Willen jullie meer halen uit de website of webshop?

Tijd voor zoekmachine optimalisatie

winner icon
Team F&J helpt MKB en Retail ondernemers om meer uit online te halen!

SEO optimalisatie en scoren in Google?

Wil je dat online ook voor jullie bedrijf gaat werken? Willen jullie focussen op zoekmachine optimalisatie (SEO) en ook scoren in Google? Dan is ons SEO Servicepakket Let’s Get You Growing de oplossing waar jullie naar zoeken!

Jullie hebben vast wel eens gehoord van SEO ofwel zoekmachine optimalisatie. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Zoekmachine optimalisatie gaat over het verbeteren van de huidige content om beter zichtbaar te zijn voor jullie bestaande én potentiële klanten. Je wilt tenslotte dat potentiële klanten de producten of diensten bij jullie afnemen en niet bij de concurrent.

We gaan dan ook samen werken aan de website, jullie doelgroep beter leren kennen, de doelgroep weten te vinden online én niet geheel onbelangrijk, weten te bedienen binnen Google.

Een goed doordachte website of webshop

Want dat is het startpunt naar online succes. Is jullie webshop of website nog niet helemaal klaar om online te knallen? Of lukt het jullie niet om meer reuring te creëren?

Laat Team F&J jullie dan helpen. Laten we eerst starten met ons zoekwoorden- en concurrentie onderzoek. Een waardevol onderzoek waarmee we inzichtelijk krijgen waar jullie online kansen en verbeterpunten liggen. Ondergesneeuwd worden door de concurrent willen jullie ook niet, toch?

Een zoekwoorden- en concurrentie onderzoek, check. Laat ons jullie aansluitend helpen bij de vervolgstap: bijvoorbeeld de doorontwikkeling van jullie WordPress website of WooCommerce webshop.

Is jullie WordPress website of een WooCommerce webshop al helemaal klaar voor de online strijd? Lees dan snel verder.

Werken aan jullie online positionering

Door zoekmachine optimalisatie!

Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen jullie je online positionering verbeteren. Én meer rendement uit de website halen, in welke vorm dan ook.

Online positionering gaat namelijk over: doorontwikkelen, groeien in content, groeien in relevantie, zoeken naar jullie online kansen, een autoriteit worden in Google, actueel zijn op alle vlakken en een optimale techniek.

Het gaat altijd om de samenhang tussen de techniek, de content en het ‘thema’ een autoriteit zijn in Google en backlinks. Overigens in willekeurige volgorde 😉 En natuurlijk voegen wij daar een focus op conversie maken aan toe.

Die samenhang is preciés waar wij voor onze MKB en Retail klanten aan werken met onder andere ons SEO Servicepakket Let’s Get You Growing

Wij zijn jullie zoekmachine optimalisatie specialist!

Jullie online zichtbaarheid en vindbaarheid naar de max brengen

Besteed je SEO uit aan de zoekmachine optimalisatie specialisten van Team F&J

Besteed jullie SEO ook uit aan de zoekmachine optimalisatie specialisten van Team F&J! Wij werken aan doelen als het verbeteren van de online zichtbaarheid én het vergroten van jullie vindbaarheid!

Met onze 20 jaar online marketing kennis en ervaring kunnen we exact vertellen wat online goed werkt, hoe het werkt en waarom het werkt.

Wij zijn dagelijks bezig om voor verschillende klanten de online zichtbaarheid én vindbaarheid te verbeteren. Onze knappe koppen weten waar ze mee bezig zijn. En wij beschikken over de juiste tools om de juiste inzichten te krijgen. De online marketingwereld veranderd met de dag, daar gaan we in mee, wij volgende de trends en ontwikkelingen op de voet.

Verder voegen wij, met oprechte aandacht, waarde toe. We werken samen om jullie échte verhaal online te brengen. Dat brengt het juiste verhaal. Besteed vandaag jullie SEO nog uit! Tenminste als jij die MKB of Retail ondernemer bent die online wil knallen! Want dan zijn we vast en zeker een goede match.

Wij werken continu voor jullie aan

Scoren in Google

Goed om te weten? Ons SEO Servicepakket Let’s Get You Growing kent een vast maandbedrag. Simpel, overzichtelijk, doeltreffend en (budget) beheersbaar.

Welke kosten komen er bij kijken als jullie je SEO laten uitbesteden?

De kosten van SEO uitbesteden

Nu vragen jullie je misschien af welke SEO kosten hieraan verbonden zijn. Goede vraag! De kosten voor zoekmachine optimalisatie zijn afhankelijk van waar jullie staan met jullie online positionering.

Zijn jullie al in een gevorderd stadium met jullie website of webshop en online marketing, dan ligt de focus op de optimalisatie. Hoe scoren jullie op de woorden waarop jullie vindbaar willen zijn. Kan hier aan gesleuteld worden of gaat dit goed. Een extra check kan nooit kwaad.

Hebben jullie net een website opgezet?

En vragen jullie je af of je in de goede richting zit met jullie content?

Dan kijken wij graag met jullie mee. De SEO kosten zijn in dit geval wat hoger omdat er een plan geschreven zal moeten worden, stap voor stap, beetje bij beetje optimaliseren.

In elk geval werken we met een helder maandabonnement, zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn en kunnen we budget beheersbaar aan de slag samen.

Groeien is investeren in jullie bedrijf. Zullen we jullie ook helpen bij jullie online groeiambities? Plan vandaag nog een gesprek in met Joyce!

En waarom zouden jullie Team F&J inschakelen? Nou, wij zijn het leukste online marketing bureau voor MKB en Retail bedrijven! En we zijn er voor bedrijven die zin hebben om online te knallen.

Benieuwd wat Team F&J nog meer doet? Check het hier!

Ook aan de slag met het SEO Servicepakket?

Wat levert die investering jullie op?

Snel kwalitatieve topposities pakken in Google
Meer gerichte bezoekers trekken
Beter inspelen op de behoefte van de bezoekers
Beter scoren in Google dan de online concurrent
Bouwen aan jullie autoriteit
Meer 'verkopen'
Hoe kijken onze klanten naar SEO optimalisatie?
Ivo Ouwerkerk vat het samen

Onze klant en business coach van beroep, Ivo Ouwerkerk, stelde zich de vraag hoe hij meer rendement uit zijn website kon halen. U vraagt, wij draaien! We zijn aan de slag gegaan met een slimme website, SEO en SEA.

Wat Ivo heeft ondervonden? We sommen een aantal uitspraken voor je op.

Ivo: “Doe wat werkt, niet alleen wat mooi is. Iets is nooit af, volhouden want het gaat om de long-run. Het kost simpelweg tijd om ´bovenaan´ de top te komen”.

Meer weten over hoe Ivo onze werkzaamheden heeft ervaren? Lees hier zijn klantcase! Bekijk ook onze andere klantcases.

WAT ONS WERK NOU ZO LEUK MAAKT?
De feedback van onze klanten, daar doen we het voor.
Team F&J is een hele prettige partij om mee samen te werken. Tijdens het bouwen van onze webshop www.jeroenvandenakker.nl hebben ze ons meegenomen in het hele proces en zijn ze langsgekomen in de fysieke winkel om de sfeer te kunnen doorvertalen naar de online winkel. Nu we draaien houden ze de site constant in de gaten en krijg ik de adviezen die ik nodig heb de webshop goed te laten presteren. Ook de koppeling via Retail2Market werkt goed en overzichtelijk. Super vriendelijke mensen en heel erg goed te bereiken.lees meer
Ik ben tevreden met het eindresultaat van onze vernieuwde website. Er zijn korte lijntjes in de samenwerking.
Super blij met de samenwerking met f&j, goede hulp, duidelijke uitleg & waar nodig helpen ze altijd super snel! Heel erg blij met mijn super mooie nieuwe website!lees meer
Zeer prettig bedrijf om voor je te hebben werken. Hier is een woord nog iets waard. Zeer klant en oplossing gericht. Team FenJ heeft ons bedrijf op het digitale vlak een enorme groei gebracht.lees meer
Mooi bedrijf en erg tevreden met de samenwerking. Service staat hier hoog in het vaandel.
Super samenwerking. Goed contact tijdens het bouwen van de shop. Komen met toffe ideeën en denken altijd in oplossingen.
F&J heeft voor onze divisies diverse websites ontwikkeld en in beheer. Professionele organisatie die zich verdiept in de filosofie van de klant, mee denkt en helpt om het beste resultaat te behalen. Wij zijn een zeer tevreden klant.lees meer
Leuk bedrijf, goede adviezen en denken fijn mee. Zeker een aanrader! Wij zijn super blij met onze nieuwe website.
Inmiddels werk(en) wij/ik al een half jaar samen met F&J. Met goede resultaten, en goede service.
Dynamisch bedrijf met erg persoonlijke benadering. Weten klantvraag goed helder te krijgen en om te zetten in een mooi product.
Prettige communicatie, betrouwbaar, goed mee denken, doorgaan tot er een acceptabele oplossing is voor specifieke problemen. Handig systeem voor digitaal ondertekenen aan overgehouden!lees meer
Fijn om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze denken altijd mee!
F&J hebben onze eerste ‘eigen website’ van tandartspraktijk gemaakt. Goede adviezen, goed inlevingsvermogen wat klant mooi vindt, snelle respons en wij zijn heel trots op het eindresultaat. Ook nadien goede service voor aanpassingen. Aanrader!lees meer
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.lees meer
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!lees meer
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing!Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten.Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten,Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.lees meer
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online ‘leverancier’ voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)lees meer
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top!lees meer
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief – ze gaan voor de klant en het eindresultaat.Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!lees meer
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!lees meer
js_loader
Goed om te weten?

Team F&J, ook jullie online marketing bureau?

Goed om te weten? Wij zijn niet alleen jullie SEO specialist, want we kunnen veel meer dan alleen werken aan jullie online positionering of SEO optimalisatie.

Wij zijn jullie flexibele online marketing afdeling én specialist. Zie ons als jullie online marketing collega’s. Je kunt ons invliegen daar waar jullie ons nodig hebben.

Wij helpen onze klanten naar nóg meer online groei. Door ook slim in te zetten op bijvoorbeeld social media campagnes, e-mailmarketing, content productie, SEA (adverteren op Google), Google shopping, het lanceren van allerhande campagnes, noem maar op.

Maar denk ook aan het ontwikkelen van specifieke landingspagina’s of conversie pagina’s die naadloos aansluiten op online campagnes.

Beschikken jullie nog niet over een goede website? Ook geen probleem, ons team helpt jullie graag. We gaan voor een WordPress website waar niemand omheen kan!

Willen jullie een optimale website of een écht goede webshop met klantbeleving? Of zoeken jullie naar een stevig online marketing fundament?

Of willen jullie eerst weten waar de online kansen liggen, waarbij er behoefte is aan meer input die jullie zelf kunnen uitrollen?

Kijk niet verder, wij zijn jullie online marketing specialist. Niks is ons te gek. We bekijken wat het beste voor jullie werkt, stap voor stap.

Want wij geloven dat succes voor iedereen is, dus ook voor JOU!

Ja, wij willen óók online groeien!