Aan de slag

Werken bij F&J

Wil jij ook werken in een dynamische, inspirerende en groeiende omgeving? Werken met grote passie, ambitie en expertise aan de mooiste opdrachten voor de mooiste opdrachtgevers?

Wij zoeken mensen die willen én kunnen meebouwen aan ontwikkeling en gezamenlijk succes. Met elkaar, maar vooral voor onze klanten.

Heb jij ons DNA?
Vacatures
01

(32-40) uur

PHP Developer

Ben jij die enthousiaste PHP-er die zichzelf ook best wel Full Stack Developer durft te noemen? Ben je enthousiast? Check of je past in ons profiel, want misschien zoeken wij jou?
Ja, dat ben ik!
02

2 -3 stageplekken

Stagiair applicatieontwikkeling Front of Back-End

Wij zijn een echt leerbedrijf en hebben dan ook vaak 2-3 stagiaires of studenten die een project doen voor hun opleiding. Ben jij die enthousiaste stagiair waar wij naar zoeken? Pas jij in het profiel?
Dat klinkt interessant
Wat we doen
De mooiste websites, shops, applicaties, app’s en nog veel meer

Bij F&J webcreation werken we aan mooie webapplicaties, sites, shops, app’s en al wat meer. Applicaties en sites waar onze klanten de kost mee moeten verdienen. Wij zetten dan ook vol in op online resultaat, met en voor onze klant.

Team van F&J bestaat op dit moment uit 13 medewerkers en een aantal stagiaires. Samen werken wij in ons vrolijke kantoor op de Marslanden in Zwolle.

Door onze rol als online marketingbureau te vervullen en mee te denken in de uitdagingen en problemen van onze klanten. En door het inzetten van ons mooie team en al hun expertise, mogen we onszelf al 15 jaar een succesvol, dynamisch marketingbureau noemen.

Zien wat we doen?
Naast al het technisch jargon
Leer je nog veel meer!
01
Brandweer

Wij weten altijd waar er brand is.

02
Vliegen

Welk vliegtuig er nu weer in de lucht hangt.

03
Broodbeleg

Wat de beste combinaties qua broodbeleg zijn.

04
Netflix

En weten we altijd wat de leukste Netflix serie van het moment is.

Waar we voor staan?
Toegewijd, eerlijk, innovatief, met lef, enthousiasme en een knipoog

Bij F&J geldt ‘respect voor iedereen’ en we durven de sfeer dan ook open en ongedwongen te noemen. Maar we weten wel waar we heen willen: we willen leren, inspireren, expert en autoriteit zijn. Er wordt dus hard gewerkt, maar no-nonsense kenmerkt ons. Er is echt geen ruimte voor de zogenoemde ‘handboek medewerker’.

We werken hard, gaan voor kwaliteit en doen het samen. We zijn verantwoordelijk en gaan voor super tevreden klanten. En daar mogen we met elkaar trots op zijn. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan! Humor, taart, snacks, ijsjes en de vrijmibo staan ook hoog op de To Do list.

Mark ten Klooster
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
Timo Bolhoeve
Sheila van der Weg
Leer alvast wat collega's kennen
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer