Wolkyshop

 

Wolkyshop

Al sinds 2004 mogen we de webwinkel Wolkyshop.com als klant onze diensten verlenen. En dat doen we graag! Wolkyshop.com en de Wolkyshops door het hele land groeien ieder jaar. Wat een leuk bedrijf, dat altijd in ontwikkeling is.
Ooit in 2004 zijn we begonnen met de tweede versie van www.wolkyshop.com, inmiddels zijn we de tel kwijt geraakt. Maar deze prachtige repsonsive webwinkel wilt u niet missen!

Het succes van Wolkyshop.com? Blijven ontwikkelen, vernieuwen en inspelen op de veranderende markten. Naast de mooie responsive webshop, hebben we inmiddels ook een aparte mobiele webwinkel gelanceerd. Nu kun je die leuke Wolky schoenen dus ook heel eenvoudig online bestellen! Wil je meer weten over de mobiele webwinkel van Wolkyshop?

Naast de prachtige webwinkel, die bijna elk kwartaal mooier en uitgebreider wordt, hebben we voor Wolkyshop.com een maatwerk intranet, back-office achtige oplossing in beheer. Deze applicatie automatiseert het gehele bestel- en uitleveringsproces van www.wolkyshop.com. Van levering, facturatie, retouren, etc. De klantenservice heeft daarmee een tool in handen die zorgt voor een zo vlekkeloze afhandeling van de orders. Meer weten over de mogelijkheden van maatwerk applicaties? Lees dan ook even het mooie verhaal over Wolkyshop Intranet en de mogelijkheden. Die zijn eindeloos!

Voor Wolkyshop hebben we bijvoorbeeld een koppeling gemaakt met Easycheck, voor realtime creditchecks. En zo zijn er nog meer mooie oplossingen, die we hebben kunnen faciliteren.

Neem een kijkje:  www.wolkyshop.com