Hangouts; makkelijk chatten met je collega’s
 • Google Drive; je eigen online opslagdienst
 • Google Documenten; DE online tekstverwerker
 • Google Spreadsheets; voor al jouw rekenkundige bewerkingen
 • Google Formulieren; leg informatie gestructureerd vast
 • Google Presentaties; hiermee maak je de beste presentaties
 • Google+; Tja, of je hier echt wat aan zult hebben, dat denken we eigenlijk niet, maar goed het zit erin)
Advies
post it met tekst
ER ZIJN ZOVEEL MOGELIJKHEDEN BINNEN G SUITE
Wat kun je o.a. met G suite?

Jij wilt altijd en overal, op het voor jou fijnste device, kunnen werken? Dan zijn er een paar dingen die je echt nog even moet weten.

 • Verzenden van een e-mail ongedaan maken. En dat is handiger dan je misschien op voorhand denkt.
 • Verzending van een e-mail inplannen. Zo hoef je je collega’s in de avond niet te storen met mailtjes, want je kunt ze plannen voor bijvoorbeeld de ochtend.
 • Microsoft documenten rechtstreeks in je browser bewerken. Je hoeft geen Microsoft Office pakketten en licenties meer aan te schaffen.
 • Grote bijlagen versturen? Geen zorgen, gewoon verzenden per mail, tenminste als je ontvanger ook Gmail heeft
 • Makkelijk een PDF download maken van je document, presentatie of bijvoorbeeld spreadsheet.
 • Gebruik G Suite voor de opslag en back-ups van je bestanden. Het is veilig, snel en ‘in the cloud’, je hebt veel ruimte.
 • Voeg, zonder al te veel gedoe en beperkingen, een agenda toe aan je website. Dat biedt veel mogelijkheden, zonder duur programmeerwerk aan je site of extra plugins.
ALTIJD EN OVERAL WERKEN?
Ga voor G Suite!