Gegarandeerd online succes?

Een website die werkt is onze missie!

Wil jij een WordPress website die gericht is op online succes? Met 12 deskundigen aan boord, zijn wij met team F&J de leukste club van de regio Zwolle en omstreken om mee samen te werken als het gaat om bijvoorbeeld jouw succesvolle WordPress website.
En wij werken aan een stevige online positionering van jouw bedrijf, zodat niemand meer om jou heen kan! 

Want online resultaat boeken is (bijna) onmogelijk zonder een goede webpagina of webshop. De grote vraag is echter altijd: Waar haal ik tijd vandaan om met mijn webpagina of webshop aan de slag te gaan? Wij snappen heel goed dat jij hier geen tijd voor hebt.
Tevens zijn er partijen die voor weinig een webpagina aanbieden middels reclame op tv.

Het is natuurlijk leuk dat het zo makkelijk gaat. Maar, wie gaat je helpen bij het uitwerken van jouw online strategie? En gaat je vertellen welke SEO-regels er zijn? Of waar je aan moet denken om goed gevonden te worden in Google? Schrijven zij ook die mega goede content voor jou? 

handen die typen op toetsenbord met muis, toetsenbord en mac computer
WORDPRESS

Laat jouw maatwerk website maken

Team F&J gaat graag voor jou aan de slag! Wij maken jouw maatwerk webpagina de ‘eyecatcher’ tegenover jouw concurrenten. Samen met jou brengen wij jouw wensen en behoeften in kaart. Want alleen door jouw behoeften in kaart te brengen kun je groeien! 

Wij helpen wij jou in tegenstelling tot concurrenten WEL met jouw online strategie. Vertellen jou welke SEO-regels er zijn. En waar je aan moet denken om vindbaarheid te verbeteren in Google. Daarnaast redigeren wij jouw super toffe content, als je wilt natuurlijk! Kortom, alles om jouw site succesvol te laten zijn! 

Naast het maken van jouw ultieme WordPress website kun je bij ons ook terecht voor Woocommerce webshops, landingspagina’s, conversie pagina’s, hosting, domeinnaam en natuurlijk e-mailoplossingen. 

WAAROM WERKEN MET WORDPRESS?

Wat levert een maatwerk webpagina jou op?

Snel kwalitatieve topposities pakken in Google

Je beschikt over een stevige online positionering, waar niemand omheen kan!

Meer gerichte bezoekers naar jouw website

Je gaat hoger scoren dan jouw online concurrenten.

Stijging van contactmomenten met jouw potentiële klanten

Jouw online boodschap past uitstekend bij de zoektocht van jouw specifieke klant. 

Meer online resultaat

Of je nou wilt verkopen of een ander doel hebt. Jij bent de expert en biedt natuurlijk de beste ‘oplossing’.

Het aanbod van Team F&J is groots

Waarmee vergroten wij jouw online resultaat?

Wordpress logo
WORDPRESS WEBSITE

Met een goede WordPress webpagina kan jij scoren. Je wordt gevonden door jouw potentiële klant.

Bekijk Wordpress website maken
Wordpress logo
WORDPRESS WEBSITE OPTIMALISEREN

Een goede WordPress website zorgt voor conversie! Je website wordt door meer klanten gevonden, dus meer conversie!

Bekijk Wordpress website optimaliseren
Woo commerce logo
WOOCOMERCE WEBSHOPS

WooCommerce is een uitbreiding van WordPress waardoor jij gemakkelijk jouw ‘gewone’ website runnen in combinatie met een webshop. Zo leg jij een sterke basis voor online succes! 

stijgende grafiek met kader erom
LANDINGSPAGINA'S EN CONVERSIE PAGINA'S

Door jouw landingspagina en conversie pagina’s aansluiten bij jouw advertentie, hoeft je klant niet meer te zoeken. Minder klanten haken af! 

Bekijk landingspagina's laten maken
computers met wolk en wifi teken
HOSTING EN DOMEINNAAM

Om kwaliteit te waarborgen, is het belangrijk om hosting en domeinnaam van je website bij ons onder te brengen. Zo is jouw website altijd en overal bereikbaar! 

G Suite
GSUITE

‘G Suite’ heeft alles wat je nodig hebt om overal te werken, zodat jouw organisatie zich sneller kan ontwikkelen en meer kan bereiken! En of je nou in de auto, trein of bus zit, maakt niets uit. 

Bekijk G Suite
krijtbord met de tekst: make things better!
Stop nooit met verbeteren! De kracht zit in doorontwikkeling en aandacht.
Wij gaan aan de slag met....
  • Het continu werken aan jouw vindbaarheid en positie in Google
  • Het scherper en duidelijker neerzetten van jouw online boodschap
  • Het zorgen voor meer relevante bezoekers naar jouw website
  • Het verhogen van jouw conversie
  • Het bewaken van jouw website, zodat deze op alle devices perfect zichtbaar is

Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.

SLAGERIJ VAN GUILIK

Arnoud van Guilik

Wil jij online succes?
Start vandaag jouw eigen project!

Let's start!
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer