Een dagje op stap met Marc Vorgers van ClassiCargarage

7 december 2015
Door Team F&J
Team F&J
Support / Marketing / SEO

Een dagje op stap met Marc Vorgers van ClassiCargarage

Onlangs mocht ik, Kim, een dagje mee met onze klant Marc Vorgers van Classicargarage. Op naar Ermelo! Vanaf daar in Marc zijn eigen klassieker naar de locatie gereden om te assisteren waar nodig.

Eenmaal gearriveerd op de locatie de spullen uit de auto halen en op naar de auto die model mocht staan. Terwijl Marc de spullen aan het klaarzetten was en waar nodig een improvisatie moest toepassen, heb ik mij vergaapt aan allemaal prachtige klassiekers. De een nog mooier dan de andere. Van James Bond auto tot een klassieke Bentley, wat een mooie auto’s!

Ondertussen had Marc alles klaarstaan voor de auto in kwestie. Een knalgele, supersnelle Bugatti. Nou zie ik niet dagelijks zo’n exclusieve auto, dus ik was dan ook flink onder de indruk van deze auto. Alles klopt, het leer dat gebruikt is voor de stoelen is speciaal Italiaans leer wat zacht aanvoelt, de binnenkant van de auto is afgewerkt met hetzelfde, doorgestikte leer. Zelfs de gevaren driehoek zit in een hoes van ditzelfde doorgestikte leer.

Marc begint met het maken van wat testfoto’s en legt me uit hoe het allemaal in zijn werk gaat. Eenmaal de juiste hoek en belichting gevonden, gaat hij aan de slag. Op een trapje, vanuit een andere auto, gehurkt, de meest bijzondere posities komen langs voor het maken van de juiste foto’s.

Als hij bezig gaat met het fotograferen van het motorblok (dat achterin ligt) sluit ik mij even aan. Marc legt me uit wat alles is. Na een aantal uurtjes is hij klaar met de foto’s voor op zijn website. Of ik nog even in de auto wil zitten…..Dat laat ik mij geen 2 keer zeggen…Wederom kijk ik mijn ogen uit, alle knopjes, de afwerking en hoe laag je in zo’n auto zit in een strakke kuipstoel. Fotograaf Marc schiet nog een paar plaatjes van mij in de auto, leuk voor thuis!

All good things come to an end, zo ook aan dit uitstapje. Enigzins gedesillusioneerd stap ik weer in mijn eigen knalgroene Ford Ka en ga huiswaarts. Marc, bedankt een superleuk dagje!

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk het hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oh, en wat je zeker niet mag missen?
Deze relevante blogs
Online marketing trends
Dé 5 webdesign trends voor 2021

Wat speelt er zich allemaal af in ons mooie webdesign land. En wat zijn nou eigenlijk de trends voor 2021?

Content Marketing
Trends op het gebied van contentmarketing

Content Specialist Dé contentmarketing trends die je moet kennen! Contentmarketing: jarenlang hebben we het er ‘gewoon’ even bij

Online marketing trends
Hoe slim is slimme apparatuur?

Een slimme tv, een slimme wasmachine, slimme koelkast, slimme thermostaat, slimme broodrooster; verzin het maar en het is al slim. Nadenken? Dat hoef je steeds minder te doen. De technologie ontwikkelt zich zodanig dat er voor je wordt nagedacht. Een onderdeel van het Internet of Things.