Altijd en overal kunnen werken?

Google Workspace

Wij zijn jouw Google Workspace reseller! 

Google Work Space

Een snelle ontwikkeling van jouw organisatie?

Kies voor Google Workspace (voorheen Google G Suite) als mailoplossing

Je kent het vast wel. Je bent onderweg en hebt even wat tijd over tussen alle afspraken door en denkt: laat ik nog even de laatste offerte uitwerken. Tenslotte ben je toch nog (lang) niet thuis.

Of je wilt nog even werken aan de presentatie die je morgen moet geven aan de directie. Misschien krijg je zelfs ineens wel een goede ingeving die je echt nog even snel moet uitwerken?

Maar, jouw collega is in het bestand aan het werken waardoor jij er niet in kunt.

Wij hebben DE oplossing voor jou, namelijk Google Workspace. Google Workspace is de nieuwe naam voor wat de meesten van ons kennen als G suite by Google Cloud! En de naam is dan wel veranderd, maar dit is nog steeds een geweldige alles-in-een cloudoplossing met fijne tools als Agenda, Drive, Documenten en natuurlijk Gmail. 

Alle programma’s bij de hand, zodat jij lekker efficiënt kunt werken en jouw organisatie zich sneller kan ontwikkelen en dus kan groeien!

Waarom kiezen voor Google Workspace?

Je hebt oneindig veel gebruiksgemak

Google is een fantastische alles-in-één cloud oplossing met een totaalpakket aan programma’s. Met Google Workspace, als jouw office pakket in the cloud, kun je waar je maar wilt en wanneer je maar wilt zorgeloos werken.

Je werkt tenslotte in ‘the cloud’ en je kunt zelfs offline werken als je even geen internet hebt. Altijd dezelfde gebruikservaringen en gebruiksgemak, het maakt niet uit waar ter wereld jij je bevindt.

En je werkt op het device dat jij zelf het prettigst vindt.

Google docs

3 voordelen van werken met Google Workspace

Onwijs efficiënt

De bestanden worden steeds weer gesynchroniseerd, waardoor je thuis, onderweg, op de zaak en zelfs op je favoriete vakantiebestemming bij je bestanden kunt en erin kunt werken.

En dit op welk device dan ook! Zorg natuurlijk wel voor een goede internetverbinding.

Beter samenwerken

Met Google Workspace kun je een stuk beter samenwerken, doordat iedereen tegelijkertijd in hetzelfde bestand kan werken en kan aanpassen waar nodig. Toevoegen, verwijderen, alles in realtime.

En je kunt bijvoorbeeld ook eenvoudig een reactie plaatsen bij het document, wat je collega dan meteen even kan lezen, zonder dat je met hem of haar aan de lijn hangt.

En niet te vergeten. Je bestanden zijn altijd up-to-date! Sneller en beter samenwerken dus.

Privacy gewaarborgd

Google staat garant voor jouw privacy. En dus zijn al jouw bestanden veilig.

Je kunt zelf bepalen wie je toegang tot je bestanden wilt verlenen.

Ondersteuning door vele programma’s

Wil jij altijd en overal kunnen werken aan jouw documenten, presentaties, spreadsheets, Gmail en je agenda bijhouden, waar (op de wereld) je maar bent?

Met Google Workspace kan dat super eenvoudig! Je hebt nooit meer last met versiebeheer of ander ingewikkeld gedoe. Gewoon je device aan en werken maar!

Kies jij ook voor Google Workspace als jouw office pakket in de cloud?

Welke producten mag je van ons verwachten?

Gmail; dat is dus gewoon de fijnste mailoplossing die er is, als wij het mogen zeggen.

Google Agenda; een agenda, spreekt voor zich 😉

Google Meet; makkelijk chatten met je collega’s

Google Drive; je eigen online opslagdienst

Google Documenten; DE online tekstverwerker

Google Spreadsheets; voor al jouw rekenkundige bewerkingen

Google Formulieren; leg informatie gestructureerd vast

Google Presentaties; hiermee maak je de beste presentaties

Tools waarmee jij altijd kunt werken

Google Workspace elk device!

Je bent helemaal vergeten dat je vandaag eigenlijk een heel belangrijke presentatie zou geven. Tijdens het ontbijt flans je daarom snel nog even een concept in elkaar.

Vervolgens lees je jezelf onderweg even goed in en breng je net voor de vergadering nog wat aanpassingen aan op je telefoon.

Terwijl je dat allemaal aan het doen bent, is die super collega van jou ook nog even wat hele goede aanvullingen aan het doorvoeren voor je!

Want dat is zo lekker aan Google Workspace. Je kunt gewoon lekker met zijn allen in één document werken en zo supersnel en efficiënt met elkaar communiceren en samenwerken.

Er zijn zoveel mogelijkheden binnen Google Workspace

Wat kan je met Google Workspace allemaal?

Jij wilt altijd en overal, op het voor jou fijnste device, kunnen werken? Dan zijn er een paar dingen die je echt nog even moet weten.

Ga voor alles-in-1 met Google Workspace!