Labmakelaar

 

Labmakelaar

Iedereen kent Marktplaats wel. Maar een marktplaats voor tweedehands laboratorium apparatuur en benodigdheden mèt garantie? Nee, dat kenden wij niet. Tot een tijdje terug.
LabMakelaar was opzoek naar een partij die voor hen een nieuwe website wilde bouwen en kwamen bij ons uit. Gezien de complexiteit en de hoeveelheid aanbieders die LabMakelaar heeft, zochten zij een systeem waarmee zij eenvoudig de website en artikelen kunnen bijhouden.

Samen met de klant is er nauwkeurig gekeken welke functionaliteiten er gewenst waren. Toen dit inzichtelijk was, zijn wij begonnen met de bouw. Met als eindresultaat: www.labmakelaar.com. Er zijn veel aanbieders actief op de website, zij kunnen zich eenvoudig registreren. Wanneer het account van de aanbieder is geactiveerd, kunnen zij producten aanmelden. Wanneer het product is aangemeld, komt dit terecht bij LabMakelaar.

Zij kunnen het artikel verrijken en doorplaatsen naar de juiste categorie. De aanbieder kan, wanneer hij/zij is ingelogd, in een oogopslag zien welke artikelen er zijn aangemeld. Wanneer Labmakelaar een overzicht wil van de artikelen die actief zijn op de website, kunnen zij een export draaien. In dit document kunnen zij waar nodig velden aanpassen en dit document weer importeren. Zo is het voor de klant eenvoudig om veel wijzigingen in een handeling te kunnen uitvoeren.

Wij zijn happy! En tegenwoordig ook thuis in de benamingen van Lab apparatuur ?

Neem een kijkje:  www.labmakelaar.com