Website en e-mail problemen zat?

2 juli 2019
Door Team F&J
Team F&J
Support / Marketing / SEO

Problemen met jouw website en e-mail?

Herken je dat? Je wilt even checken of je bepaalde informatie op je website hebt staan, ligt je website al weer plat! Dat is al de zoveelste keer in korte tijd!

Of misschien word je er wel op gewezen door een klant die wil inloggen of een product wil kopen in jouw webshop. Regelmatige verstoringen van jouw WordPress website of Woocommerce webshop zijn killing voor de conversie. Een stabiel hosting en e-mail platform is dus een must!

Stabiele hosting voor jouw website

Als je een WordPress website of Woocommerce webshop hebt, wil je natuurlijk dat deze altijd up en running is, zonder al te veel verstoringen. Dat geldt ook voor je e-mail: je wilt 24/7 een e-mail kunnen versturen en ontvangen.

Daarom is een stabiele hostingpartij erg belangrijk. De laatste tijd zien en horen wij veel klachten over grotere hostingpartijen en e-mailproviders. Recent had bijvoorbeeld Mijndomein ook te maken met een langdurige storing met de e-mail en ook was er veel downtime van de website.

Website offline crash

Wat is het alternatief voor bijvoorbeeld Mijndomein?

Wil je weg bij een grote hostingpartij en ben je opzoek naar een alternatief?
Een alternatief voor een partij als Mijndomein (je voelt m al aankomen) zijn wij! Ik hoor je denken: huh, zo’n kleine partij uit Zwolle? Jullie bouwen toch alleen maar websites, webshops en applicaties? Klopt! Doen wij OOK.

Maar naast dat, kunnen wij jouw WordPress website of webshop eenvoudig voorzien van een SSL certificaat, kun je bij ons je domeinnaam onderbrengen en/of registreren en het belangrijkste: je website hosten en jou voorzien van een stabiel e-mailplatform.

Als het om hosting gaat, kunnen we je alles uit handen nemen. Wij richten de omgeving voor je in en jij hebt er geen omkijken meer naar.

En de e-mail dan?

Wat de e-mail betreft: wij zijn certified Google Gsuite partner. Gsuite is een robuust platform en veel meer dan e-mail alleen.

Sinds wij Google Gsuite gebruiken (en dat is echt al een tijdje) hebben wij geen problemen meer gehad met de e-mail! En dat geldt ook voor al onze tevreden klanten 😉

Waarom kiezen voor een kleinere partij als F&J webcreation?

  • Geen keuzemenu als je belt, je krijgt direct iemand aan de lijn
  • Persoonlijke aandacht
  • Geen logge organisatie
  • Volledige service
  • Iedere nacht een back-up
  • Wij monitoren 24/7 de prestaties van de server

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oh, en wat je zeker niet mag missen?
Deze relevante blogs
WordPress website
Kosten website

Wat zijn de kosten die je maakt voor een nieuwe website? Voor onderhoud? Waarom voelt het als duur en is het resultaat niet altijd zichtbaar. Is dat zo? Lees onze blog over de kosten voor WordPress website.

Online marketing trends
Dé 5 webdesign trends voor 2021

Wat speelt er zich allemaal af in ons mooie webdesign land. En wat zijn nou eigenlijk de trends voor 2021?