Online Marketing Expert

Ben jij die gedreven HBO-er die de doelstellingen van onze klanten feilloos kan vertalen naar een stevige online strategie.

Kortom: help jij onze klanten bij hun online positionering en een stap vooruit?

Wat vragen wij

Wij groeien en zijn toe aan een uitbreiding van ons team. Daarom zijn wij op zoek naar een energieke, ambitieuze online marketing expert (32-40 uur).

Als online marketing expert binnen team F&J ben je verantwoordelijk voor het opzetten van succesvolle strategische strijdplannen. Jij denkt daarbij niet alleen vanuit de klantvraag, maar vooral vanuit de bedrijfsdoelstellingen en de wensen en behoeften van de doelgroep(en). Jij zorgt dan ook dat je de business van onze klanten door en door kent.

Je weet de strategische plannen concreet uit te werken en handen en voeten te geven, zodat jouw collega’s ermee aan de slag kunnen en jij zelf ook. Content produceren is het sleutelwoord.

En op basis van website- en webstatistieken analyses, werk je aan zoekmachine optimalisatie, het monitoren van de concurrentie en het (door)ontwikkelen van de online marketing strategieën en strijdplannen voor de website, SEO, blog, social media en e-mailmarketing.

Jij bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de online positionering van onze klanten. En helpt een bijdrage te leveren aan meer gerichte bezoekers, hogere conversies en verbetering van de online klantervaringen. Aan groei van onze klanten. Je bent dan ook resultaatgericht.

In de uitvoering van de opdrachten hou je de klantverwachting, klanttevredenheid en kwaliteit van onze dienstverlening nauwlettend in de gaten. Jij voelt je verantwoordelijk voor de planningen, deadlines en uren.

Je hecht veel waarde aan zelfontwikkeling en je weet dan ook precies wat er speelt in de online marketing wereld. Jij inspireert de klant en je collega’s met jouw kennis en visie op online marketing.

Je zit vol goede ideeën, inzichten en creativiteit en wordt extra enthousiast als je mee mag denken en helpen in de groei van het bedrijf.

Want jij gaat voor groei. Groei van jezelf, het team waarmee je mag werken, onze klanten en ons bedrijf. En daarmee maak jij, samen met je collega’s, het verschil voor onze klant!

Pas jij in ons profiel

Wij hebben namelijk wel een aantal wensen als het gaat om onze nieuwe collega.

Verder:

Wait. There is more…

Wij bieden

Is dit jouw plek? Jouw droombaan?

Mail jouw onweerstaanbare CV, met nog onweerstaanbaardere motivatie naar:

Inschrijven op deze superleuke job moet je zo snel mogelijk doen, we zoeken je!
Vinden wij jouw CV en motivatie overtuigend, dan nodigen we je uit voor een kennismaking. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, gewoon niet doen!