Van idee naar je eigen website of webshop?

Hosting en domeinnaam

Kies voor hosting en domeinnaam, team F&J en een stevig online startpunt.

Maximaal

Veilig en met zo min mogelijk verstoringen

Supersnelle en kwalitatieve hosting voor jouw WordPress website

Heb je een website of webshop? Dan heb je hosting en een domeinnaam nodig. 

Maar als er geregeld verstoringen plaatsvinden op je WordPress website of WooCommerce webshop, zal dit nadelig zijn voor je conversie. En uiteindelijk ook voor je vindbaarheid. Daarnaast moet jouw website of webshop volop in bedrijf kunnen zijn. Verstoringen, hacks of andere problemen kun je daar niet bij gebruiken. 

En dat geldt natuurlijk ook voor het versturen van e-mailberichten. Die wil je 24/7 kunnen versturen én ontvangen. Zonder gedoe met SPAM of andere zaken. Zorg dus voor een kwalitatief goede hostingomgeving én een goede mailoplossing. Wij regelen dat graag voor je.

Ga voor het allerbeste

Premier league WordPress hosting

Als Team F&J jouw WordPress website of WooCommerce webshop heeft gebouwd, dan regelen wij natuurlijk ook de hosting voor je. Het is belangrijk dat jij er geen omkijken naar hebt.

Wij hebben dan ook premier league hosting voor jouw WordPress of WooCommerce site geregeld. 

De 3 onderdelen van jouw hosting en domeinnaam

WordPress hosting

Altijd in de lucht, up to date, veilig en snel? Laat ons ook jouw WordPress site of WooCommerce shop hosting verzorgen.

Wij weten waar we het over hebben, wij kunnen het voor je verzorgen en als er toch problemen zijn, gaan wij het voor je regelen.

Domeinnaam registreren

Heb jij een super toffe domeinnaam bedacht voor je website, webshop op bedrijf? Of misschien voor een ander doeleinde? Wacht dan niet langer en laat je domeinnaam vandaag nog door ons vastleggen.

Ben je nog in twijfel? Wij adviseren je graag als het gaat om de keuze voor een sterke domeinnaam en een passende extensie. Wil je stiekem toch nog even checken of je domeinnaam sterk genoeg is? Lees dan even onze 15 tips 🙂

Mailoplossing

En wat e-mail betreft: wij zijn gecertificeerd G Suite partner. Je kunt G Suite vergelijken met Office 365 van Microsoft.

G Suite is eenzelfde cloud oplossing, maar dan het product van Google. Met de ontzettend stabiel mailoplossing van Google (Gmail) ben je verzekerd van een robuuste mailoplossing.

Alles onder één dak!

Laat ons jouw WordPress website of WooCommerce webshop bouwen. Wij kunnen dan ook je domeinnaam registreren en een goede mailoplossing voor je verzorgen. De hosting regelen we sowieso voor je. Lekker alles onder één dak. 

En als het gaat om hosting, dan nemen wij alles voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat de omgeving compleet wordt ingericht, zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Zo kun jij je lekker focussen op je eigen business 🙂

De voordelen voor jou op een rijtje

Waarom hosting en domeinnaam door Team F&J?

Korte lijnen, één aanspreekpunt

Wij sturen je niet van het kastje naar de muur

Wij kopen premier league hosting voor je in

Wij richten alles voor je in

Wij maken dagelijks backups van je website

Wij monitoren 24/7 de prestaties van de server

Wij helpen je bij het inrichten van je mail

Je kunt bij ons terecht met al je vragen

Zeer betaalbaar

Jouw hosting, domeinnaam of mail bij F&J onderbrengen?