ClassicarGarage

Classicargarage

Er was eens een meneer genaamd Marc Vorgers. Hij heeft een voorliefde voor oude auto’s, oftewel: klassiekers. ClassicarGarage. Regelmatig reist hij af naar Brooklandse en Goodwood in Engeland om daar met volle teugen te genieten van historische races, de auto’s, de levensstijl en de sfeer.
Wat zijn passie compleet maakt, is het fotograferen van de auto’s voor diverse garages door heel Nederland. En om zijn werk en uiteraard de auto’s te promoten, is hij begonnen met Classicargarage.com.
Het was een hels karwei om alle foto’s en informatie in die website te krijgen….ook waren er steeds meer liefhebbers die de site vonden op het web.
“Tijd voor een site anno nu met een CMS systeem!” was de gedachte van Marc.

En jawel, die site anno nu is live! Geheel ontworpen door hemzelf en gebouwd door ons. De website is geschikt voor de desktop, tablet en mobiel. En dat helse karwei van het vullen, is nu een fluitje van een cent met het CMS. Van foto’s tot teksten tot geluiden van de auto’s.

Op de website zijn mooie klassiekers te vinden, maar ook sfeerverslagen van de reisjes en restauratieprojecten. Wij hebben genoten van het project en zijn dan ook trots op het resultaat. Ons advies: Klik of swipe er op los op deze nieuwe website van Classicargarage!

Neem een kijkje:  www.classicargarage.com

Classicargarage