Nieuwe Huisstijl
9 november 2022
Door Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
Ondernemer / Strateeg / SEO

Wij groeien, en dat is fijn!

Bij groei hoort ontwikkeling. Tijd om nog eens kritisch te kijken naar wie we zijn, wat we doen, voor wie we het doen en waar we voor staan. 

Werken met ons hoofd, onze handen, maar ook en vooral met ons hart om onze klanten te helpen groeien.

Onze Missie?
Ons Motto: Let’s Get You Growing! Elke dag een beetje meer. Wij gaan voor online groei van onze klant.

Onze visie?
Wij geloven dat MKB en Retail veel meer uit online kan halen dan ze tot op heden doen. Team F&J helpt MKB en Retail bedrijven die succesvol willen groeien online dan ook bij die groei. Samen werken we aan de online positionering en werken we toe naar het verstevigen van de merkpositie en het genereren van meer leads of online verkopen.

Hoe?
Door slim te bouwen aan de combinatie van techniek, content en autoriteit zijn. Wij ondersteunen bij het schrijven van blogs tot slimme landingspagina’s. En bij het opzetten van succesvolle campagnes tot het inrichten van e-mailmarketing funnels.

Hierbij tonen we met ons sterke team lef, we zijn transparant en denken out of the box en daar kunnen we een aantal kernwaarden aan koppelen:

Wij zijn ondernemend

Wij zijn frisse, energieke en enthousiaste optimisten die denken in kansen. We zijn besluitvaardig, we hebben lef. We handelen proactief en nemen initiatief. En we zijn je kennispartner.

Wij hebben plezier

We hebben plezier in écht contact met onze klanten, leveranciers en collega’s. We gaan voor de verbinding. We werken samen en mogen mooie dingen doen. We praten met elkaar, we luisteren naar elkaar én we hebben lol met elkaar. En ja, we zijn dus ook heel servicegericht en klantgericht, want wij hebben plezier met onze klanten en willen hen graag vooruit helpen.

Wij zijn slim

We zijn intelligent en ontzorgen jullie met slimme, creatieve en technologisch sterke oplossingen. Wij hebben sterke schouders en sterke proces- sen. Dus geef jullie online vraagstukken maar aan ons, wij lossen het op! We kijken altijd naar het geheel der dingen, dat is online een must en zo komen we ook tot nieuwe inzichten. En we leren van onze fouten.

Wij zijn fair

We zijn intelligent en ontzorgen jullie met slimme, creatieve en technologisch sterke oplossingen. Wij hebben sterke schouders en sterke proces- sen. Dus geef jullie online vraagstukken maar aan ons, wij lossen het op! We kijken altijd naar het geheel der dingen, dat is online een must en zo komen we ook tot nieuwe inzichten. En we leren van onze fouten.

Wij zijn gedreven

We zijn gedreven. En we zijn gecommit aan het gewenste resultaat. We willen elke dag een beetje beter zijn en resultaat boeken. En we werken daarom efficiënt en met oprechte aandacht aan een duidelijk doel.

Dus! Lets Get you Growing, elke dag een beetje meer!

Dat is onze belofte. En al snel werd ons duidelijk, dat deze belofte en onze kernwaarden niet meer passen bij onze huisstijl. Tijd voor verandering!

Wat willen we uitstralen en wat hebben we nodig? Een huisstijl die communiceert (voor) wie wij zijn, waar we voor staan en wat we waarmaken.

Want:
Wij zijn Team F&J en wij zijn aan het groeien! En wij laten onze klanten groeien! Geweldig toch?!

We werken met ons hoofd en met onze handen, vanuit ons hart. We zijn een sterk team, we tonen lef, zijn transparant én eerlijk. ‘Out of the box’ denken is voor ons van groot belang.

Hebben jullie speciale wensen? Wij denken met jullie mee en kijken samen hoe we jullie groeiambities kunnen ondersteunen met slimme online stappen. Elke dag een beetje beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oh, en wat je zeker niet mag missen?
Deze relevante blogs
WordPress website
Kosten website

Wat zijn de kosten die je maakt voor een nieuwe website? Voor onderhoud? Waarom voelt het als duur en is het resultaat niet altijd zichtbaar. Is dat zo? Lees onze blog over de kosten voor WordPress website.

Online marketing trends
Dé 5 webdesign trends voor 2021

Wat speelt er zich allemaal af in ons mooie webdesign land. En wat zijn nou eigenlijk de trends voor 2021?