Online / realtime bestelsysteem voor dealers

 

Online / realtime bestelsysteem voor dealers

Voor Kruitbosch Cycle Universe hebben we een online/realtime bestelsysteem ontwikkeld. Deze webapplicatie bevat de producten en bijartikelen die dealers van Kruitbosch Cycle Universe, door het gehele land kunnen afnemen.

Maar dat is nog niet alles! De rijwielhandelaren kunnen in de portal online hun bestellingen doen, statussen van leveringen bekijken, beschikbaarheid van ‘afroepbare’ fietsen bekijken, etc. Met actielijsten, bestellijsten, een complete catalogus, debiteureninformatie, fietsinformatie, leverschema’s en orderinformatie, is de portal een compleet bestel- en beheersysteem voor de dealers van Kruitbosch Cycle Universe geworden.
De portal is inmiddels ook uitgebreid met een marketing tool. Waarmee de dealers ook eenvoudig nieuwsbrieven, advertenties en bijvoorbeeld prijskaartjes voor aan de fietsen in de winkel, kunnen maken.

Een mooi online/realtime bestelsysteem, volledig OOP (object Oriented PHP) volgens het zogenoemde MVC model ontwikkelt op basis van het Zend Framework.
Door o.a. SOAP koppeling met het ERP systeem, worden processen omtrent het bestellen en leveren van fietsen en onderdelen en de beschikbaarheid hiervan inzichtelijk voor zowel de dealers als de organisatie.

Processen verder automatiseren is één. Als je daarnaast omtrent het bestellen en leveren en beschikbaarheid nog beter kunt stroomlijnen en inzichtelijk krijgt, dan is sprake van een win-win situatie!

Ook in andere branches kunnen onze applicaties en weboplossingen veel toegevoegde waarde bieden.