Wil je meer halen uit de website of webshop?
Team F&J helpt je om meer uit online te halen!

Tijd voor SEO optimalisatie en scoren in Google?

Wil je dat online ook voor jullie bedrijf gaat werken? Wil je focussen op Seo optimalisatie en wil je ook scoren in Google? Dan is ons SEO Servicepakket Let’s Get You Growing de oplossing waar je naar zoekt!

Voordat we je alles vertellen over dit SEO optimalisatie pakket, nemen we je eerst mee naar de basis. Werken aan SEO optimalisatie en scoren in Google betekent namelijk ook werken aan je website, werken aan je doelgroep kennen, je doelgroep vinden online, je doelgroep bedienen in Google.

Een goed doordachte website of webshop dus, want dat is het startpunt naar online succes. Is jullie webshop of website nog niet helemaal klaar om online te knallen?

Laten we dan eerst starten met ons zoekwoorden- en concurrentie onderzoek (linkje naar zoekwoorden onderzoek) en laat ons helpen in de doorontwikkeling van jullie wordpress website (linkje naar WordPress website laten maken) of webshop (linkje naar WooCommerce webshop laten maken).

Weet je al precies waar je online kansen liggen en is je WordPress website of een WooCommerce webshop daar al helemaal op ingericht? Lees dan snel verder.

Werken aan je online positionering door SEO optimalisatie

Door aan de slag te gaan met SEO optimalisatie kun je je online positionering verbeteren. Én meer rendement uit de website halen, in welke vorm dan ook.

Online positionering gaat over: doorontwikkelen, groeien in content, groeien in relevantie, zoeken naar jouw online kansen, een autoriteit worden in Google, actueel zijn op alle vlakken en een optimale techniek.

Het gaat om de samenhang tussen de techniek, de content en het ‘thema’ een autoriteit zijn in Google. Overigens in willekeurige volgorde 😉 En een focus op conversie maken.

En die samenhang is preciés waar wij voor onze MKB en Retail klanten aan werken met ons SEO Servicepakket Let’s Get You Growing.

F&J heeft voor onze divisies diverse websites ontwikkeld en in beheer. Professionele organisatie die zich verdiept in de filosofie van de klant, mee denkt en helpt om het beste resultaat te behalen. Wij zijn een zeer tevreden klant.Lees meer
LabMakelaar Benelux B.V. Zevenhuizen (ZH)
Leuk bedrijf, goede adviezen en denken fijn mee. Zeker een aanrader! Wij zijn super blij met onze nieuwe website.
Plastiform Ommen
Inmiddels werk(en) wij/ik al een half jaar samen met F&J. Met goede resultaten, en goede service.
Jonathan Weessies
Dynamisch bedrijf met erg persoonlijke benadering. Weten klantvraag goed helder te krijgen en om te zetten in een mooi product.
Arjo van den Berg
Prettige communicatie, betrouwbaar, goed mee denken, doorgaan tot er een acceptabele oplossing is voor specifieke problemen. Handig systeem voor digitaal ondertekenen aan overgehouden!Lees meer
EHM Mevissen
Fijn om mee samen te werken. Korte lijntjes en ze denken altijd mee!
de Wereldschool
F&J hebben onze eerste ‘eigen website’ van tandartspraktijk gemaakt. Goede adviezen, goed inlevingsvermogen wat klant mooi vindt, snelle respons en wij zijn heel trots op het eindresultaat. Ook nadien goede service voor aanpassingen. Aanrader!Lees meer
Maikel Vogels
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.Lees meer
Frank van Kollenburg
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit, vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing!Goed meedenken, ideeën, creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten.Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten,Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online ‘leverancier’ voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar, flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top!Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief – ze gaan voor de klant en het eindresultaat.Langdurig zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel.F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers (ClassicarGarage)
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer
js_loader

Scoren in Google?

Wij werken continu aan:

Goed om te weten? Ons SEO Servicepakket Let’s Get You Growing kent een vast maandbedrag. Simpel, overzichtelijk, doeltreffend en (budget) beheersbaar.

Wat levert deze investering op?

Snel kwalitatieve topposities pakken in Google
Meer gerichte bezoekers trekken
Beter inspelen op de behoefte van de bezoekers
Beter scoren in Google dan de online concurrent
Bouwen aan jullie autoriteit
Meer 'verkopen'
Wij willen ook groeien online!
Goed om te weten?

Team F&J, jouw online marketing bureau?

Goed om te weten? Wij zijn niet alleen je SEO specialist, want we kunnen veel meer dan alleen werken aan jouw online positionering of SEO optimalisatie.

Wij zijn jouw eigen flexibele online marketing bureau (of liever: collega’s). Want je kunt ons invliegen daar waar nodig.

Wij helpen onze klanten naar online groei. Door slimme social media campagnes, e-mailmarketing (link naar e-mailmarketing strategie), content productie, SEA (adverteren in Google) (link naar SEA), Google shopping, het lanceren van campagnes, noem maar op.

Maar denk ook aan het ontwikkelen van specifieke landingspagina’s of conversie pagina’s die naadloos aansluiten op online campagnes.

Heb je hulp nodig? Wil je een optimale website of webshop? Zoek je naar een online marketing fundament? Of wil je weten waar je online kansen liggen en heb je meer behoefte aan input die je zelf kunt uitrollen?