Content marketeer

Ben jij die creatieve content marketeer die goed kan schrijven én in kan spelen op de behoefte van de doelgroep? En tegelijk ook snapt dat Google een grote rol speelt in het bereiken van de juiste doelgroep(en)?

Pas jij in ons profiel?

Wij zijn op zoek naar een energieke, afmaker! Een gedreven content marketeer (32-40 uur).

Als content marketeer bij Team F&J verbind je de online marketing strategieën en plannen, aan de communicatie, de sales en de business van de klant.

Je kunt schrijven voor Google en tegelijk heerlijk verleidelijke content produceren. Je schrijft dus lekker vlot en bent er een ster in om de boodschap van onze klant in de juiste ‘taal’ voor zijn doelgroep op te schrijven.

Naast schrijven, heb je ook oog voor ‘design’. Wat zijn bijvoorbeeld goede bijpassende foto’s of video’s bij de tekst.

En je wilt weten wat aanslaat en wat niet. Wat leveren jouw contentmarketing inspanningen de klant op? Dat haal je uit Google Analytics en uit alle andere tools die we gebruiken. En door te meten, weet jij hoe je bij wilt sturen.

Kortom, door middel van perfecte content, ga jij jouw bijdrage leveren aan meer gerichte bezoekers, hogere conversies en verbetering van de online klantervaringen van de klant van onze klant.

Een leuke job, waarin:
Kun jij jezelf 100% terugvinden in dit plaatje?
Wij bieden
Is dit jouw plek? Is dit dé omschrijving van jouw droombaan?

Mail jouw onweerstaanbare CV, met nog onweerstaanbaardere motivatie naar:

Lezen wij het enthousiasme en gedrevenheid terug in jouw brief? En vinden wij jouw CV en motivatie overtuigend? Dan nodigen we je uit voor een kennismaking. Wil je meer weten? Neem contact met ons op. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, gewoon niet doen!

Denk jij nu direct aan iemand, waarbij deze plek past?
Tweet, like, tag of share er op los!