Easy Check

 

Easy Check

Helaas hebben ook webwinkeliers te maken met fraude. Gelukkig zijn er producten die de online ondernemer beschermen tegen dergelijke vormen van misbruik.

Wat is Easy Check?
Easy Check wordt gebruikt door ondernemers die met minimale gegevens hun potentiële klanten willen checken. Met Easy Check kun je online adresgegevens van consumenten, verhuizingen, telefoonaansluitingen, onroerend goed, negatieve betalingservaringen, gerechtelijke aankondigingen en eerdere toetsingen op hetzelfde adres, verifiëren. Het product is opgebouwd uit 15 modules waaruit gekozen kan worden.

Easy Check kan ook worden geïntegreerd in het (online) bestelproces. En DAT is precies waar wij ervaring mee hebben. Met Easy Check worden hoge kosten voorkomen door foutief geadresseerde facturen of onbetaalde rekeningen door wanbetaling. Door Easy Check te integreren in het (online) bestelproces heb je niet alleen direct inzicht in de betalingsmoraliteit, tevens worden de betaalopties direct afgestemd op het risicoprofiel van de klant. Met de Easy Check controleer je met wie je zaken doet.