Kim Daanen

Support / Marketing / SEO

Alles verandert, maar niets verandert

Wat een rare/vage uitspraak hè? Ja. Dat vond ik ook. Na een intensieve werkdag zat ik in de auto opweg naar huis,stilstaand voor het zoveelste verkeerslicht. De radio stond aan, maar ik was niet heel bewust aan het luisteren. Toch trok een commercial mijn aandacht,een waar het ging over videobanden, hoe je die huurde en baalde als ze terug moesten.

De commercial eindigde met de zin: alles verandert, maar niks verandert. Hardop zei ik: ‘ huh,wat is dat nou weer voor een vage uitspraak’ . Toch bleef het mij bezig houden en gaandeweg begon ik er de ‘logica’ van in te zien. En ik kan je vertellen: het klopt.

Waarom?

We pakken even jouw organisatie en de omgeving waarin deze zich bevindt. Jouw organisatie is onderhevig aan veranderingen. Veranderingen op het gebied van personeel, groei of inkrimping van jouw organisatie, maar misschien ook wel de locatie!

Maar wat denk je van alle veranderingen op het gebied van marketing? Waar je vroeger succes had met een eenvoudige advertentie in de krant, zijn er nu tig kanalen die je kunt en moet inzetten wil je dat er nieuwe klanten komen.

Dan zoomen we nog iets verder in: een website/online is een van die middelen die je moet zetten. Maar ook ieder middel/kanaal op zich is onderhevig aan veranderingen. Want…de website. Eerst waren hippe gifjes het einde, waar dit nu not done is.

En met de komst van tablets en smartphones kwam er weer een verandering op website gebied. Want hej, de website van jouw organisatie moet wel goed te bekijken zijn op alle mogelijke devices.

Maar dan. Google. Vroeger een van de zoekmachines, binnen een paar jaar werd dit DE zoekmachine. Wil je gevonden worden? Prima, maar dan moet je wel alle SEO tips opvolgen om opgepikt te worden door Google en een aangename positie in Google te krijgen.

Waar haal je de tijd vandaan?! Je organisatie draaiende houden, maar ook nog actief bezig moeten zijn met de website en de vindbaarheid daarvan….pfff… En daar boven op nog alle veranderingen die op alle fronten gewoon doorgaan.

Maar wat niet verandert dat is jouw kracht, jouw wens om op te vallen tussen alle anderen, het recht op het bestaan van jouw organisatie. Jouw drijfveer en passie.

Tips van Flip

  • Plan regelmatig een afspraak met jouw webbouwer om te zorgen dat jouw website technisch gezien up-to-date blijft
  • Plaats regelmatig nieuwe content op jouw website, zo zien bezoekers dat de website actueel is. Ook weet Google dan dat de website nog actief is.
  • Kijk wat jouw top 5 is van de meest bezochte pagina’s op jouw website en optimaliseer hier de SEO van

Ik ben erg benieuwd hoe jij dit ziet, loop jij hier ook tegenaan? Doe je dit zelf of heb je iemand in dienst die dit voor je regelt?
Zie je de bomen door het bos niet meer? Of wil je meer rust in je hoofd als het gaat om marketing en jouw website? Neem dan gerust contact met ons op om een strategische sessie te plannen.

Google Gsuite reseller
Nu inmiddels een jaar werk ik samen met F&J na een overstap van een partij waar ik minder over tevreden was. Enorm goed geholpen door een meedenkend... team die in alle geledingen professionaliteit, begrip en meedenken hoog in het vaandel heeft staan. Samen bouwen aan de juiste website en webshop custom made. Na jaren zoeken naar de juiste manier en weg ben ik blij dat ik in contact ben gekomen met Fred en Joyce. Nu zie ik merkbaar verschil. Dus als u een betrouwbare professionele partij zoekt voor de bouw en onderhoud van uw website en of webshop dan kan ik F&J van harte aanbevelen.Lees meer
Frank van Kollenburg
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer