LaJet Lingerie

 

LaJet Lingerie

Ze noemt zichzelf een Old-School Lady en heeft eigenlijk helemaal niets met het web en online.  Maar deze Old-School Lady runt een prachtige, exclusieve lingeriewinkel in Zwolle en LaJet Lingerie is inmiddels een begrip in haar wijde omgeving.
Met zo´n staat van dienst en haar prachtige collectie Lingerie, Bad- en Nachtmode van topmerken, moet je eigenlijk wel online zijn. Dat mag je de mensen niet onthouden….

Daarom besloot Jet om de stap naar het wereldwijde web te zetten. Wij zijn verantwoordelijk voor het design dat nauw is afgestemd met haarzelf. Op de site zijn de mooie collecties te bekijken. De website is voorzien van ons FJ_CMS. Wanneer er een nieuwe collectie binnen is, kan deze eenvoudig op de website geplaatst worden.

De eerste stap is gezet, met als resultaat een heerlijke site, die aansluit bij haar mooie winkel en de sfeer uitademt waar LaJet Lingerie voor staat. Eens kijken hoe het onze Old-School Lady bevalt. Misschien komt er binnenkort wel een online vestiging van LaJet Lingerie?

Neem een kijkje:  www.lajetlingerie.nl