Goedkopegifts

 

Goedkopegifts

Goedkopegifts.nl is een webwinkel voor relatiegeschenken. Van pennen tot spaarvarkens en van golfballetjes tot zadelhoesjes. Op het gebied van relatiegeschenken zijn ontelbare mogelijkheden. Relatiegeschenken kennen vaak bepaalde hoeveelheden waarin het product kan worden afgenomen. Sommige artikelen kunnen geen bedrukking krijgen en anderen juist weer wel. Al deze keuzes maken het voor de klant vaak erg onoverzichtelijk.

Op Goedkopegifts.nl ziet de klant direct de juiste prijs, passend bij de gekozen aantallen, dankzij het mooie rekenmechanisme. Klanten kunnen direct hun logo uploaden bij het plaatsen van hun bestelling en de wensen t.a.v. bedrukking en kleuren kan eenvoudig geselecteerd worden. Het doel is snel, eenvoudig en overzichtelijk bestellen.

Ook voor de webmaster is eenvoud het sleutelwoord. Dankzij een prachtige import Module zijn complete productgroepen, inclusief afbeeldingen, in een mum van tijd in de webwinkel te ‘lepelen’. De chatfunctie biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt met de bezoeker te kunnen communiceren. En de webmaster kan, dankzij de prachtige nieuwsbrief, gericht actiematige nieuwsbrieven versturen aan haar klanten.

Goedkopegifts.nl de naam zegt het al… Geen poeha, geen relatiebeheerder, accountmanager, vertegenwoordiger. Geen dure panden, verkoopgidsen en showrooms. Goedkopegifts.nl is opgericht om bedrijven en particulieren eenvoudig, snel en goedkoop relatiegeschenken te kunnen aanbieden. Een goed product, tegen een scherpe prijs.

Neem een kijkje:  www.goedkopegifts.nl