Ain't nobody got time for that!

Door ons jouw website teksten laten schrijven!

Is de content op jouw website verouderd? Weet je niet hoe je goede SEO content schrijft? Heb je geen idee welke teksten belangrijk zijn? Dan is het tijd voor een frisse start met passende en creatieve content.

Goede SEO teksten op jouw website zorgen namelijk voor betere vindbaarheid. En dat zorgt weer voor meer bezoekers, meer conversie. Je kent het riedeltje wel! Laat ons jouw SEO webteksten schrijven.

webteksten laten schrijven
Content is king strippenkaart

Jouw persoonlijke SEO content

Wij helpen je graag met onze strippenkaart: Content is King. Samen met jou kijken we naar teksten die er al zijn en teksten die nog missen.  We plannen een afspraak voor een interview. 

We helpen je met het uitstippelen van de beste menustructuur voor jouw site, de juiste URL’s voor een goede vindbaarheid en dan gaan wij voor je schrijven.

De tijd die wij steken in jouw content, gaat ten laste van jouw content strippenkaart. 

Maar ik heb al teksten!

Webteksten (her)schrijven?

Heb je al webteksten? No problem. Wij kunnen jouw teksten ook gewoon omvormen naar perfecte SEO content.

Naast het schrijven of herschrijven van webteksten. Plaatsen wij de teksten op jouw (nieuwe) website.

Wij kijken meteen naar het gebruik van verschillende elementen en zullen jouw  pagina’s mooi stylen. We zorgen voor een goede opbouw van de teksten en de pagina en we voegen de juiste call to action toe! En uiteraard checken we of alles op elke device goed getoond wordt. 

webteksten laten schrijven

In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.

Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.

Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!

Eduard de Boer

Hogere ranking in Google

Door het toevoegen van de juiste zoektermen wordt jij eerder gevonden dan jouw concurrent.

Doel

Goede content die concrete zoekwoorden bevat, verhoogt het aantal bezoekers op jouw website. 

Meer verkopen

Door het plaatsen van gerichte zoekwoorden, bezoeken daadwerkelijk geïnteresseerde klanten jouw website. Kortom, bezoeker wordt klant.

Geweldige content met de contentstrippenkaart:
Content is King!

Start direct
Google Gsuite reseller
Na een prettige samenwerking is de website voor onze Fysiotherapie praktijk opgeleverd en we zijn er meer dan tevreden mee. De creativiteit,... vriendelijkheid, de altijd snelle respons en de duidelijkheid kenmerken F&J voor mij. Een beter resultaat kon ik niet verwachten!Lees meer
Ronald Mekking
Goede functionele website gebouwd! Denken met je mee, ook voor verbetering van de vindbaarheid van de website en verdere marketing.
Arnoud van Guilik
Wij zijn al jaren klant bij F&J naar volle tevredenheid!
Rikels Slaapexperts
Als groeiend glasbedrijf in de particuliere sector bied FenJ een perfect partnerschap voor onze online marketing! Goed meedenken, ideeën,... creativiteit en een luisterend oor werpt zijn vruchten af in onze commercie. Beter vindbaar op het world wide web zorgt voor meer opdrachten. Kort geleden met Joyce Rademaker een strategie sessie gehad (aanrader voor elke ondernemer). Hieruit blijkt dat wij nog meer uit online marketing kunnen halen en zal FenJ hierbij weer een grote rol spelen voor de juiste content en know-how!Met vriendelijke groeten, Tino KwakkelKwakkelglas Glaszetbedrijf.Lees meer
Tino Kwakkel
F&J webcreation is sinds enkele jaren de vaste online 'leverancier' voor Space Winner. In deze periode hebben zij laten zien een goed, betrouwbaar,... flexibel en betaalbaar product te kunnen leveren door middel van hun eigen CMS. Hoewel er tegenwoordig tal van open source alternatieven zijn, is dat voor ons geen reden geweest over te stappen. Tot op heden kent het CMS voor ons geen of nauwelijks beperkingen. Mark, Kim Fred en Joyce denken met je mee, zitten niet op de klok en zijn bovendien makkelijk in de omgang. De programmeurs (die ik niet ken) weten de werkzaamheden snel en goed uit te voeren. Voor F&J zou ik een vaste samenwerking met een hele goede online marketeer een aanwinst en voor de toekomst eigenlijk ook een must vinden. Ik kan dit bedrijf bij iedereen warm aanbevelen! (Space Winner Self Storage)Lees meer
Joost Kleine Snuverink
Al een paar jaar werken we naar volle tevredenheid samen met F&J Webcreation. De technische realisatie van onze website en sinds kort ook onze... mobiele website met CMS is door F&J uitgevoerd en alles functioneert prima naar wens.Lijnen zijn kort, snel schakelen, meedenken; top! Lees meer
Albertine Jongsma
Een geweldig team. Gedreven, professioneel , afspraak is afspraak, stipt, communicatief - ze gaan voor de klant en het eindresultaat. Langdurig... zeer prettig samengewerkt met de realisatie van mijn nieuwe website voor PC, tablet en mobiel. F&J Webcreation krijgt 5 sterren van mij; dubbel en dwars verdiend!Lees meer
Marc Vorgers
In een project voor een gemeenschappelijke opdrachtgever heb ik voor het eerst mogen samenwerken met F&J Webcreation en ik kan wel stellen dat die... samenwerking uitermate prettig tot stand kwam en al die tijd alleen nog maar beter werd.Het team staat open voor suggesties, afspraken worden nagekomen, planningen gehaald conform aanbieding en er komen nooit spreekwoordelijke konijntjes uit de hoed.Als je op zoek bent naar een webdesign club, dan is F&J een echte aanrader!Lees meer
Eduard de Boer