Content Marketeer

Ben jij die creatieve content marketeer die goed kan schrijven en in kan spelen op de behoefte van de doelgroep? En tegelijk ook snapt dat Google een grote rol speelt in het bereiken van de juiste doelgroep(en)?

Wat vragen wij

Wij groeien en zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven content marketeer (32-40 uur).

Als content marketeer bij Team F&J ben je de spin in ons web, je verbindt namelijk onze online marketing strategieën, aan de communicatie, de sales en de business. 

Je kunt niet alleen schrijven voor Google, maar met jouw teksten ook ‘vermarkten’, want jij schrijft de meest verleidelijke content voor jouw doelgroep. Jij kunt lekker vlot schrijven en de boodschap van onze klant in de juiste ‘taal’ voor zijn doelgroep opschrijven. 

Je bent bedreven in spelling, zinsbouw en grammatica, maar ook in het inschatten wat bijvoorbeeld goede bijpassende foto’s of video’s zijn (ook content tenslotte).

Jij weet waar onze klant naartoe wil en je bent ook in staat om de online marketingstrategie te vertalen naar de verschillende kanalen (website en Google, maar ook blog, social media, e-mail marketing, enzovoorts). 

Jij wilt weten wat aanslaat en wat niet. Wat levert de contentmarketing op? Dat haal je uit Google Analytics en uit alle andere tools die we gebruiken. En door te meten, weet jij hoe je bij wilt sturen.

Want, onze klanten moeten hun investeringen natuurlijk wel ‘gewoon’ terugverdienen. Je voelt dan ook goed aan waar we wel tijd en energie insteken en waarin niet.

Jij bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de online positionering van onze klanten. Door middel van perfecte content, ga jij jouw bijdrage leveren aan meer gerichte bezoekers, hogere conversies en verbetering van de online klantervaringen.

En je gaat voor groei. Groei van jezelf, onze klanten en ons bedrijf. En daarmee maak jij, samen met je collega’s, het verschil voor onze klant!

Een leuke job, waarin:

Pas jij in ons profiel?

Jij hebt:

Jij kunt jezelf 100% typeren als:

Nog steeds geboeid? Check wat wij te bieden hebben!

Wij bieden:

Is dit jouw plek? Jouw droombaan?

Mail jouw onweerstaanbare CV, met nog onweerstaanbaardere motivatie naar:

Wil je eerst meer weten?

Bel gerust met Joyce Rademaker: 038 200 16 00.
Wij maken graag kennis met je en tijd voor je en dat mag ook buiten werktijd.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, gewoon niet doen!